Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Srabek
No, ony to asi i vycítí, Ty naše zlatíčka
. Děkuji za info, zeptám se na to… Asi pokud to může pomoci a ne ublížit, tak stojí za zmínku cokoliv 😇.
@Jane486 Co?
Vždyť ten je na ředění krve, ten asi jen tak někomu preventivně nenapíšeš ne ![]()
@Jane486 I kdyz je pravda že o godasalu, taky pisou že je i na krevní sraženiny. ![]()
@eM00 píše: Více
Ja se hlasim na rijen dali telo zelenou. Zkusime nase jedine embryjko tak snad to da! ![]()
@Liskomiska Dá
Tak si budem dávat průběžně vědět ![]()
Na kdy ti vychází MS? ![]()
@eM00 mela by dorazit cca 12 října. Dnes mi volali, ze mam zavolat az MS dorazi a 10 den cyklu k dr., ktery zkontroluje situaci. Jen doufam, aby ten jedinej kulisek prezil ten proces rozmrazeni a zavrtani!!! 🙏 🙏 🙏
To vis, ze si budem drzet palce!
A jak si na tom ty?☺️
@eM00
Ahojky, já budu mít Et také v říjnu 😇. Držím Ti palce 🙏🏼 🍀 ❤️.
@Lucinta Děkuju
Taky držím pěsti ![]()
Kdy má přijít MS? ![]()
@Liskomiska Taky doufám, že to dá ✊🏻
Mě má přijít 5.10 a též mám volat v první den MS. Akorát jsem koukala, že ovulace mi vychází na neděli, tak teď nevim zda to nějak posunou nebo co bude
Tím že to bude v mém cyklus a nee v řízeném.
@Jane486 Já si to už upřímně nepamatuju, je to necelých 5 let zpět 😅
@eM00
Me už končí a začínám dnes stimulaci… mam dlouhý protokol, takže jsem 14 dni po injekci na přechod a teď se čekalo a už je to tu…
30.9. a 3.10. kontrola a 6.10. odběr/Opu… v tom týdnu pak transfer šampióna
. A jak to máš Ty?
@Lucinta Jo takhle, tak to je za chviličku ![]()
Necháváš kultivaci 3 nebo 5 dni?
Já čekám MS 5.10, pak kontrola cca 10-13 den cyklu a ovulace mi vychází na 19.10, ale je to neděle, tak uvidime jak to vymyslí. ![]()
Já se přiznám, že jsem víc nervózní z celého těhotenství, než z toho předtím ![]()
Ptž mám vyhřezlé 2 plotýnky a při prvním tehu jsem pak cca od 7 měsíce měla bolesti až do porodu, nevěděla jsem jak mam ležet, chodila jsem jak stará babka
A právě už ted pri vetsi zátěži nebo špatném pohybu, se ozve a občas to střílí až do nohy
Takže bych se přála, aby se tentokrát neozvala a těhotenství proběhlo v pořádku, abych se mohla plně věnovat synovi atd ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.