Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MickyG píše:
A co na to manžel? Nepřesvědčoval tě ať to zkousneš radši?
Tak bych řekla smůla, tak nejezděte vůbec. Já se mačkat nebudu
Ten je mezi nima (volaj vždy jemu) a mnou (už taky nechápe, o co mi jde, ale na ty jejich nový a nový varianty neumí reagovat, tak to odkejve). Je mmi ho líto, ten moc netuší. Ale taky neřekne „nejezděte“. Říkal, že si zítra sednem a probereme to pořádně.
@Izzz píše:
@evill oni už řekli, že na 1 den ne a basta
Tak bych rekla fajn ale v nedeli nebudem doma, uz mame svuj program, tak budete doma sami a to i dodrzela. Urcite jim rekl manzel, ze nechcete aby tam spali? Nebo jen naznacoval, ze tam je malo mista atd?
@Izzz píše:
Ten je mezi nima (volaj vždy jemu) a mnou (už taky nechápe, o co mi jde, ale na ty jejich nový a nový varianty neumí reagovat, tak to odkejve). Je mmi ho líto, ten moc netuší. Ale taky neřekne „nejezděte“. Říkal, že si zítra sednem a probereme to pořádně.
No vidis. Takze nerekli, proste prijedem a basta. Jrn jim nebylo receno, ze se vam jejich dlouhe navstevy nelibi. Myslim, ze jim trochu krivdis, nemuzou prece vedet, ze vam to vadi, kdyz to nereknete a rikate jim „fajn“.
@evill on je z těch sáhodlouhejch hovorů s nima vyčerpanej, vynervovanej..a nechce se mu mi to pak tlumočit, protože se pak rozčiluju…myslím ale, že ani jeden z nás jim neřekl, nejezděte. Vědí, že tamm není místo. Nabízela jsem penzion. Zamítli. Oni se nutili na chalupu, k druhý tchýni. Vše jim bylo zamítnuto. Já psala mail (ano, srab) o vytoužených 1denních návštěvách. Bylo zamítnuto.
Ale tady je potíž, že se ten víkend domlouvá dlouho dopředu, nemůžu pak říct, že nejsme doma. Jedině…když budou volat, kdy přijedou, tak vždy říct, že máme čas v sobotu, v neděli ne. Další víkend opačně. Fíííha.
![]()
@Izzz píše:
@evill on je z těch sáhodlouhejch hovorů s nima vyčerpanej, vynervovanej..a nechce se mu mi to pak tlumočit, protože se pak rozčiluju…myslím ale, že ani jeden z nás jim neřekl, nejezděte. Vědí, že tamm není místo. Nabízela jsem penzion. Zamítli. Oni se nutili na chalupu, k druhý tchýni. Vše jim bylo zamítnuto. Já psala mail (ano, srab) o vytoužených 1denních návštěvách. Bylo zamítnuto.Ale tady je potíž, že se ten víkend domlouvá dlouho dopředu, nemůžu pak říct, že nejsme doma. Jedině…když budou volat, kdy přijedou, tak vždy říct, že máme čas v sobotu, v neděli ne. Další víkend opačně. Fíííha.![]()
![]()
No tak, aby ti na to neřekla - nemáte čas v neděli? Tak přijedem další víkend! Nemáte zase čas v sobotu? Tak přijedem další víkend. Nemáte čas? tak si to zařiďtě, protože my přijedem!
@MickyG píše:
No tak, aby ti na to neřekla - nemáte čas v neděli? Tak přijedem další víkend! Nemáte zase čas v sobotu? Tak přijedem další víkend. Nemáte čas? tak si to zařiďtě, protože my přijedem!
Takhle drsná zas neni.
To by jim podle mě došlo. Nebo by řekla, to je fakt, že neva, že nejsme domma, oni se obsloužej…
Nejlepší by bylo to říct narovinu. Kdybych tam (domma) taky mohla být, určitě by se na to večer dostala řeč, nějak by to vybublalo. Manžel řikal, že to s nima skřípe. Už jsou taky nervní.
@MickyG a hele, to je akce na 2 měsíce. dohodne se termín. za pár dní, že teda přijedou a že si ještě zavoláme a dohodneme vše. takový hovor se opakuje mnohokrát, bez obsahu. Pak vyjmenovávaj, co asi tak přivezou k jídlu a jestli máme pařák a špejle a bla bla. Pak zas jaký víno. Pak jestli to teda platí. Nejlepší bylo, když jsem je prosila, zda by kvůli synově spaní přijeli kolem 15.hodiny. (to už jsem je prosila víckrát, po práci jsem jim ještě chtěla povlíknout a douklidit)…ve 12, že za 10min jsou před domem.
Tak já nevim, kdo je šílenej ![]()