Zpráva na facebooku a její doručení

polokoule
17.8.15 17:24

Kdo rozumi facebooku?potrebuji radu

Donedavna jsem na facebook vubec nechodila.Ted s nim zacinam a mam otazku, jak to funguje s psanim zprav. Napsala jsem nekomu zpravu. Odpoved mi neprisla dlouho. A kdyz jsem sla na facebook dnes do zprav, tak tam bylo napsano: s uzivatelem Miroslav nejste spojeni.Co to znamena? ze mu ma zprava vubec nedosla??dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
polokoule
17.8.15 17:34
@JayLee píše:
ze ho nemas v přátelích ani on tebe takze tva zprava se dostala nejspis do jeho slozky ostatní ve zprávách takze ji mozna nevidi proto ani neodepsal :think: ještě :nevim:

Aha :think: Potrebovala jsem vedet, jestli se tam nekde ulozila nebo uplne zmizla.

• Citovat
  • Upravit
358
17.8.15 17:42

Ja si nedavno psala s kamaradkou se kterou nejsme pratele :think:
Slo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.8.15 17:42

A předtím jste byli „přátelé“? Jestli ne, tak není nic jednoduššího, než si ho do přátel přidat. Kdyby si zprávu přečetl, měla bys u ní napsáno „zobrazeno + datum“

• Citovat
  • Upravit
23081
17.8.15 17:43
@Opicová píše:
Ja si nedavno psala s kamaradkou se kterou nejsme pratele :think:
Slo to…

Psát si můžeš, ale většinou se to háže do jiné složky - resp se to ukládá do „dalších“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.8.15 17:48
@Xiraxinek píše:
Psát si můžeš, ale většinou se to háže do jiné složky - resp se to ukládá do „dalších“…

Přesně tak - většinou. Nevím, podle čeho se to dělí :nevim: Někdy to skočí normálně do zpráv a někdy to prostě spadne do dalších a to se neukáže, když o tom dotyčný neví předem nebo se tam pravidelně nekouká.

• Citovat
  • Upravit
358
17.8.15 17:51

Ne-e :think:

@Xiraxinek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 18:01
@RadkaCh píše:
Přesně tak - většinou. Nevím, podle čeho se to dělí :nevim: Někdy to skočí normálně do zpráv a někdy to prostě spadne do dalších a to se neukáže, když o tom dotyčný neví předem nebo se tam pravidelně nekouká.

Také by mě zajímalo, podle čeho se to dělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
17.8.15 18:03

Mám taky dotaz :lol: Může mi napsat zprávu někdo koho jsem si zablokovala? Já myslím, že ne, že mě vůbec nevidí. Dotyčný mi tvrdí, že mi píše přes messenger a proč nereaguju? Osobně myslím, že tím jen okousává téma, že jsem si ho blokla a nemůže mi napsat (ego mu nedovolí se zeptat proč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.8.15 18:03
@RadkaCh píše:

Jo, taky by mě zajímalo, kterej permoník mi tam třídí poštu, zmetek! :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.8.15 18:05
@Uzo píše:
Mám taky dotaz :lol: Může mi napsat zprávu někdo koho jsem si zablokovala? Já myslím, že ne, že mě vůbec nevidí. Dotyčný mi tvrdí, že mi píše přes messenger a proč nereaguju? Osobně myslím, že tím jen okousává téma, že jsem si ho blokla a nemůže mi napsat (ego mu nedovolí se zeptat proč).

Nemůže napsat ani přímo na fb, ani na messenger.. Tam mu to ukáže, že nejde pokračovat v konverzaci, či tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 18:08

@Uzo Pro něj neexistiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.8.15 18:08

@Uzo Nemělo by to jít. V nejhorším to můžeme vyzkoušet :lol:

• Citovat
  • Upravit
848
17.8.15 19:30

Díky, zjistila jsem, že mám složku Ostatní zprávy přeplněnou a že jsem prošvihla největší šanci svého života, když mi psal americký chirurg z Texasu, že jsem to nejhezčí, co bůh stvořil z Adamova žebra a jestli může být mým přítelem. Sakra, sakra, sakra, psal to před rokem a půl :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.8.15 08:04

@Mirabe1ka Hmmm, tak to už nedoženeš :D Ten už má žebro dávno jinde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie