Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, zakládám toto téma pro podporu vše ženám, které se snaží v našem věku otěhotnět. Všechny zkušenosti uvítám. Jak dobré…pro podporu tak i ty špatné pro vylití srdíčka. Něco málo o mně. 1. IVF , ET - povedl se,ale bohužel skončil v 7. týdnu zamlklým těhotenstvím. 1. KET - zavedená dvě embryjka jedno 14 a druhé 8 buněčné - nechytlo se ani jedno. 2. KET - zavedená zase dvě 12 a 8 buněčné - nechytlo se také ani jedno. Příští týden nás čeká 3. KET… Pěkný den všem.
Sice mi bude letos „jen“ 38......ale taky se opět chystám na KET…
Z 1.IVF mám syna..rodila jse ve 34 letech.
3 KETY mám za sebou,jeden skončil revizí,2 se nepovedly vůbec…
Tobě na 3.KET hodně štěstíčka ![]()
Ahoj Péťo, díky moc. Budu Ti taky držet pěstičky a dej pak vědět ! ![]()
@Marttina díky.....teda sama ještě nevím,kdy na KET půjdu.....asi o prázdninách....... ![]()
Ahoj Martti,tak co,už se chystáte na ket?nebo už probíhá?my jsme podstoupili ivf,je to3roky a nezadařilo se.Potom ket a ten se zadařil,ze dvou mražáčku bojoval jeden a dnes je z něho rok a pul letý rarášek.22.5 jsem byla na et po nativu a mám testit 7.6.No za chvilu pojedu do města pro testíky,tak to prubnu už odpoledne,to už by tam mělo jit něco vidět,anebo taky ne
uvidíme.moc ti přeju at se zadří ![]()
@petronek píše:
Ahoj Martti,tak co,už se chystáte na ket?nebo už probíhá?my jsme podstoupili ivf,je to3roky a nezadařilo se.Potom ket a ten se zadařil,ze dvou mražáčku bojoval jeden a dnes je z něho rok a pul letý rarášek.22.5 jsem byla na et po nativu a mám testit 7.6.No za chvilu pojedu do města pro testíky,tak to prubnu už odpoledne,to už by tam mělo jit něco vidět,anebo taky neuvidíme.moc ti přeju at se zadří
Ahoj petronku…:) byla jsem na 3 ketu čili dohromady na 4 pokusu 2.6. test jsem si samozřejmě už udělala a vypadá to nadějně…ale nechci nic zakřiknout…! Tak dej vědět jak jsi dopadla. Držím pěstičky..a děkuju…!!
Ahoj Martti
tak jak je? my jsme měli na tt // a jsme objednaní na utz až 25.6,ale už ted su ztoho velice nervozní
![]()
@petronek píše:
Ahoj Marttitak jak je? my jsme měli na tt // a jsme objednaní na utz až 25.6,ale už ted su ztoho velice nervozní
![]()
Ahoj petronku, já byla v pátek na testech z krve a hcg bylo 288…jenže včera jsem začala špinit…tak jsem jela do nemocnice a tam mi řekli, že s tím nic v tak ranném těhotenství neudělají, že to buď neznamená nic nebo že začnu krvácet a bude po všem…:((( Zítra mám jít na kontrolní hcg jestli roste…tak uvidíme. Tobě moc moc gratuluju…:)))!!!
Ahoj holky, jsem po prvním neúspěšném ivf (endometrioza). V pauze bych chtěla zkusit nativní ivf. Ráda bych si přečetla příběhy úspěšných „spolubojovnic“, abych načerpala nové síly…
Ahojky anonymní, tak já nativ podstoupila několikrát, z toho jsem byla 1× těhotná. Na rust vajiček jsem užívala clostík a měla jsem kolem 4vajuch, ale taky třeba jen jedno…Za mě je to bezva metoda, rychlá, není to tak nabité hormonama a uspěšnost je podle holčin se kterýma si píšu dobrá…Tak vzhuru do toho a držím palečky at se zadaří… ![]()
Jéé ted se vidím, že jsem sem psala před 3rokama…tak to byl ten nativ, po kterém jsem otěhotněla, ale pak bylo zt…ale to už je jiná…
Ahoj, zkusili jsme ivf 2×, bylo to desné, nic horsiho jsenm nezažila! spinká mi tu 2 letá dračice, adoptovali jsme a bylo to to nejlepsi, co jsme mohli udelat, mám v okoli kamosky, co maji deti z ivf, ale zaroven znám dost žen, kterým se nepodařilo donosit dite ani na x tý pokus, je to loterie, hodne stestí, je mi 40
Mě to ani tak děsné nepřišlo jen vždy to šílené zklamání. Já zkusím poslední pokud, adopci nezvažujem, přítel by do toho nikdy nešel.