IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
26.9.25 12:46

Ahoj,

píšu zas po nějaké době, v září mi nevyšel KET 6. embrya, nyní půjdu v úterý na KET 7. embrya. Embryo se nechytlo, i když to poslední bylo po PGT-A. Nyní dr. nařídil intralipidy, i když přiznal, že pro to není žádná indikace.. Už mi ale příjde, že tápe. Máte s nimi někdo pozitivní zkušenost, že by se nechytalo a po podání intralipidů by se najednou chytlo?

Už fakt nevím co jiného, dochází mi síly. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
26.9.25 12:51

@Jane486 - Anonymní Takže říjen je náš :srdce:

To me mrzi ta vývojová vada :( Můžu se zeptat co to bylo a jak přesně ti to zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
26.9.25 12:53

@Janee19 Gratuluju :srdce:
Pri prvním ET jsem to oznamovala rodině hned, ptž všichni věděli co me kdy čeká :)
Teď až budu mít KET, fak to vlastně budou vedet jen moji rodiče, kterým bych řekla taky hned jak to dopadlo. Ale ostatním se chci držet aspoň do Vánoc :lol: Kdyby to vyšlo, že bychom jim to oznámili pak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
26.9.25 13:11

@ballukas
Ja mam ted taky poprve dostat intralipidy. A kdy na ne pujdes? Maji se myslim davat tyden pred transferem. Po transferu a pak v pripade pozitivniho testu.

Ja pro ne taky nemam vylozene indikaci krom zvysenych NK bunek proti spermiim, ale uskodit to nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.9.25 13:26

@Lucky88 Už jsem na tom byla teď v pondělí. Na transfer jdu v úterý příští. Ale já nemám ani zvýšené NK buňky…

Příspěvek upraven 26.09.25 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
26.9.25 13:27

@Lentilka009 darkyne jde na čerstvý odběr vajíček, manžel dá čerstvý spermie, ale pokud nemáte náhodou stejně cyklus, tak se embrya zamrazi a dělá se KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.9.25 13:41

@eM00 Taky od ledna a taky ket v říjnu - druhý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.25 13:54

@Janee19 juuu moc gratuluji, :srdce: ja jeste nevim, protoze asi to budu resit az to bude sktualni. Ale asi bych to nechala klasicky po 3 mesicich. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.25 13:55
@Srabek píše: Více

Asi nepomuze.. protoze to bude pravdepodobne z toho Gynprodylu. Protoze aby me takhle extremne vsechno nafukovalo, to se mi nestavalo. Tak pockam jestli se to srovna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.25 13:56
@Jane486 píše: Více

Tak to asi bude po tom ze beru 1-1-2 Gynprodyl. :lol: trochu me to uklidnuje. Jeste tomu pricitam i tu unavu. Trochu si prijdu jak zfetovana :) musim se prestat tolik prohlizet i kdyz se necitim komfortne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.25 14:09

Je mi to blbe, ale zeptam se jeste na posledni doufam uz otazku. Je mi to az trapne 8o vlastne od doby snad stimulace - nebo nejak tak. Jsem zacala citit po stranach stehen, az do trisel takovy divny tlak a ten se me drzi az do dnes. Je to asi z tech hormonu taky, ze? Mate s tim zkusenosti? :oops: Nebo mam plasit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.9.25 14:39

@eM00
Ahojky, já jsem v procesu 4. IVF, momentálně 4. den stimulace, mám dlouhý protokol, příští týden mám 2 kontroly a pak 6., nebo 7.10. Opu… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.9.25 14:44

@bluciste Jak se citíš po ket? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.9.25 14:46

Testování po KET

Ahoj holky! Dlouho jsem tady nebyla, mezitím přibylo přes 150 stránek v diskuzi… tohle nemám šanci projít 😀
Ve zkratce zopakuju svůj příběh:
Po čtyřech letech jsme se vrátili na kliniku, abychom zkusili 4.ivf (předtím pouze 2× nevydařený ET), 1× vydařený KET ale v 9.tt zamlklé těhotenství).
Teď v červnu stimulace, máme krásný 2 embrya, který šly na genetiku, obě se nám vrátili v pořádku. V červenci jsem si naordinovala lázně. V srpnu mě doktorka poslala ještě na hysteroskopii, pro každý případ, tam bylo vše v pořádku.
No a nyní jsem konečně po KET. Ten byl v pondělí 22.9. A byť jsem si myslela, že testovat nebudu, tak jsem dnes dopoledne (ani ne z ranní moči) asi ve zkratu mysli jeden test udělala a je tam duch. Je to vůbec možné 4.den po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.9.25 14:54

@123_nik sice ti neodpovim, ale obdivuji ze sr uz testujes. Ja si pekne pockam tech 14 dni na odber krve. :) nejsem tak statecna aby mi to treba vyslo jako pozitivni a nakonec nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.