Jak často perete ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4257
21.5.10 21:57

Holky, děkuji za uklidnění! :lol:

Já peru cca 2-3 pračky týdně - náplň mám na 6 kg prádla a fakt jsem schopna ji narvat do poslední skulinky… :oops:

Myslíte,že má nějaký čip a zahlásí i přetížení? Máme AEG Lavamat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.5.10 21:58

Týdně cca várka světlýho, várka tmavýho, várka světlýho prckovo, várka tmavýho prckovo, jednou týdně ručníky, utěrky, bryndáky, plínky. Jednou za cca 3 týdny ložní. Někdy je toho víc někdy míň, víc peru v létě, kdy je hezky a hlavně se víc potíme, takže si třeba beru denně čistý tričko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.5.10 22:02

denně dvě pračky…světlé a tmavé a o víkendu ještě ručníky a povlečení . což praní to je legrace ale jak často žehlíte? mě na zítra čeká stellinčina postýlka narvaná po okraj. nenávidím žehlení :oops:

• Citovat
  • Upravit
10052
21.5.10 22:03

ahoj tak já mám dítko 6 měsíců, a jenom čistě její vecičky peru 2 týdně, jedna pračka jsou veci jen nošené ne moc špinavé, a ta druhá jsou věci hodně špinavé, nevím jestli jí dávám plínku špatně ale je furt proteklá, už jsem docela naštvaná protože to kolikrát nejde ani vyprat:-)

jinak celkově u nás pračka běží denodenně :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.5.10 22:05

Nedávno jsem si zkoušela zapisovat, kolik praček měsíčně operu, pokaždé když jsem zapla pračku, udělala jsem čárku na papír na lednici.
Ukázalo se, že pereme dost, cca 50 až 60 praček měsíčně, průměrně tedy 2 denně :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.5.10 22:08

hmmm, tak já dneska měla 3 pračky. Ale většinou peru tak 3× - 5× do týdne. Dneska se to ale sešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mathilda
21.5.10 22:11

Též každý den, někdy i dvakrát když jsou potřeba ručníky nebo povlečení. Dítě jedno a každý den má čisté věci ušpiní se venkuz a hodně se pročůrává, přítel je fajnovka denně má dvě trika - jedno do práce a pak na doma - ani to nestihne ušpinit a šup s tím do prádla. Já věci na sebe zas tak neřeším. Já zase pořád nadávala v zimě že mi to nestíhá schnout, malej byt a jeden sušák, teď venku je to paráda, když neprší. Nežehlím rozbila se žehlička a na novou nějak nespěchám, zjistila jsem, že to jde i bez ní a to zmačkaný nechodíme :-)

• Citovat
  • Upravit
Dodo2008
21.5.10 22:18

Peru kazdy den minimalne 3 pracky.Nesnesla bych v zivote na sobe mit tricko dva dny,to same rucniky,uterky..peru je denne po jednom pouziti,znama ma treba rucniky na delsi dobu,ale me to smrdi,proto si u ni neutiram do rucniku ruce.
Lozni pradlo menim kazdy tyden.Pracka u nas proste jede.A mam tri deti,dve vetsi,jedno batole.

• Citovat
  • Upravit
30309
21.5.10 22:21
Dodo2008 píše:
Peru kazdy den minimalne 3 pracky.Nesnesla bych v zivote na sobe mit tricko dva dny,to same rucniky,uterky..peru je denne po jednom pouziti,znama ma treba rucniky na delsi dobu,ale me to smrdi,proto si u ni neutiram do rucniku ruce.
Lozni pradlo menim kazdy tyden.Pracka u nas proste jede.A mam tri deti,dve vetsi,jedno batole.

UFFFF,
uz jsem myslela,ze jsem blazen jen ja:mrgreen: Mam to totiz STEJNE-akorat ctvrty detsky 'spinitel pradla 'k nam pribude co nevidet.. :lol:

A mmch-mame pracku i susicku,oboji na 7 kilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mathilda
21.5.10 22:23
Dodo2008 píše:

hmmm, mě by se taky líbilo, aby mi vše vonělo pořřád čistotou, ale kde to susíš a to neděláš nic jiného než žehlíš, ne? Bych na to neměla s třema dětma čas

• Citovat
  • Upravit
Dodo2008
21.5.10 22:25

KacenkaK..pracka by se nemela narvat cela,jak pises do posledni skulinky.Kdyz jsem pred lety kupovala pracku do prvniho bytu,tak mi pan prodavac rekl,ze pracky jsou sice na kg,ale vzdycky se pocita mokre pradlo.Jak to zvazit netusim,ale je to logicke,pokud je pracka na 5kg pradla,ja do ni tech 5kg sucheho pradla narvu,ale po namoceni muze pradlo vazit treba 8kg a to uz je ta chyba.
Ja treba nikdy nedavam plnou pracku,vzdy ji doplnim maximalne do 3/4,tak mam pocit,ze je pradlo v pohybu a ne narvane v jednom drnu a ani se nehne.

• Citovat
  • Upravit
Dodo2008
21.5.10 22:29

Farska ja jsem na to fakt nemocna :lol: ,nesnasim spinave pradlo.Deti jsou naucene,takze pohoda a od mala na sebe nevezmou druhy den znovu obleceni.Manzel je take cistotny.
Mathilda:v zime susim na susaku,v koupelne a na topeni,jaro,leto na zahrade.Dnes jsem sundala ze snury 5 pracek.Zehleni nesnasim,ale musim :wink: .

• Citovat
  • Upravit
farska neprihlasena
21.5.10 22:31
Dodo2008 píše:
Farska ja jsem na to fakt nemocna :lol: ,nesnasim spinave pradlo.Deti jsou naucene,takze pohoda a od mala na sebe nevezmou druhy den znovu obleceni.Manzel je take cistotny.
Mathilda:v zime susim na susaku,v koupelne a na topeni,jaro,leto na zahrade.Dnes jsem sundala ze snury 5 pracek.Zehleni nesnasim,ale musim :wink: .

Ja nezehlim - vytahuju ihned ze susicky suche a neskrcene :mrgreen:
Ale tento luxus mam teprve ctyri mesice :oops: :oops: :oops: Nicmene-VRELE DOPORUCUJI :palec:

• Citovat
  • Upravit
1938
21.5.10 22:31

8-o Valim oci!! Jeste by me zajimalo, kdyz rikate bile a tmave, to tmave tridite na dalsi barvy?? Ja si totiz vubec nedokazu predstavit jak dam dohromady ty moje barevne hromadky, tedy modrou, hnedo-sedo-khaki, cervenou, zelenou/zlutou, cernou.. Je fakt, ze pak kolikrat peru za sebou 4 pracky, ale porad jsem teda proti vam bridil!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dodo2008
21.5.10 22:35

Farska:susicku zavidim,fakt,ale ja ji nemam kam dat,mame velky byt,ale malou koupelnu a kuchyn taky.
Alenka:peru podle barvy,ale nekdy udelam mix.,ale musim vedet,ze to pradlo nepousti,neobarvuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný