Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ka2ka píše:
ta naše když zjistila že nechci záclony tak šla za stavbní firmou a řekla že mi tam mají dát garnyženo naštěstí nedali
Ty blaho, to je hardcore teda ![]()
@Salorka zaclony nemame, povleceni peru 1× tydne. V lete chlapovo prevlikame klidne casteji, kdyz se v noci poti. No a v pripade nemoci a miminu samozrejme tez casteji dle potreby.
Tyjo, tak ja prevlikam postel tak za 3-4 tydny a luxovat postel me nikdy nenapadlo
Zaclony nemame, driv jsem je menila kdyz jsem myla okna…
@Salorka píše:
@Ernais teď na podzim mám peřiny každý den na balkoně a dávám je večer vymrzlé zpět do postele. Postel luxuju každý týden. Samozřejmě v létě povlékám častěji, to třeba i v případě nemoci.
No pri tom vlhku, co ted panuje, nevim jestli je uplne top mit periny cely den venku
kazdopadne to celodenni vetrani mozna vyresi zapach potu, ale uz neodcaruhe spinu apod
@Mar__tanka1983 píše:
@Salorka nejsi jediná, já záclony ptala před týdnem a předtím někdy v březnu…
A postele prevlikam tak jednou za měsíc, možná i méně, nepočítám to. Prostěradlo vyměním trochu častěji, dle potřeby.
tak nějak já - 3-4 týdny tu postel, však to stačí
@doulova87 tyjo..nedovedu si představit tohle dělat každý den po práci. Jsi doma nebo chodíš do práce? ![]()
Jsme dnes už 4 dospěly. Peru v průměru 3-4 pračky týdne. Většinou na dvakrát. Pracka bílého na 40, dvě pračky barevného. Pak povleceni cca 1 měsíčně. Ručníky peru normálně s prádlem. Závěsy a záclony cca 2× rok když meju okna. Spodní pradlo a ponozky mají všichni kazdy den ciste. Jinak svetry co nosím do práce mam klidně dvakrát, chlap taky. Kluci nevím, co je v prádle vyperu. Ale jejich věci převažují. Jsou naučení se prevlekat. Navíc všichni tři hrají fotbal, takze plno sportovních věci. Pracka na 7 kilo toho pojme docela dost. V práci máme s kolegyni krátký dlouhy týden, takze když prijedu domu v 19h fakt nemám naladu ještě řešit pracku. Takže většinou ve volném dnů zlikviduju skoro vše a pracka jede víckrát v jednom dni. V létě ven, v zimě susicka. Zehlim minimálně a chlapi to stejne neocení ![]()