Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dneska mě čeká kontrolní utz, jsem 6. DC, tak snad tam něco bude, jsem z toho celkem nervózní 🙏 Držte mi palce😆
@Talllya píše: Více
Fakt jsi mě uklidnila. Já krvácela ještě trochu večer a měla křeče, ale mírnější a přes noc klid a teď taky a nekrvácím. Dneska je mi klasika jen na zvracení. Tak snad to bylo, jak říkáš, ale teda takové šoky už nechci ![]()
@KokoNic píše: Více🦋
Doufám že jsi na tom taky hezky s počtem velikosti a hlavně zda se cítíš dobře.
@Andriiiia píše: Více
A sakra. Tohle musí být fakt šílený ten strach. Doufám že je vše v pořádku. Zní to děsivě co se Vám udělo. Tyhle zkušenosti jsou fakt síla. Z krvácení v průběhu těhu mám noční můry. Ještě po ivf kdy je to fakt celé citlivé zda se povede to musí být náročný na psychiku.
@Anonymní píše: Více
No, vyděsilo mě to šíleně ta krev a ty hrozné křeče
jela jsem ubrečená v metru do Gennetu, modlila se ať nemám červený zadek a hlavně už jsem viděla konec těhu. A nakonec šok, že jsou tam možná dvě a další strach jestli nepřijdu o,,možná” obě. To už nechci zažít ![]()
@Talllya píše: Více
Jojo, Ascorutin 3× denně beru po tabletě a ještě mi přidali amelgen, ten mám teď 3× denně.
To úplně chápu. K lékaři v tomto případě na kliniku kde proběhlo ivf? Nebo ke svému gynekologovi?
@Anonymní píše: Více
Volala jsem hned do Gennetu na kliniku a oni mi řekli, ať hned přijedu k nim a domluvili mi lékařku, která mě kontrolovala, takže úplně super.
@Andriiiia často to bývá u syndromu mizejícího dvojčete to krvácení.. Koukni kdyztak na net..
Ale pokud nebyla vložena 2 embrya tak může jít jedině o jednovaječná dvojčata..A tam.je vše asi složitější
@Lenka123981 píše: Více
To mě taky právě napadlo. Doktorka říkala. Ja vidím dokonce možná dva váčky. Nechci být konkrétní, ale něco se tady odehrává. Z toho nevím nic prostě. Jestli mizí, jestli se rozdvojilo. Je pravda, že testy jsem měla hodně pozitivní od 4 dne po Ket, ale HCG potom 12 - 14 den normálka bych řekla. Sama jsem zvědavá, co ve čtvrtek na utz bude nebo nebude ![]()
@Andriiiia uvidíš no. Nicmene je dost možné že co píše anonymní je pravda takže tam by šlo o jednovajecne dvojčata. Moc se v tom nevyznám, a nečetla jsem všechny tvé okolnosti.
Držím palce ať vše dobře dopadne ❤️
@Lenka123981 píše: Více
Děkuji moc holky. Je to tak, vloženo bylo pouze 1 embryo.
A dva váčky? Při jednom embryu jsou maxíimalne plody v jednom váčku. Nebo byl nativ?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.