Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@BAZÁREK ANGIE Nebo jí navrhni, ať prodá ten adaptér, který jsi poslala ty, a bude mít zaplacený i ten její koupený ![]()
@Sany80s píše:
@BAZÁREK ANGIE Tak ale zpět to neposlala a adaptér si koupila. Můžeš po ní chtít nějaký důkaz, za jakou cenu to koupila. Ale mě třeba měsíc nepřijde jako extra dlouhá doba.
No mě ano, hlavně z toho důvodu, že jsme byli dohodnuté, že balíček pošle zpět i s tím adaptérem navíc, který ji nepasoval.
@Petule030 Jenže to by IMHO bylo házení odpovědnosti za chybu na někoho jiného. Jako zákaznici by se mi to vůbec nelíbilo.
Hele stoji ti to za to, aby ti pani trebas zkazila povest? Minule, jak se tu resil nejaky tvuj prodej s tou hysterickou pani, to bylo celkem ostry. Ja bych ji vratila pulku za adaptery, ne celou castku. Byla to i tvoje vina, i jeji chyba, ze se ti neozvala. Ale nevim, jak se s ni chces dohodnout. Nedej boze, aby to byla stejna povaha jako ta pani minule.
@Sany80s
No, pokud zaplatila 500,– a 300,– za adaptér a to chce zpět, tak nevím no - tobě nezbyde ani půlka.
Pokud může koupit chůvičky za 200,–, tak proč kupovala za 500,–? ![]()
@bobr123 píše:
Hele stoji ti to za to, aby ti pani trebas zkazila povest? Minule, jak se tu resil nejaky tvuj prodej s tou hysterickou pani, to bylo celkem ostry. Ja bych ji vratila pulku za adaptery, ne celou castku. Byla to i tvoje vina, i jeji chyba, ze se ti neozvala. Ale nevim, jak se s ni chces dohodnout. Nedej boze, aby to byla stejna povaha jako ta pani minule.
Ještě jsem jí nepsala, chtěla jsem znát názory nezávislých pozorovatelů
. Já se dohodnu s každým, takže určitě i s paní
.
@jessikka Mě taky ne, ale nebylo od ní vůbec hezké, že ani nenapsala. Teď bude mít 2 adaptéry, tedy 1 zbytečný, který může tak jako tak prodat. Já chápu obě dvě strany a ani jedna není bez chyby ![]()
@zvidavajanca píše:
@Sany80s
No, pokud zaplatila 500,– a 300,– za adaptér a to chce zpět, tak nevím no - tobě nezbyde ani půlka.
Pokud může koupit chůvičky za 200,–, tak proč kupovala za 500,–?
Měly mít oba adaptéry, ale ten jeden se někam zatoulal. Proto jsem jí okamžitě navrhla řešení v dokoupení adaptéru, že bych ho uhradila..nesouhlasila, psala, že pošle zpět i s tím adaptérem navíc. No a neposlala nic, ani nenapsala
.
@Petule030 No jako trvala bych na vrácení toho, co nepasuje. Ale cenu toho správného bych uhradila. Holt moje blbost.
Paní sice nekomunikovala, ale to bych jako prodejce, který si chce zachovat dobrou pověst, prostě neřešila.
Ja bych ji ty penize poslala. Pri navrhu at si koupi adapter bych ale uvedla do jake castky akceptuji. Kdyz si ji to puvodne sama navrhla, proc nesouhlasit?
@BAZÁREK ANGIE
Cela situace vznikla tvou vinou (na adapter jsi zapomnela). Pani misto klidu a fungujici veci po vsech certech shanela adapter, ja bych ji ten zakoupeny proplatila (notabene, kdyz jsem to puvodne sama navrhla) a jeste pani podekovala ze to nakonec sama vyresila. Jak bys to resila ty, kdyz by chuvicky vratila? Taky bys musela nekde splasit a platit adapter abys mohla vec nabizet znovu. A 25 dni? Je doba dovolenych…
Ne, ze by jednani pani bylo v poradku, to tedy ne, kdyz jste se na necem uz dohodly a ona bez jakekoliv zpravy jednala jinak, ale v prvopocatku je chyba na tve strane, ackoliv neumyslna, ale je, tak bych si vyzadala nejaky dukaz, za kolik byl adapter vydrazen a proplatila to
Ty chceš slyšet jen názor, který se ti hodí
Když ti někdo napíše že by jí poslal peníze, píšeš všem to samý dokola. Pokud jsi chtěla jen alibi, aby jsi jí nemusela ty prachy posílat, tak ti to moc nevyšlo ![]()
A jinak, já osobně bych jí ty peníze poslala, ale až kdyby mi poslala nějakej důkaz že si to fakt koupila a chtěla bych vrátit ten adaptér co jsi jí poslala špatně.
@open mind píše:
@BAZÁREK ANGIE
Cela situace vznikla tvou vinou (na adapter jsi zapomnela). Pani misto klidu a fungujici veci po vsech certech shanela adapter, ja bych ji ten zakoupeny proplatila (notabene, kdyz jsem to puvodne sama navrhla) a jeste pani podekovala ze to nakonec sama vyresila. Jak bys to resila ty, kdyz by chuvicky vratila? Taky bys musela nekde splasit a platit adapter abys mohla vec nabizet znovu. A 25 dni? Je doba dovolenych…
Tady nejde o dobu dovolených..6.7. jsem se jí jasně dotazovala, kde je balíček, že dosud nepřišel /byly jsme dohodnuty, že ho zašle zpět/,ačkoliv zprávu přečetla, ani jedním slovem nereagovala…nic o tom, že ho vůbec neposlala, ani o tom, že shání po všech čertech nový adaptér -notabene když mohla zajít od Elektra a měla by ho okamžitě a určitě levněji.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat