Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
píšu zas po nějaké době, v září mi nevyšel KET 6. embrya, nyní půjdu v úterý na KET 7. embrya. Embryo se nechytlo, i když to poslední bylo po PGT-A. Nyní dr. nařídil intralipidy, i když přiznal, že pro to není žádná indikace.. Už mi ale příjde, že tápe. Máte s nimi někdo pozitivní zkušenost, že by se nechytalo a po podání intralipidů by se najednou chytlo?
Už fakt nevím co jiného, dochází mi síly. ![]()
@Jane486 - Anonymní Takže říjen je náš ![]()
To me mrzi ta vývojová vada
Můžu se zeptat co to bylo a jak přesně ti to zjistili?
@Janee19 Gratuluju ![]()
Pri prvním ET jsem to oznamovala rodině hned, ptž všichni věděli co me kdy čeká ![]()
Teď až budu mít KET, fak to vlastně budou vedet jen moji rodiče, kterým bych řekla taky hned jak to dopadlo. Ale ostatním se chci držet aspoň do Vánoc
Kdyby to vyšlo, že bychom jim to oznámili pak ![]()
@ballukas
Ja mam ted taky poprve dostat intralipidy. A kdy na ne pujdes? Maji se myslim davat tyden pred transferem. Po transferu a pak v pripade pozitivniho testu.
Ja pro ne taky nemam vylozene indikaci krom zvysenych NK bunek proti spermiim, ale uskodit to nemuze.
@Lucky88 Už jsem na tom byla teď v pondělí. Na transfer jdu v úterý příští. Ale já nemám ani zvýšené NK buňky…
Příspěvek upraven 26.09.25 v 13:28
@Lentilka009 darkyne jde na čerstvý odběr vajíček, manžel dá čerstvý spermie, ale pokud nemáte náhodou stejně cyklus, tak se embrya zamrazi a dělá se KET
@Janee19 juuu moc gratuluji,
ja jeste nevim, protoze asi to budu resit az to bude sktualni. Ale asi bych to nechala klasicky po 3 mesicich. ![]()
@Srabek píše: Více
Asi nepomuze.. protoze to bude pravdepodobne z toho Gynprodylu. Protoze aby me takhle extremne vsechno nafukovalo, to se mi nestavalo. Tak pockam jestli se to srovna. ![]()
@Jane486 píše: Více
Tak to asi bude po tom ze beru 1-1-2 Gynprodyl.
trochu me to uklidnuje. Jeste tomu pricitam i tu unavu. Trochu si prijdu jak zfetovana
musim se prestat tolik prohlizet i kdyz se necitim komfortne.
Je mi to blbe, ale zeptam se jeste na posledni doufam uz otazku. Je mi to az trapne
vlastne od doby snad stimulace - nebo nejak tak. Jsem zacala citit po stranach stehen, az do trisel takovy divny tlak a ten se me drzi az do dnes. Je to asi z tech hormonu taky, ze? Mate s tim zkusenosti?
Nebo mam plasit?
@eM00
Ahojky, já jsem v procesu 4. IVF, momentálně 4. den stimulace, mám dlouhý protokol, příští týden mám 2 kontroly a pak 6., nebo 7.10. Opu… ![]()
Ahoj holky! Dlouho jsem tady nebyla, mezitím přibylo přes 150 stránek v diskuzi… tohle nemám šanci projít 😀
Ve zkratce zopakuju svůj příběh:
Po čtyřech letech jsme se vrátili na kliniku, abychom zkusili 4.ivf (předtím pouze 2× nevydařený ET), 1× vydařený KET ale v 9.tt zamlklé těhotenství).
Teď v červnu stimulace, máme krásný 2 embrya, který šly na genetiku, obě se nám vrátili v pořádku. V červenci jsem si naordinovala lázně. V srpnu mě doktorka poslala ještě na hysteroskopii, pro každý případ, tam bylo vše v pořádku.
No a nyní jsem konečně po KET. Ten byl v pondělí 22.9. A byť jsem si myslela, že testovat nebudu, tak jsem dnes dopoledne (ani ne z ranní moči) asi ve zkratu mysli jeden test udělala a je tam duch. Je to vůbec možné 4.den po KET?
@123_nik sice ti neodpovim, ale obdivuji ze sr uz testujes. Ja si pekne pockam tech 14 dni na odber krve.
nejsem tak statecna aby mi to treba vyslo jako pozitivni a nakonec nic nebylo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.