Jak často perete ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
1.11.20 15:09
@ka2ka píše:
ta naše když zjistila že nechci záclony tak šla za stavbní firmou a řekla že mi tam mají dát garnyže :zed: no naštěstí nedali

Ty blaho, to je hardcore teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
1.11.20 15:17

@Salorka zaclony nemame, povleceni peru 1× tydne. V lete chlapovo prevlikame klidne casteji, kdyz se v noci poti. No a v pripade nemoci a miminu samozrejme tez casteji dle potreby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
1.11.20 16:35

Tyjo, tak ja prevlikam postel tak za 3-4 tydny a luxovat postel me nikdy nenapadlo :lol: Zaclony nemame, driv jsem je menila kdyz jsem myla okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.11.20 17:42
@Salorka píše:
@Ernais teď na podzim mám peřiny každý den na balkoně a dávám je večer vymrzlé zpět do postele. Postel luxuju každý týden. Samozřejmě v létě povlékám častěji, to třeba i v případě nemoci. :D

No pri tom vlhku, co ted panuje, nevim jestli je uplne top mit periny cely den venku :think: kazdopadne to celodenni vetrani mozna vyresi zapach potu, ale uz neodcaruhe spinu apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
3.11.20 22:40
@Mar__tanka1983 píše:
@Salorka nejsi jediná, já záclony ptala před týdnem a předtím někdy v březnu…
A postele prevlikam tak jednou za měsíc, možná i méně, nepočítám to. Prostěradlo vyměním trochu častěji, dle potřeby.

tak nějak já - 3-4 týdny tu postel, však to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.11.20 22:45

@doulova87 tyjo..nedovedu si představit tohle dělat každý den po práci. Jsi doma nebo chodíš do práce? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
2.2.23 09:10

Jsme dnes už 4 dospěly. Peru v průměru 3-4 pračky týdne. Většinou na dvakrát. Pracka bílého na 40, dvě pračky barevného. Pak povleceni cca 1 měsíčně. Ručníky peru normálně s prádlem. Závěsy a záclony cca 2× rok když meju okna. Spodní pradlo a ponozky mají všichni kazdy den ciste. Jinak svetry co nosím do práce mam klidně dvakrát, chlap taky. Kluci nevím, co je v prádle vyperu. Ale jejich věci převažují. Jsou naučení se prevlekat. Navíc všichni tři hrají fotbal, takze plno sportovních věci. Pracka na 7 kilo toho pojme docela dost. V práci máme s kolegyni krátký dlouhy týden, takze když prijedu domu v 19h fakt nemám naladu ještě řešit pracku. Takže většinou ve volném dnů zlikviduju skoro vše a pracka jede víckrát v jednom dni. V létě ven, v zimě susicka. Zehlim minimálně a chlapi to stejne neocení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný