IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.25 20:42
@Jambula píše: Více

já ho beru, nebo brala jsem, sedm dní, včera jsem brala poslední

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.25 20:43
@Anonymní píše: Více

v Plzni asi taky nedávají dvě embrya, ptala jsem se, že uvažuji o dvou, že si myslím že aspoň to jedno by mělo šanci a bylo mi doporučené že ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.25 21:01

🐞
@Andriiiia je ti špatně jo? Mne vždy když zabolí v podbřišku asi jako taková podivná menstruační křeč, tak se mi pak zvedne žaludek trochu… ale zatím to jde, mam to většinou navečer 😫 snad se to nebude stupňovat

• Citovat
  • Upravit
169
10.2.25 21:46

V podbřišku mě bolí často, dneska jsem zůstala doma na HO, protože se mi fakt zvedá žaludek velice často. Taky jsem pořád děsně unavená. Doufám, že se to zlepší a že je všechno v pořádku :lol: a ty jsi kolik, já podle aplikace 5+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 22:08

@Andriiiia ja podle data poslední MS jsem 5+3, podle data ket asi o den méně… ja jsem zatím pres den v pohodě, občas nějaký nával takové divné nevolnosti, ale kdyby to takto bylo porad a nestupňovalo se to, tak asi ok. Většinou je mi šoufl rak kolem šesté hodiny večerní… Hodně často musím plnit žaludek aspoň trošku… mam tu připraveny antimetil, brala jsem ho v předchozím těhotenství, ale tam jsem měla nevolnosti fakt jen mírně a asi 14 dní. Snad to nepřijde 🙏 práci nezávidím, já jsem doma s dcerou. Ale i to je docela zápřah no 🤣 🐞

• Citovat
  • Upravit
169
10.2.25 22:16

Tak to máme dost podobně :D snad to i úspěšně obě dotáhneme. No já uvidím. V práci to nikdo neví a ráda bych to tak nechala. Dneska jsem byla fakt nepoužitelná. Je mi tak nějak blbě fakt celý den. Když nebude vyhnutí, tak si hodím neschopenku. Bude to moje jediné dítě právě a nerada bych riskovala. Hlavně to všem v práci dojde pokud mi bude furt na zvracení. Takže snad se to uklidní 🙏 antimetil neznám. Poradím se potom s lékařem, zda mohu případně něco brat, ale rada bych to vydržela bez dalších věcí. Treba by mi je právě blbě z toho, co beru. 4× denně estroferm, 2× amelgen, 1× prolutex, clexan a medrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 06:45
🦋
Také mám v okolí dnes už maminky, kterým se povedl pokus číslo 1 🙏 a pořád si říkám že je potřeba lékařům věřit. Hodně sem váhala zda se přidat do nějaké diskuze a vyslechnout si příběhy jiných žen. Nakonec sem se odhladala ve stylu důvěřuj ale prověřuj. A je mi fajn ta podpora tady
  • Citovat
  • Upravit
305
11.2.25 07:03

Ahoj, kam chodíš do Plzně? Já na náměstí,😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.2.25 14:48

Ahoj holky hlásím se Vám po dlouhý době jak jsem psala ve starých příspěvcích tak jsme byli taky na IVF-první pokus.

Dneska jsem už 8 týden a musím říct že mi to dává pěkně zabrat jenom ležím a je mi hrozně špatně 🤮 nemůžu vůbec fungovat i když mi Dr. předepsal Xonveu kterou beru tak týden, lízátka mě nezabírají.
(Několikrát jsem už byla hospitalizovaná v nemocnici na infuzích protože jsem nemohla ani jest ani pít)
V noci nemůžu ani spát 😴 jsem pořád hore 🙈 jsem unavená a ospalá 🥱. Když jsem čekala syna poprvé tak to nebyla taková hrůza jako je to teď 🙈 občas už nevím co mám dělat, máte taky některá takové nevolnosti a únavu a nechuť 🤢 k jídlu.???
Jinak estrofen uz neberu, beru jen progresteron 2-0-1 a xonveu 1-0-1 na nevolnost ale že by mi to nějak zabíralo se říct teda nedá, mám dny kdy nemůžu ani vstát z postele 🛌 jak mi je špatně 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 14:52

@Luca131992 ahoj… páni tak to je tedy děs, drž se a ať je brzy lépe! A kdy ti to tak začalo? Hned od začátku jo? V prvním těhotenství jsi byla ok? Ja v prvním nezvracela ani jednou, teď jsem 5+4 a čekám, jestli něco začne 🧐 🐞

• Citovat
  • Upravit
61
11.2.25 14:59

Anonymní 🐞

Ahojky začalo mě to kolem 5tt ale myslím si že tohle je individuální 😊
První těhu mě bylo špatně jen k večeru a to jsem prozvracela celé 2 měsíce ale vždy jen jednou a večer, přes den jsem normálně mohla fungovat.
Teď momentálně nefunguju vůbec 🤮 🙈 ale i teď se mi občas navalí ale ja se to snažím rozdýchat vždy na čerstvém vzduchu protože si nedokážu přestavit že do toho všeho ještě začnu zvracet 🤮 už tak toho je na mě moc.
A jak je tobě? Jak to zvládáš? Máš taky nějaký nevolnosti? unavu? nechuť? Nespavost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.25 15:02

Ahoj ženy, přečetla jsem si pár příspěvků, tak se taky přidávám.
Mám za sebou druhé IVF ( poprvé krátký protokol, nyní dlouhý protokol).
U obouch IVF jsem byla na ET, teď mám dokonce 2 embrya zamražené. Ale poprvé jsem neměla co zamrazit.
No teď při tom druhém pokusu jsem začla chodit i na fyzioterapii a 2× jsem měla mobilizaci kostrče. 14.2. mám jít na krev ( na test ).
Jenže jsem dneska začla špinit a pobolívá mě břicho.
I když jsem četla, že bolest v podbřišku a špinění může být začátek těhotenství, ale v mém případě spíš začátek MS. :,(
Zatím se tu nechci nějak extra rozepisovat, ale tentokrát jsme si i přidali balíček embryo glue.
Tak jsem si furt říkala, že to sakra musí vyjít! + Beru progesteron.
Máte s tím taky zkušenosti?
Jinak je mi 34. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.2.25 15:07

@Lutzynka001

Ahojky já jsem špinila a i krvácela hodně teda taky na začátku lítala sem na pohotovost a ted jsem v 8m týdnu muzes mít plánovanou MS která normálně může přijít a těhotenství může dále pokračovat. Špinila a krvácela jsem snad ob dva dny do 6 tydne než to přestalo úplně ale vždy jsem projistotu jela na pohotovost protože to bylo většinou večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.25 15:12

@Luca131992 děkuji za uklidnění :D
Ale myslím, že to je jasná MS… uvidím jak se to rozjede a co mi 14. Řeknou v CARu.
Dostat jsem to měla 8.2. a přišlo to dnes. Říkala, jsem si, že taky díky hormonům budu mít rozházený celý cyklus.
Ach jo, nechápu proč to furt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 15:18

@Luca131992 mne u dcery bylo blbě asi dva týdny 7. a 8. týden a to jen lehké nevolnosti bez zvracení. Teď jsem zatím v 6. týdnu a čekám, co začne a nezačne. Únava nic, bolí mě k večeru v podbřišku, z toho se mi občas udělá šoufl, ale vlastně docela funguji. Mrzí mě, že to tedy máš takhle těžké, snad to brzy poleví, děs je, že ani ty léky na předpis nezabírají 😫 🐞

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.