IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1467
29.9.25 14:05

@Wawulka úžasný :srdce: moc gratuluju znovu :srdce: snad tě budu brzy následovat 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
29.9.25 14:21

Tak jsem se dovolala konečně na tu Endokrinologii…
Hladila TSH 0.408, v CARU mi řekl, že potřebují aby byla trošku vyšší.
Doktorka měnit dávkování nechtěla, tak jsem ji poprosila, že potřebují, aby byla malinko vyšší, tak se jí to nelíbilo, ale řekla mi ať beru normálně co beru, ale v neděli si vezmu teda jen půlku a že doufá, že tam nebudu za dva měsíce volat, že to mám celé rozhozené :zed:.
Takže jedinej dko je teď rozhozenej jsem já :roll: A doufám, že to teda bude v pohodě :andel:
Sorry musela jsem to dostat ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 14:24

@Wawulka napsala jsem ti SZ… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
29.9.25 14:26

@Wawulka moc gratuluji, také zatím neztrácím víru, že na každou z nás to naše vysněné miminko čeká :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
29.9.25 14:28

@Wawulka Gratuluju :srdce: A přeji hlavně zdravíčko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.25 15:19

@eM00 to je docela matouci. Jak muze kazdy rikat neco jineho a jeste vas nervovat? :think: To jim fakt nezalezi na tom aby to bylo uspesne? Vazne me tohle taky tak rozciluje. Takovy nezodpovedny pristup. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
29.9.25 15:38

@PetiLove No mám dost, budu to brát teda jak řekla ona, není to úplně velká změna, naštěstí. A snad to bude dobrý no, myslím se, že mi udělají v centru pak ještě jedny testy před Ketem a budu doufat, že budou hodnoty v pořádku. Ale jsem z toho nesvá, nebudu lhát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.25 15:38

@Kulihrášek127 takto me strasne moc mrzi, ze to takhle dopadlo. :,( tohle je silene ze clovek tech 14 dni ceka a pak nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.25 15:56
@eM00 píše: Více

Kdo by nebyl. :,( budu moc drzet palce. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.9.25 17:35

Holky panikařím. Dnes den před KET jsem si raději zašla změřit progesteron do Synlabu. Výsledek je 19 nmol/l. Minule jsem měla 36… Máte někdo zkušenost, není to málo? Co mám teď dělat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.9.25 17:38

@Jane486 jsem akorát v procesu, dostala jsem 8 dní před KET, zítra mám transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.9.25 17:55
@ballukas píše: Více

Máš řízený nebo nativní cyklus?
Já mám zkušenost s nativem - den před KET by měl být progesteron alespoň 35 nmol/l. Já jsem měla 22 nmol/l a KET mi zrušili, podle dr by to bylo plýtvání embryem. V tom nativu už se to prý nedá pak moc dohnat bohužel :(
Zkusila bych se v CAR domluvit.. a moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
29.9.25 17:56
@ballukas píše: Více

Mě berou krev na progesteron v den ketu..když mam málo, nasadí me prolutex..myslím ze 19 je málo. Také sem měla minule asi kolem 15 a daly me ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
29.9.25 17:57

@Nusha To měří automaticky před KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
29.9.25 17:57
@eM00 píše: Více

Ne všude, rozhodně se zeptej lékaře jak to dělají ve tvém centru a když tak si to vydupej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.