Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aghatha91 ahoj já vůbec na nemocenské nebyla ani při stimulaci ani po transferu
@Elt33 píše: Více🦋
@Srabek píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Já teda měla ket v řízeném cyklu a platila jsem 9500 + léky no
@eM00 já jsem po neúspěšném et a ket, teď čekám na MS, 9.10. jdu na konzultaci a pojedu druhou stimulaci 😞
To mě moc mrzí, čím sis musela projit. Já mám po 2 neúspěšných pokusech a jsem úplně hotová z toho, nedokážu si představit projít tím čím ty. Posílám objetí ![]()
Ja verim, ze to nakonec dobre dopadne jak u vas tak i u me a ostatnich. Ja sama sebe uklidnuji tim, ze kdyz to ted nevyjde tak priste to urcite vyjde. Mozna se tim snazim uklidnovat, kdyby to nevyslo ze neni nic ztraceno. I kdyz ta mala dusicka ve me veri ze to bude ok. ![]()
Ahoj holky, ozývám se 5. Den po KETu 5denniho 5AA embrya a vypada to takto ❤️ 😍 🥹
@bluciste gratulují
moc ti to přeji. Můžu se zeptat kolikátý to byl pokus? 🙏🏼
@Luci377 celkove 4. Transfer, 2 se nechytly, 3. Byl zamlkle tehotenstvi a ted tento 4. Je zaroven prvni s darovanym vajickem
@bluciste jeee to mame i stejný počet transferů i průběh. 2 x se nechytlo, po 3. zamlklé těhotenství. A teď 4.transfer a taky jsem 5.den po KET a taky mám ducha!
Držím palečky ![]()
@bluciste píše: Více
No úžasný, holčičky, děláte nám tu s @123_nik jen samou radost
, kéž bychom Vás teď následovaly i my ostatní 🍀.
Ať se prďolka drží 🙏🏼 🍀 ❤️.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.