Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nejste náhodou někdo na Reprofitu v Brně? Čeká mě první KET a ráda bych věděla, jestli byl při transferu s vámi manžel/partner a jestli jste dostali fotku emryjka, jak to některé kliniky dávají? A oblečení jste měly své, nebo vám daly „nemocniční“? Díky předem za informace ![]()
@Ivet618 píše: Více
Reprofit Ostrava
ano, partner může byt a dávají fotku embrya v děloze. Oblečení své, jdete klasicky na kozu, jako na gyndě
@Talllya píše: Více
Jak nevyžádané? to by si neměla dovolit ne? mě kartářka řekla minulý rok, že do konce roku 2024 budu tehotna
a nic podotýkám, byla to cikánské kartářka
@Anonymní píše: Více
Tahle je nějaká hvězda na instagramu..
![]()
Super, jen tak dál
.Já zatím čekám na MS, vůbec netuším kdy jsem měla ovulaci tenhle cyklus, ale mohlo se mi to rozházené, od cca 21 DC píchat decaptyl a sedm dní jsem zaváděla Amalgen
@Talllya píše: Více
Snaž se být v klidu, vím že se to řekne, já sama to mám jako na houpačce, střídavě se bojím zda ivf vyjde, pak druhý den jsem si jistá že vyjde první pokus, pak jestli chci jít do ivf, jestli dítě vůbec chci, a druhý den si řeknu že jsem blbka, přece po dítěti toužím…protože psychika je mocná čarodějka
![]()
Mě kamarádka řekla (ještě při snazeni)že nám to nejde, protože na to moc myslím ať na to nemyslím, a přitom ona sama vždy otěhotněla na první pokus, takovým se to snadno říká
Zkus na to nemyslet, když tě bolí celé bricho, když cítím ovulaci
@Talllya píše: Více🦋
Můžu se dopatat zda jste v Ostravském Reprofitu spokojená?
🦋
Také sem trpěla na rozházené cykly a vždy čekala na MS. Začala jsem kontryhel čaj a kapky a dost se to urovnalo.
Tak snad to přijde co nejdříve a nebude si teď dávat na čas. Já sem před MS nebrala nic. Už tak si přijdu jak chemická bomba a to mám toho asi méně 🙈
Děkuji. Pomalu budu začínat 9tt a nechci žádné komplikace ![]()
@Talllya píše: Více🦋
Já měla před pár lety gynex a spinila jsem po něm měsíc, asi mi nesedl
A co říkáte na embryoglue? asi bych si ho nedala, ale při prekium ivf je tan zahrnuto. Nekde jsem četla že přidává 5%úspěšnosti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
🦋
6.den stimulace
První kontrolní UZ vše údajně v normě 14 folikulu velikost 12mm.
Další kontrola 8.den to se bude rozhodovat kdy proběhne punkce.
Jsem zvědavá už se cítím nafoukla. Jinak dobrý.