IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klaudie181
30.9.25 09:17

@Srabek ja uz mam na testu duchy, tak nevim. Pockam do zitra

• Citovat
  • Upravit
173
30.9.25 09:19
@Klaudie181 píše: Více

Ty kraso, to je hned clovek takovy klidnejsi co, kdyz si to udela, ja se bojim, ze bych byla hrozne zklamana. Dneska je to vlastne zacatek 6. Dne a to si myslim, ze je jeste stejne brzy. :D i kdyz ty jsi psala ze jsi mela slabeho ducha :) tak to jsem zvedava jak to budes mit zitra rano. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie181
30.9.25 09:28

@PetiLove kazdemu to naskoci jindy. Kazdopadne treba v patek uz by jsi taky mohla neco mit :)?No dnes jsem netestovala a jsem z roho takova nesva😅.Taky jsem byla smutna, kdyz tam nic nebylo no :(.Hlavne nemam zadne priznaky jako uhnizdovani, bolest prsou, nic😅

• Citovat
  • Upravit
173
30.9.25 09:38

Me boli prsa uz od stimulace a ted mi i dost povyrostla, manzel ma sice radost, ale ja trpim :lol: ale myslim si ze to je po tom Gynprodylu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
30.9.25 09:42
@Anonymní píše: Více

Hale tomu se asi nevyvarujes :mrgreen: já třeba s malou měla tak živý sny eroticky ze mě budil i orgasmus :lol: a upřímně mám je i teď ale takový divny jako třeba sex ve smouly vesničce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie181
30.9.25 09:43

@PetiLove to jsem nebrala, takze netusim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.25 09:44
@Srabek píše: Více

Jsem rada, ze to nekdo ma stejne, tak doufam, ze to dopadne dobre. Smouli vesnicka pobavila :D

• Citovat
  • Upravit
437
30.9.25 09:44

Ahoj, hlásím se s testem 8.den po KET, jak se tam duch objevil brzy, tak už je z něj hezká slabá čárka, která každý den sílí. :srdce:
Nicméně včera odpoledne jsem začala špinit, takže panika, telefonát na kliniku, a dnes ráno jsem šla na krev na progesteron a rovnou i hcg. Ale paní doktorka říkala, že to bude v pořádku, že zřejmě půjde o implantační krvácení, jak se to embryo zavrtává do placenty. Věřím tomu, že je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.9.25 09:47

Ono je to forma progesteronu takze myslim jak jsi psala v puvodnim prispevku tak je to lek na stejne bazi jako uzivas ty. Akorat ma jiny nazev. Zavadim ho vaginalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
30.9.25 09:48
@Anonymní píše: Více

Hale co si budeme vše je prokrveny sme bez sexu dlouho někde se to projeví ale myslím ze to určitě není něco co by ublizilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.9.25 09:48
@123_nik píše: Více

Moc gratuluji, tak at to dopadne dobre. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
30.9.25 09:53

@123_nik to je krásné jen tak dále. Jinak já sem královna spineni teď sem třeba myslela ze spinim po UTz ale nakonec to tak není já proste spinim pravidelně každých 5 dni našla jsem ve zprávách ze i úplně stejně sem to měla s malou ale to sem i krvacela takže klid a pokud možno nohy hore a zobat ascoruthin ( to říkám teď ale sama pokaždé propadám panice :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.25 09:57
@ballukas píše: Více

Asi bych si pro klid duše poprosila o navýšení léků, i když to je dle nich v pořádku. Já měla 3 dny před ket 57 a po ket jsem paní doktorku prosila o kontrolní odběr, řekla že není problém, že za 5 dní, ale pak jsem se zeptala i na navýšení dávky jak u dcery na 2-0-2 a řekla, že ano úplně v pohodě, že tím se nic nepokazi. A kontrolní odběr mi nechala.
Své o tom psala @Lucinta kdyžtak zkus lupu.
Pokud by mi to nenavýšili v centru asi bych si to navýšila sama 🙈 a šla i na kontrolní odběr zda hladina roste.
Moc ti držím palce, aby byl tranfer úspěšný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie181
30.9.25 10:05

@123_nik jeee,super😍 😍 😍 😍 👏 👏 👏.Kam chodis na kliniku?

• Citovat
  • Upravit
2720
30.9.25 10:13

@123_nik To jsem po ET měla taky, už si nepamatuju přesně jaky to byl den, ale bylo to ještě ppřed estováním které jsme dělala 11 dden právě jsem se lekla a říkala, jsem si že je to v prd.li a nebylo :srdce: Sedí ted vedle me na gauci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.