Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní 🐞
Je tak to se máš že to máš tak v pohodě, no ja doufám že za pár týdnů to snad nějak přejde a já začnu fungovat doma tak jak bych si představovala. Jo to máš pravdu že to je děs že mi to nezabírá 🙈 😡
@Luca131992 píše: Více
Mě je hrozně zle furt. Dnes jsem opět zůstala doma na HO. Nezvracím, jen mi je špatně. Moc toho taky nesním, ale něco málo jo.
jeee taky jsi na tom stejně jako já 🙈 to je hrozný, taky zatím nezvracím i když si myslím že kdybych se tomu poddala tak by to i šlo mam takové návaly kdy to letim rozdýchat ven. Bereš na to taky nějaký léky 💊? Nebo zatím ne?
No nepřeji si nic jiného ať to co nejrychleji zmizí už. 🙈
A únava obrovská. Byla jsem i o půl hodinové jídelní pauze lehnout a jsem ještě rozbitější. S to jsem teprve 5+2. Nedokážu si představit jestli bude hůř ![]()
Hele léky zatím neberu. Zatím čekám na první utz, kde ma byt vubec potvrzena srdeční akce.
Pamatuješ si kolik jsi mela HCG 14 den po Ket? Neni to tim, ze mame HCG vysoké?
Tak to máš opravdu hodně vysoké
to já ne tolik. Ja měla 14 den 1638. Tak snad se to zlepši. V nějaké fázi už by se měl růst HCG zpomalit. Teď jsi teda na neschopence?
@Andriiiia
Jo mela sem vysoké, no jsem bohužel na neschopence, a kdy přestává růst nevíš?
@Luca131992 přestává růst mezi 10-12 TT. Pak už se musíš vejít jen do tabulek 😊
Vrcholu by měla dosahovat mezi 8-11 týdnem a potom začít klesat. Proto je asi lidem blbě v prvním trimestru a pak by se to mělo zlepšit
ještě si chvíli počkáš.
@Andriiiia ja mela 14 dni po KET pres 3000, a zatím tyto projevy nemam 🤔 🐞
@Anonymní píše: Více
Tak je to individuální. Každý může být citlivý jinak ![]()
Holky, já jsme skoro v 8.tydnu (7+5). Srdíčko bije. Taky jsem 5+5 krvácela, popraskaly mi žilky jak se roztahuje děloha. Jediné, co ke trápí, tak kartářka mi včera udělala nevyžádaný výklad a říkala, že těhotenství moc necítí apod. Jakoby se nemělo podařit. To me zase shodilo na dno…. Ale věřím, ze je vse ok..
@Talllya píše: Více
Rozhodně bych tomu nevěřila. Nenech se rozhodit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.