Jak často perete ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65398
27.5.10 14:31

Peru pořád…
někdy už se mi o prádle i zdá 8-o
vanish taky používám na dětské prádlo…a peru malému pracími tabletami z Dedry.
Nám v Persilu…
Matyášek začíná chodit,sám jíst,takže dětské prádlo mu peru zvlášt–za 3 dny mám plný koš :roll:
Už aby bylo krásně a schlo to na balkoně rychleji než ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.5.10 14:52

Eliško- přesně tak :palec: spodní prádlo na 40? To mě úplně děsí ta představa…

Zaplaťpánbůh s teplotami pracovat umím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.5.10 16:20

Sophi- já jakoukoliv skvrnu předeperu v ruce s mýdlem jelen a pak hodím do pračky. Ještě se mi nestalo, že by to nepustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.5.10 16:24

bety…já kdybych měla každou skvrnu předepírat :lol: stojim jen u toho :lol:
ekoložky zavřou oči -dávám profesional přímo na skvrnu a vanisch do bubnu a prášek persil :lol: dá se říct že to většinou zabere :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marcelaha
4.6.10 09:06

Ja peru asi 5 krat za tyden.Koupila jsem si ted novou pracku Electrolux bocni plneni a pri zdimani je strasne hlucna :cert: Nema te ji nektera?Dela vam to taky?jako kdyz startuje letadlo.Bydlime v panelaku,fakt skvely. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Marcelaha
4.6.10 09:20

Jak mate hlucne pracky pri zdimani?

• Citovat
  • Upravit
20656
4.6.10 09:33
Babeta píše:
Denně 2 až 3 pračky, z čehož jedna jsou plíny. Jen jsem zvědavá jak budu stíhat prát a sušit až budu chodit do práce.

náhodou jsem narazila na tuto diskusi, nečetla jsem zbytek, ale u tohoto příspěvku mi to nedá … jak budeš stíhat? blbě pokud nemáš pračku s časovačem:
ráno to nacpu do pračky, dám časovač na 9h (tj v 16,30 začne prát a v 18h dorazíme domů a je vypráno a stihnu v případně nutnosti i druhou pračku)

takže tak :-)

jinak jsme 3 ale dceři ani tepláky na doma nevydrží dýl jak jeden den, k tomu mikiny manžela z práce, plný prachu, takže 2-3ks do týdne, to je další pračka navíc, 1× týdně ručníky, 1× za 2týdny ložní a když se v noci dcerka počůrá tak to je další pračka (někdy i 4× týdně :-? ) takže minimum tak 6 praček týdně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
4.6.10 09:36
Marcelaha píše:

my máme starou Indesitku, je taky hlučná, ale to je spíš nerovností podlahy, nejde to bohužel líp vyaretovat, ale máme jí ve skříni v předsíni a bydlíme ve starým domě, sousedi pod náma už jsou zvyklý :lol: aspoň, že tahle nám neteče jako ta, co jsem měla ještě po rodičích :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelaha
4.6.10 09:57

No ja jsem mela ardo a tekla a byla uz spatna,ale byla ticha.ted jsem koupila Electrolux a jsem zklamana.Stoji rovne ani se nehne pri zdimani,ale vydava vysoky pisklavy zvuk. :twisted: Se bojim ted normalne prat,ze na me priletijou sousedi :-? :-D

• Citovat
  • Upravit
5527
4.6.10 10:14
Marcelaha píše:

My máme novou AEG Silent Plus, takže jak už z názvu plyne, je nehlučná. Nehlučná je dost slabé slovo. Je prostě úúúplně tichá. Jasně - když ždíme a stojíš vedle ní, tak to slyšíš, ale když zavřu dveře do koupelny, tak při ždímání je slyšet jen jemné vrnění a při normálním praní neslyším absolutně nic :palec: Jsem za ni moc ráda a doporučuju. A nebyla ani nijak extra drahá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.6.10 11:08
lulje píše:
Marcelaha píše:
My máme novou AEG Silent Plus, takže jak už z názvu plyne, je nehlučná. Nehlučná je dost slabé slovo. Je prostě úúúplně tichá. Jasně - když ždíme a stojíš vedle ní, tak to slyšíš, ale když zavřu dveře do koupelny, tak při ždímání je slyšet jen jemné vrnění a při normálním praní neslyším absolutně nic :palec: Jsem za ni moc ráda a doporučuju. A nebyla ani nijak extra drahá. :dance:

Mame stejnou ,plus na ni susicku-a prvni dny jsem chodila z pokoje do koupelny kontrolovat,zda OPRAVDU PERE ,neni totiz slyset ABSOLUTNE NIC!!!!!
A to mame z pokoje k ni tak pet metru.....

Taky vrele doporucuju-jen diky ni muzu pri prani vyuzivat levny nocni proud,ktery nam zacina v pul treti rano a konci v sest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelaha
4.6.10 11:48

Tak to vam ted tise zavidim :-D :zed: :cry: :cry: :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marcelaha
4.6.10 11:49

Me nenapadlo ze by mohly pracky vydavat takovy sileny zvuky,ja predtim mela tichou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5527
4.6.10 15:36
farska píše:
lulje píše:
Marcelaha píše:
My máme novou AEG Silent Plus, takže jak už z názvu plyne, je nehlučná. Nehlučná je dost slabé slovo. Je prostě úúúplně tichá. Jasně - když ždíme a stojíš vedle ní, tak to slyšíš, ale když zavřu dveře do koupelny, tak při ždímání je slyšet jen jemné vrnění a při normálním praní neslyším absolutně nic :palec: Jsem za ni moc ráda a doporučuju. A nebyla ani nijak extra drahá. :dance:

Mame stejnou ,plus na ni susicku-a prvni dny jsem chodila z pokoje do koupelny kontrolovat,zda OPRAVDU PERE ,neni totiz slyset ABSOLUTNE NIC!!!!!
A to mame z pokoje k ni tak pet metru.....

Taky vrele doporucuju-jen diky ni muzu pri prani vyuzivat levny nocni proud,ktery nam zacina v pul treti rano a konci v sest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Farska :mavam: , tak já to mám s tou kontrolou stejné doteď. Dneska jsem poo dala malou spát a pustila pračku. Několikrát jsem ji musela překontrolovat, jestli fakt pere, protože ani za dveřmi koupelny jsem absolutně nic neslyšela. :palec: Taky na ní máme sušičku. Ta už je o něco hlučnější, ale když se zavřou dveře, tak je to v pohodě ;)
Nemůžu si obojí vynachválit! Taky nastavím časovač na 4 ráno a když nás malá v 6 probudí, máme vypráno a můžu rovnou skládat do sušičky! Nobelovu cenu pro toho, kdo tyto vynálezy vymyslel!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.6.10 15:38
Marcelaha píše:
Me nenapadlo ze by mohly pracky vydavat takovy sileny zvuky,ja predtim mela tichou :nevim:

Tak začni šetřit na novou. Tahle je fakt skvělá a není ani přehnaně drahá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný