Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
To se mi po ET stalo taky ![]()
Normálně erotické sny nemívám, ale po obou ET to bylo fakt dost extrémní. Po tom prvním mě i několikrát probudil orgasmus
Řekla bych že je to tím jak je dole všechno prokrvené a tělo je zaplavené všemi možnými hormony.
Pokud se to embryo chytit má, tak se chytí.
@Klaudie181 píše: Více
Reprofit Ostrava ![]()
Jinak všem děkuji za podporu a uklidnění! Mě to prostě rozhodilo to špinění, ale už věřím, že to bude v pořádku. Musí být ![]()
@Gracetheworld píše: Vícetak to jsem rada, protoze jsem byla v soku.
Příspěvek upraven 30.09.25 v 11:20
Ahojky holky, tak za měsíc budu začínat.. teď mi budou měsíc řídit cyklus (jestli jsem to pochopila správně), kdy mi odeberou ty nk buňky a ještě udělají imuno a další menstruaci takže v listopadu stimulace a pak PGT-A ![]()
Ahoj holčičky, hlásím se po kontrole, tak to vypadá minimálně na 12 kousků, rostou ukázkově, nikam nepospícháme, do pátku stimuluji a v pátek znova kontrola, každopádně… pravděpodobně v pondělí, nejpozději úterý Opu
. Tak kéž by ten výsledek byl tentokrát lepší 🙏🏼 🍀 ❤️. Vše se snažím dočítat, ale holky vy jste se tu teda rozjely
.
@123_nik
Potichounku gratuluji a držím dál palečky, ať testík krásně sílí
a miminko se má čile k světu 🙏🏼 ❤️ 🍀.
@ballukas
Držím palce, ať to dobře dopadne
, u mě ty hladiny byly občas na prd…
, ale “zachraňovalo” se to Prolutexem a navýšením Amelgenu.
Ahooj holky, už vás nějakou dobu sleduju a moc vám děkuju za nevědomou podporu, jste zlatý ![]()
Dneska bych chtěla podpořit zase já vás ![]()
V roce 2023 jsme byli s manželem 3× na IVF (manžel blbý spg a já vyšší věk 37) bohužel 2× neúspěný ET a jednou na KET se nerozmrazilo otestované embryjko.
Teď jsme byli na 4. IVF a sice první ET nevyšel, ale včera mi oznámili po KET pozitivní test z krve
Takže tím třeba některé z vás uklidním, že to fakt není o věku ![]()
Na nové klinice poslali manžela znovu na urologii a zjistili mu varikokélu, kterou mu operovali, a hodně striktně změnil dietu a zlepšil se mu SPG. Já na doporučení výživové poradkyně a na základě krevních testů si dávám pozor abych měla dost vitaminu D, omega 3 a železa ![]()
Držím vám všem palečky a i když ani já nejsem zdaleka u cíle tak věřím, že nám všem to dobře dopadne
Opatrujte se, myslím na vás
![]()
Tak jsem dnes premyslela ze zavolam do centra, ale uz bych jim tam volala po x te a tak si rikam ze na to kaslu. Na zachode jsem to ze sebe vytlacila a boli me zadek.
kvuli tomu jsem tam volat nechtela, chtela jsem tam volat kvuli tem vnitrnim stehnum, ktere me obcas pobolivaji. Tak si rikam abych neco nezanedbala. Na druhou stranu si rikam, ze ty zmeny v tele jsou takove a ze chodit tam s kazdym píchnutím. Jak by jste to resili, zavolali by jste tam. Ono uz me to tak nejak poboliva od vyndavani vajicek. Ale nejak jsem jim o tom nerekla. Protoze tromboza ta uz by se projevila a hlavne by me neboleli obe dve stehna ve stejnem miste.
Mate s tim nekdo zkusenost? ![]()
@PetiLove holka takhle si uzenes hemoroidy já je měla poprvé v životě ze zácpy v těhotenství. To radej zkus tu stavu nebo to projímadlo. Jinak myslím ze to mas od toho nafouklyho břicha ty stehna ale tak jim zavolej když té to trápí oni sou od toho i kdyby jsi jim měla volat 100× na jednu stranu jim neplatime zas tak málo aby jsme neměli full servise když to nápisu takhle blbě
@Srabek píše: Více
Bohuzel i s nima uz mam zkusenost, ja na ty zacpy trpim cely zivot. Zkusim tam zavolat a uvidim ![]()
@Srabek tak pry ta zapca by s tim souvistet nemela s tim embryo transferem a ty nohy to bude zahada sami nevedi, ale kdyz by se to zhorsilo mam zavolat a vyresi se to. Takze asi je to fakt vsechno propojene si myslim a mozna to boli od toho.
Snad to to embryjko zvladne. A dopadne vse dobre. Snazim se udrzovat klid ![]()
Holky tak já už nevim. Mám po transferu a doktor mi říkal, že nechápe, kde jsem to slyšela, že v přirozenem cyklu je 19 dostatečné… I když jsem říkala jestli je potřeba navyšovat nějak progesteron, stojí si za tím, že 2× denně 400 mg bude stačit. Co teď… Mám někde shánět Prolutex? Nebo mu mám věřit? ![]()
@PetiLove tak sem Koukala na netu a myslím ze to bude fakt normální. Hale oni doktoři nevysvětli v tehu hodně věci. Mě nedokážou vysvětlit proč každých 5 dnů spinim a měla sem to i s malou a dokonce se i smaly ze to není možný ale je to tak a teď i v tomhle tehu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.