Jak častý je anální sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42962
18.9.22 12:22
@Josefuna píše:
Tak abys pak v 60 udržela stolici, když to děláte při každém sexu :? Je na pováženou, že Tvůj partner už vyvrcholí jen análně, těžko pak hledat cestu zpět, když už má tak necitlivý penis, že vagina nestačí…

8o Pepino, nezáviď, asi máš citově vyprahlé manželství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
18.9.22 12:50
@Betty MacDonald píše:
8o Pepino, nezáviď, asi máš citově vyprahlé manželství…

To je spíš o tom, jestli muži stačí ženská vagina nebo jestli si zvykl na užší otvory. Citově vřelý muž naopak nemá problém vyvrcholit do vagíny, vzruší se i takto, nemyslíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
18.9.22 12:57
@Josefuna píše:
To je spíš o tom, jestli muži stačí ženská vagina nebo jestli si zvykl na užší otvory. Citově vřelý muž naopak nemá problém vyvrcholit do vagíny, vzruší se i takto, nemyslíš :)

Každému, co jeho jest… Ale to je stará známá věc, že jsi netolerantní osoba a uznáváš jen „svoje“ pravdy. A co má citová vřelost společného s tím, kam muž ejakuluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
18.9.22 13:06
@Betty MacDonald píše:
Každému, co jeho jest… Ale to je stará známá věc, že jsi netolerantní osoba a uznáváš jen „svoje“ pravdy. A co má citová vřelost společného s tím, kam muž ejakuluje?

Mně je jedno, kdo co dělá, akorát pokud k orgasmu potřebuje anál, tak je něco v nepořádku s ním nebo vagínou dané ženy. Nechtěla bych takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
18.9.22 13:11
@Josefuna píše:
Mně je jedno, kdo co dělá, akorát pokud k orgasmu potřebuje anál, tak je něco v nepořádku s ním nebo vagínou dané ženy. Nechtěla bych takového.

Ale jestli to tak Arturii vyhovuje, tak je ti po tom houno. Ale ne, ty musíš hned vytahovat udržení stolice a necitlivý penis… To jsi celá ty, moc ráda nenápadně útočíš, podsouváš polopravdy, reješ a jsi pasivně agresivní. Fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.9.22 13:49
@Josefuna píše:
Tak abys pak v 60 udržela stolici, když to děláte při každém sexu :? Je na pováženou, že Tvůj partner už vyvrcholí jen análně, těžko pak hledat cestu zpět, když už má tak necitlivý penis, že vagina nestačí…

Dle vyhadreni doktoru (proktologu) bezny analni sex problem s udrzenim stolice ve stari nezpusobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
18.9.22 17:13
@whitemirror píše:
Proč je ta otázka postavena tak, jak často ho muži chtějí? Ona je to snad radost jen pro muže, ženy ho nevyžadují? Nevím, kde se bere ta představa, že je to potěšení jen pro muže, zatímco žena to musí nějak „přetrpět“, aby tím muži udělala radost.Já to neprovozuju, jelikož vagínu nemám jak vrata do chlíva a vzrušuje nás vaginální sex oba dost, nemusíme zkoušet ještě těsnější otvor. Akorát by si ten můj stěžoval, že má potom odřený penis…

Asi je trapný reagovat na rok starý příspěvek, ale myslím, že staticky bývají iniciátorem análu muži. Málokterá řekne, že chce, abyste jí to udělali do zadku. Já to zčásti chápu - přece jen ta zadní vrátka slouží ke kakání, někdo to může vnímat nehygienicky. Na druhou stranu, tohle můžete říct i o orálu, protože zadkem kakáme, předkem čůráme. Ale ve starém Řecku a Římě to dělali do zadku úplně běžně. Dneska je spousta análníků považovaná za čuniny.

Vzpomeňme zexuologa Zvěřinu, který se v jednom televizním vystoupení rozhořčoval, že do zadečku se nic strkat nemá, byl v obličeji rudý a tvrdil, že před rokem 89 souložilo do zadku maximálně 5 % populace. Můj osobní názor je, že závidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.9.22 17:26
@Ploskutáček píše:
Asi je trapný reagovat na rok starý příspěvek, ale myslím, že staticky bývají iniciátorem análu muži. Málokterá řekne, že chce, abyste jí to udělali do zadku. Já to zčásti chápu - přece jen ta zadní vrátka slouží ke kakání, někdo to může vnímat nehygienicky. Na druhou stranu, tohle můžete říct i o orálu, protože zadkem kakáme, předkem čůráme. Ale ve starém Řecku a Římě to dělali do zadku úplně běžně. Dneska je spousta análníků považovaná za čuniny.Vzpomeňme zexuologa Zvěřinu, který se v jednom televizním vystoupení rozhořčoval, že do zadečku se nic strkat nemá, byl v obličeji rudý a tvrdil, že před rokem 89 souložilo do zadku maximálně 5 % populace. Můj osobní názor je, že závidí :mrgreen:

Mně spíš vadí fakt, že zadkem se prdí a ty prdy smrdí, ale i tak ráda zadky lížu a anální sex je pro mě lepší než vaginální.

• Citovat
  • Upravit
9757
18.9.22 18:36
@Betty MacDonald píše:
Ale jestli to tak Arturii vyhovuje, tak je ti po tom houno. Ale ne, ty musíš hned vytahovat udržení stolice a necitlivý penis… To jsi celá ty, moc ráda nenápadně útočíš, podsouváš polopravdy, reješ a jsi pasivně agresivní. Fuj…

Já bych se Josefuny zastala :nevim:. Takhle pokud zůstane s Arturií dokonce života dobrý, ale vysafovat potom chlapa, co chce jen anal, je celkem peklo. To měla doma kamarádka a tam byl problém i otěhotnět, protože týpek se prostě do vagíny neudělal a kamarádka zas takový fanda análu nebyla. Láska to byla velká, ale na ten analá dojeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
18.9.22 18:59
@Betty MacDonald píše:

Dobrá otázka :palec: i citově vřelý muž může mít i zvrhlejší choutky a pěkně dámu zmrskat :D ale jen pokud souhlasí :) jestli jsou v tom city, je fuk, ale je to o preferencích a respektu, důvěře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
18.9.22 19:05
@Klopotkova píše:
Mně spíš vadí fakt, že zadkem se prdí a ty prdy smrdí, ale i tak ráda zadky lížu a anální sex je pro mě lepší než vaginální.

Osobně si dávam pozor co jim, pokud je šance na anální sex a zelí vynechávam :mrgreen: :palec: a pokud ho provozujete pravidelně, tak kritický jídla taky vynechte ne ;) a co se děje se zadkem mimo sex teda fakt neřešim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.9.22 19:17
@inzenyrka85 píše:
Osobně si dávam pozor co jim, pokud je šance na anální sex a zelí vynechávam :mrgreen: :palec: a pokud ho provozujete pravidelně, tak kritický jídla taky vynechte ne ;) a co se děje se zadkem mimo sex teda fakt neřešim :D

Já zelí nejím, pro mě je to hnus, nechutná mi, nesnáším ho.

• Citovat
  • Upravit
2561
18.9.22 19:35

@Klopotkova tak to byl příklad :mrgreen: jinak mi to lízání ze začátku přišlo takový zvláštní, ale od koulí už je to kousek a nějak jsem tam sklouzla ani nevim jak :P občas to neni špatný překonat předsudky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.9.22 01:12
@Betty MacDonald píše:
Ale jestli to tak Arturii vyhovuje, tak je ti po tom houno. Ale ne, ty musíš hned vytahovat udržení stolice a necitlivý penis… To jsi celá ty, moc ráda nenápadně útočíš, podsouváš polopravdy, reješ a jsi pasivně agresivní. Fuj…

Navíc každý zkušený análník ví, že s těsností onoho otvoru to není zase tak horké, jak je tady místními moralistkami podsouváno…těsnější než vagína je snad pouze pár prvních tahů a někdy ani to ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.9.22 07:22
@VlhkySen píše:
Navíc každý zkušený análník ví, že s těsností onoho otvoru to není zase tak horké, jak je tady místními moralistkami podsouváno…těsnější než vagína je snad pouze pár prvních tahů a někdy ani to ne :lol:

Tak určitě, proč to potom tedy někteří muži vlastně chtějí a jinak už jim to nejde :D
To není o moralizování, penis tak lehce do análu jako do vagíny rozhodně dát nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí