Jak být neviditelný na FB?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.10.16 15:27

Jo to jsem jednou vecer asi po 10ti hodinach v praci koukla na fb a tam mi kamos v poledne psal: makej lenoro a nevysedavej furt na tom fb nebo to na tebe bonznu sefovi 8o :mrgreen: Pry jsem mela cely den zeleny puntik :think: Na pc jsem porad prihlasena, ale mam ho vyply. Na mobilu taky, apku nemam, jen messenger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
31.10.16 15:37

@Manka Rumcajzovic jako já fakt nechápu na co tam teda ta funkce „vypnout chat“ je??? Ale je zajímavé, že u některých přátel nevidím čas, kdy tam byli naposledy, tzn. musí existovat něco někde, kde se to dá vypnout…to není možný přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.10.16 20:33

@fantagiroo tak až na tuhle kouzelnou funkci přijdeš, tak dej vědět, mě se to tam zobrazuje u všech…už tam chodím minimálně právě kvůli tomuhle…

@Manka Rumcajzovic já myslím, že tohle dělá messenger, kvůli tomu jsem si ho odinstalovala a zprávy čtu jen z notebooku. Šla jsem spát, rozloučila se a asi za deset minut jsem se jen podívala na čas na mobilu. Okamžitě píp zpráva „neříkalas, že jdeš spát?“ :zed: :pocitac: tahle ztráta soukromí mě tak neskutečně vytočila, že jsem messenger odinstalovala. opravdu nemusí všichni vědět o každém mém prdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.11.16 13:59

Já teda messenger nemám, ale zajímalo by mě, jak to funguje? To je nějaká aplikace mimo facebook…třeba jenom na čtení a psaní zpráv??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.11.16 10:27

@fantagiroo je to mobilni aplikace. Uz to doslo tak daleko, ze pokud nemam nainstalovany messenger, zpravy na fb si vubec z mobilu nemam moznost precist. Takze se dostanu z mobilu na fb, ale pokud vidim, ze mam zpravu a kliknu na ni, automaticky to po me zacne chtit instalaci messengeru bez toho, abych si zpravu mela moznost vubec precist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.7.18 10:54

Holky dá se na fb zablokovat je určitá osoba? Aby mě nemohla vyhledat, neviděla moje příspěvky atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9098
17.7.18 11:04

@sandra001 Dá, v nastavení. Dáš blokování. Napíšeš její jméno a je to. Ve výsledku pokud je to opravdu magor, tak si nijak nepomůžeš, jednoduše si založí nový profil nebo tě bude kontaktovat přes známé. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.7.18 11:06

@sandra001 jo jde to, taky mam bloklejch par lidi, ale uz nevim jak se to dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.7.18 11:17
@Serpentini píše:
@sandra001 Dá, v nastavení. Dáš blokování. Napíšeš její jméno a je to. Ve výsledku pokud je to opravdu magor, tak si nijak nepomůžeš, jednoduše si založí nový profil nebo tě bude kontaktovat přes známé. :?

Tak to zkusím, no snad bude klid. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák