Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, má tu někdo zkušenosti s IVF klinikami v Brně prosím? (Popř. Zlín). Doktor mi doporučil Repromedu v Brně a nejsem si jistá, jestli je nejlepší volbou. Děkuji ![]()
@Charlie1121 s repromedou jsme nebyli spokojeni ani naši známí, ale jiná kamarádka spokojená byla. Asi je to hodně individuální
Ahoj jak jste resili nemocenskou? Jelikoz jsem po ET a zatim mi nechali nemocenskou. Rekli jste sefovi ze se snazite o mimco a nebo az kdyz se to povedlo protoze pokud budu doma do konce prvniho mesice, nebo ja nevim jak dlouho, vetsinou tech 14 dni? Nebo mozna pujdu driv. Prosim o info
Já byla dnes po negativním testu na krvi a bohužel HCG taky negativní. Byla jsem na ET a teď na KET. Žádného jiného mrazačka nemáme. Takže mě to všechno čeká znovu
@PetiLove
@Aghatha91 Se svou gynekoložkou. Ale u mě je to složitější, nemohu být těhotná, tam kde pracuji a tak jsem šla při synovi na neschopenku hned. Teď se prý nam také ozvat, az budu mít potvrzené tehu.
@Luci377 píše: Více
To me ceka taky pokud se male embryjko nechyti
Taky mam jen jedno. Takze pokud to neklapne tak me to taky ceka znovu. Moc drzim palce at to klapne.
@PetiLove přeju ať to klapne vám, ať to nemusíš podstupovat celé znovu 🙏🏼 já teď budu čekat na MS a 9.10. se budeme domlouvat s Dr na dalším cyklu
@Luci377 píše: Více
Uz to vidim na 2 tak po 3. Vseho dobreho to uz musi vyjit ![]()
Ahoj, dotaz na ty, které mají darované vajíčko. Jak to probíhá? Transferuje se čerstvé, takže dárkyně jede „online“ proces? Nebo se bere z mražených? Časově to je jako váš proces? A jak jste se smířili vy nebo váš partner s darovaným vajíčkem? Obávám se, že nás to bude čekat, tak ať máme čas přemýšlet. Děkuji.
@Aghatha91 po ivf můžeš zůstat na neschopence až do mateřský už sem to tak měla s dcerou a teď sem 7+2 a do práce se taky nechystám. Záleží jakou práci děláš. Já dělám v obchodě takže nejen stresové pracoviště a i fyzicky náročné. Nechci být ted v kontaktu s tisíci lidma denně abych něco chytla. Šéf o tom ví od začátku co jsem šla v červnu na transfer a mám v něm velkou podporu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.