Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JayLee píše:
ze ho nemas v přátelích ani on tebe takze tva zprava se dostala nejspis do jeho slozky ostatní ve zprávách takze ji mozna nevidi proto ani neodepsalještě
Aha
Potrebovala jsem vedet, jestli se tam nekde ulozila nebo uplne zmizla.
Ja si nedavno psala s kamaradkou se kterou nejsme pratele ![]()
Slo to…
A předtím jste byli „přátelé“? Jestli ne, tak není nic jednoduššího, než si ho do přátel přidat. Kdyby si zprávu přečetl, měla bys u ní napsáno „zobrazeno + datum“
@Opicová píše:
Ja si nedavno psala s kamaradkou se kterou nejsme pratele
Slo to…
Psát si můžeš, ale většinou se to háže do jiné složky - resp se to ukládá do „dalších“…
@Xiraxinek píše:
Psát si můžeš, ale většinou se to háže do jiné složky - resp se to ukládá do „dalších“…
Přesně tak - většinou. Nevím, podle čeho se to dělí
Někdy to skočí normálně do zpráv a někdy to prostě spadne do dalších a to se neukáže, když o tom dotyčný neví předem nebo se tam pravidelně nekouká.
Ne-e ![]()
@Xiraxinek píše:
@RadkaCh píše:
Přesně tak - většinou. Nevím, podle čeho se to dělíNěkdy to skočí normálně do zpráv a někdy to prostě spadne do dalších a to se neukáže, když o tom dotyčný neví předem nebo se tam pravidelně nekouká.
Také by mě zajímalo, podle čeho se to dělí ![]()
Mám taky dotaz
Může mi napsat zprávu někdo koho jsem si zablokovala? Já myslím, že ne, že mě vůbec nevidí. Dotyčný mi tvrdí, že mi píše přes messenger a proč nereaguju? Osobně myslím, že tím jen okousává téma, že jsem si ho blokla a nemůže mi napsat (ego mu nedovolí se zeptat proč).
@RadkaCh píše:
Přesně tak - většinou. Nevím, podle čeho se to dělíNěkdy to skočí normálně do zpráv a někdy to prostě spadne do dalších a to se neukáže, když o tom dotyčný neví předem nebo se tam pravidelně nekouká.
Jo, taky by mě zajímalo, kterej permoník mi tam třídí poštu, zmetek!
![]()
@Uzo píše:
Mám taky dotazMůže mi napsat zprávu někdo koho jsem si zablokovala? Já myslím, že ne, že mě vůbec nevidí. Dotyčný mi tvrdí, že mi píše přes messenger a proč nereaguju? Osobně myslím, že tím jen okousává téma, že jsem si ho blokla a nemůže mi napsat (ego mu nedovolí se zeptat proč).
Nemůže napsat ani přímo na fb, ani na messenger.. Tam mu to ukáže, že nejde pokračovat v konverzaci, či tak nějak…
Díky, zjistila jsem, že mám složku Ostatní zprávy přeplněnou a že jsem prošvihla největší šanci svého života, když mi psal americký chirurg z Texasu, že jsem to nejhezčí, co bůh stvořil z Adamova žebra a jestli může být mým přítelem. Sakra, sakra, sakra, psal to před rokem a půl
![]()
@Mirabe1ka Hmmm, tak to už nedoženeš
Ten už má žebro dávno jinde ![]()
Donedavna jsem na facebook vubec nechodila.Ted s nim zacinam a mam otazku, jak to funguje s psanim zprav. Napsala jsem nekomu zpravu. Odpoved mi neprisla dlouho. A kdyz jsem sla na facebook dnes do zprav, tak tam bylo napsano: s uzivatelem Miroslav nejste spojeni.Co to znamena? ze mu ma zprava vubec nedosla??dekuji