IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
553
29.9.25 09:16

@bluciste moc ti to přeji :srdce: a tiše závidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 09:51

Tak ja se hlasim 15 dni po transferu…
Cekam na vysledky krve, abych mohla vysadit progesteron.. testy negativni… takze opet nic…

Semlelo me to opet poradne… to znate vsechyn, ktere jste aktivni..

Prosila bych vas za vaše nazory, ktere kliniky na CZ jsou dobre… protoze pokud nevyjde posledni mrazacek, tak bych dalsi cyklus asi sla spis „domu“, nezbtady ve Slovinsku..
Kvuli vzdalenosti bych nejradeji Budejovice, nebo Brno..
Budejovice uplne nejradeji… mate nekdo zkusenosti s klinikou tam?

Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
29.9.25 10:03

@Kulihrášek127 ja chodila do ČB do Artu, byla jsem ve směs spokojena, pan doktor Michálek byl super a celkově jsem se tam cítila dobře, ale bohužel mi tam dvě IVF nevyšly, tak jsem šla jinam zkusit, ale nebylo to že by oni něco pokazili, jen jsem potřebovala změnu… znám ale asi tak 3-4 holky, co jim to tam vyšlo na poprvé ;) jinak mě to moc mrzí, myslim, ze každá z nás te tady chápe, posílám objetí a držím pěsti, abys nejlépe do jineho centra ani nemusela a vyšlo poslední embryjko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
29.9.25 10:19

@bluciste :srdce: Super :potlesk: Jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.9.25 10:44

Ahoj holky, chci se s vámi podělit o svůj příběh.

Je mi čerstvě 33, bez dětí, mám za sebou 2× mimoděložní, takže jsem bez vejcovodu, proto IVF.
V lednu jsme začali s přítelem docházet do Gennetu, všechny testy naprosto v pořádku, přítel skvělý spermiogram, já taky vše ok.
Odebrali mi 20 vajiček, z toho oplodnili 10. Všechny jsme poslali na testování a zdravých se nám vrátilo 7.
5 skvělých a 2 s mozaikou. První transfér byl v květnu - stimulovaný KET. Amelgen + estrofem, 3× denně.
Po transferu jsem byla pár dni doma a pak jsem šla do práce ale nemám vůbec fyzicky ani psychicky náročnou práci. Embryo se nechytlo, obrečela jsem to. Nikdo samozřejmě neví proč.
Druhý KET byl v červenci - v nativu. To mi vyhovovalo určitě víc, bez těch všech hormonu. Měla jsem jen Amelgen 1× večer. Tentokrát jsem dělala všechny babské rady, červené víno 14 dnu před transferem na sliznici, grapefruit 5 dnů před trasférem, ananas 5 dnů po transféru. 2× akupunktura. A v den transféru jsem si dala jednu velkou plzeň na uklidnění :D
Je pravda, že je to hodně o tom, být víc v klidu, a tolik to nehrotit, i když se to lehce řekne ale hůř dělá. Ale prostě jsem si vryla do hlavy, že to teď musí vyjít a nic jiného jsem si nepřipouštěla.
Zaplatili jsme si embryoglue a povedlo se. První duch na testu se objevil 4 dny po transféru a čárka sílilá ukázkově. Teď už jsem 12+3 a ve čtvrtek mě čeká screening.
Neústále čekání na další kontroly a strach, jestli je vše v pořádku, to je tady pořád ale jsem blíž k vytouženému mimču.
Všem Vám přeji hodně štěstí a neztrácejte nikdy pozitvní přístup :srdce:

Příspěvek upraven 29.09.25 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.9.25 11:24
@PetiLove píše: Více

Věřím, že pokus vyjde. Jiné chutě by mohly být dobré znameni :) Taky mi nebylo dopřáno mimčo prozatím o 2 jsme přišli. Neboj nejsi v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
29.9.25 11:28

@tatakata Ježíš to je skvělý :andel: díky takovým příběhům neztrácím naděj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
29.9.25 11:30

@Kulihrášek127 moc mě to mrzí, posílám obětí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.9.25 11:30
@tatakata píše: Více

Jéé příběh s pravděpodobně zdárným koncem! Víc takových. Moc gratuluji a hodně štěstí u screeningu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
29.9.25 11:54

@ballukas @Lucky88 holky jak jste to měli s těmi intralipidy? Kdy a kolikrát? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.25 13:02
@tatakata píše: Více

Tak to je super pribeh, hlavni je byt zdravy a v pohode. Ja uz se taky snazim uklidnovat. Protoze vsechno hrozne resim. Jenze hlave clovek nikdy neporuci. Ja prevazne pres den dodrzuji klidovy rezim, chodim na 15 minutove prochazky na cerstvy vzduch. Doma vzdy neco malinko udelam, ale jinak prevazne odpocivam. Jsem dnes 5. Den po transferu - uplne prvnim. Stale doufam, ze to dopadne, ale taky si rikam, ze i kdyby pord jsou zde dalsi pokusy. Ja vsak doufam, ze to jedno embryjko ktere z toho vyslo bude ten vitez a zvladne to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
29.9.25 13:28
@Jane486 píše: Více

Joj, dostala jsem Clexane a začala jsem ho píchat hned po transferu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
29.9.25 13:29
@Jane486 píše: Více

Jéééé… to je můj ART :lol:
Já tam jsem (byla jsem) spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
29.9.25 13:34

Jinak holky, já se hlásím po výstupní kontrole z CARu :lol:
Dnes jsem 7+6 a dle UTZ dokonce 8+2
Srdíčko nádherně bije a vše vypadá v pořádku :srdce:
Verim, ze se všechny jednou dočkáme… všem vám moc držím palce a doufám, ze vám to co nejdříve vyjde :srdce:

Sama mám za sebou 2 roky snažení, 4×IUI, 1×ZT a povedlo se 1.ICSI na 3.transfer
Vím, ze ta cesta mnohdy není snadná… ale ta miminka tam někde na každou z nás čekají :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.9.25 14:02

@PetiLove Ono opravdu klid a nic neřešit je nejlepší, mně pomohl teda i hodně partner, který je velký kliďas. I když je to takové klišé, jak každý říká "hlavně se nestresuj " ale ono to opravdu funguje :D Nastavit si to v hlavě, co má stát, stane se. Držím palce, ať ti to výjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.