IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
24.9.25 15:15
@kopre_tina535 píše: Více

Aha, dekuji za vysvetleni. Takhle jsem na to nepohlizela. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.9.25 15:16
@Liskomiska píše: Více

Aha tak taky drzim palce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.9.25 15:18
@Lucinta píše: Více

Aha, dekuji moc za uklidneni. Tak uvidim snad vse klapne a dopadne to dobre. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.25 18:04

@PetiLove taky máme “jen” jedno. Na konci října nebo začátkem listopadu bych měla jít na ket. Podle ms. Taky se bojím…..žádné vyšetření mi nedoporučují, tak uvidíme jak to výjde…..držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:32

@Liskomiska Nenechávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:33

@bluciste Držím pesti :srdce: dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:36

Tak mi volali před 15minutama s Pronatalu, bohužel jsem to nestihla vzit a kdyz jsem po 5min volala zpet, uz se mnou mlivil automat, že volam mimo pracovní dobu a ozvou se zítra.
Brali mi včera krev kvuli štítné žlázy, myslíte že mi volali kvuli tomu? Já se s ni léčím.
Napadlo mě že vyšli výsledky jinak a bude potřeba navýšit nebo snížit dávku léků, bude i tak moct proběhnout KET v tom říjnu? :think:

Jinak nechávali jste si embryoglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.9.25 18:41
@86chm píše: Více

Taky drzim. Ja jdu rovnou bez KET. Tak uvidim. Jen uz me zacinaji stvat ty injekce. Kdyz uz konecne dlovek dobral ty na hormony, tak ted zase na redeni krve… uz aby tohle bylo za mnou…
Taky se pak urcite ozvi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
24.9.25 18:51

@eM00 a nemáš číslo na koordinatorku? Třeba by ona dokázala zjistit co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:52

@Srabek Nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:54

@Srabek Ono mi teď vlastně jakoby o nic nejde, čeká se na moji MS aby se mohlo začít, jen mi právě brali tu krev kvulinte stitce. Ale našla jsem výsledky z března a tam mam 1,17 tak nevim zda poteebujou víc ci min a chtěj mi treba jen upravit davku :nevim: Ale zaskočilo me ze mi volali po 18h, kdyz jsou tam do 15h. A výsledky na druhou stranu museli mít uz rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
24.9.25 18:54

@Lucinta diky, dam si horkou vanu, snad se to rozjede :lol: a to jsem v pondeli byla na akupunkture, predpokladala jsem ze menzes prijde v zavesu, a nic 😅

Tak moc drzim palce at folikuly krasne rostou a v hojnem poctu! ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
24.9.25 18:58
@eM00 píše: Více

No, těžko říct, ale asi bych se přikláněla k těm výsledkům… Škoda, že nemáš koordinátorku, respektive já mám kontakt na koordinátorku i mobil na dr., kdyby cokoliv…
Případně zkus mail.

Jinak k otázce embryo glue, za mě ano, my dáváme vždy vše, co může pomoci, v konečném výsledku se to ztratí a máme to s manželem nastavené tak, že tomu vždy dat všechno, abychom nelitovali… Snad to konečně přinese výsledek a “ovoce”.
Držím palce 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
24.9.25 18:59

@Lucinta Taky jsme dávali už pri prvním ET a teď mame v plánu zas :)
Uvidím ráno ci mi řeknou no, ale nebudu lhát že jsem lehce nervozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
24.9.25 19:00

@eM00 číslo sem na moji koordinatorku našla kdyby byla potřeba klidně nápis ;) no možná volali těsně po zaviracce až byl klid a dostali se k tomu až dyl oni sou tam občas i dlouho po pracovní době co sem zjistila podle naobjednanych pacientů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.