Jak častý je anální sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
19.9.22 09:24
@VlhkySen píše:
Navíc každý zkušený análník ví, že s těsností onoho otvoru to není zase tak horké, jak je tady místními moralistkami podsouváno…těsnější než vagína je snad pouze pár prvních tahů a někdy ani to ne :lol:

Jak u koho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
19.9.22 13:08
@Josefuna píše:
Mně je jedno, kdo co dělá, akorát pokud k orgasmu potřebuje anál, tak je něco v nepořádku s ním nebo vagínou dané ženy. Nechtěla bych takového.

Prave proto jsem napsala, kolik mu je, tahne mu na 70. Jsem rada, ze se mu postavi bez viagry a ze se udela. Potrebuje uz holt dost vzruchu, to tak holt s chlapama ve vyssim veku je. Ale mam ho rada jako cloveka, tak mu chci jeste udelat radost. A neni mi to vylozene neprijemny, je to zas neco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.9.22 14:27
@Mount_Everest píše:
A anální sex není pro ženu potěšení? Nebo milenec je jen na určité druhy potěšení?

Copak i pro muže není anální sex potěšením?
A chceš aby ho na tobě praktikovala každá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.22 15:01
@botl píše:
A chceš aby ho na tobě praktikovala každá?

Já bych se na hrátky s připínákem třeba ukecat nechal, ale anžto u nás se provozuje only misionář potmě, tak to holt bude jen položka z kategorie zkusil bych, ale nezkusím

• Citovat
  • Upravit
8397
19.9.22 15:34
@Anonymní píše:
Já bych se na hrátky s připínákem třeba ukecat nechal, ale anžto u nás se provozuje only misionář potmě, tak to holt bude jen položka z kategorie zkusil bych, ale nezkusím

Oblíbené hrátky jsou možné i bez připínáku.

Ale ptala jsem se pana udiveného. Pokud se sám nenabídne, že chce a líbí se mu to i obráceně, těžko bude chápat, proč někoho si žena k sobě pustí víc a někoho míň. I kdyby to byl milenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.9.22 17:46
@botl píše:
Oblíbené hrátky jsou možné i bez připínáku.Ale ptala jsem se pana udiveného. Pokud se sám nenabídne, že chce a líbí se mu to i obráceně, těžko bude chápat, proč někoho si žena k sobě pustí víc a někoho míň. I kdyby to byl milenec.
@botl píše:
A chceš aby ho na tobě praktikovala každá?

Ale já s análním sexem vykonávaným na mně nemám problém :mrgreen: můj údiv vycházel z toho, že pakliže se ženě anální sex, potažmo jakákoliv jiná praktika líbí, že jej vykonává pouze s manželem, ale s milencem ne, když jde vlastně o její potěšení.. tak jsem se jen tak zamyslela nó.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.9.22 21:15
@Mount_Everest píše:
Ale já s análním sexem vykonávaným na mně nemám problém :mrgreen: můj údiv vycházel z toho, že pakliže se ženě anální sex, potažmo jakákoliv jiná praktika líbí, že jej vykonává pouze s manželem, ale s milencem ne, když jde vlastně o její potěšení.. tak jsem se jen tak zamyslela nó.. :think:

Takže nejsi pan udivený leč paní udivená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
19.9.22 21:41
@Maria37 píše:
Já bych se Josefuny zastala :nevim:. Takhle pokud zůstane s Arturií dokonce života dobrý, ale vysafovat potom chlapa, co chce jen anal, je celkem peklo. To měla doma kamarádka a tam byl problém i otěhotnět, protože týpek se prostě do vagíny neudělal a kamarádka zas takový fanda análu nebyla. Láska to byla velká, ale na ten analá dojeli :nevim:

Někde jsem četl, že přes anál otěhotnět lze a vznikají tak politici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
20.9.22 06:29
@rmot píše:
Někde jsem četl, že přes anál otěhotnět lze a vznikají tak politici.

Tak to je vynikající technika pro ambiciózní matky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
20.9.22 07:39
@Veselej kluk píše:
Já ho ještě neměl a ani po něm netoužím… :think: Jsem divný?

Naopak, nelezes nikomu do zadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
20.9.22 07:48
@Josefuna píše:
To je spíš o tom, jestli muži stačí ženská vagina nebo jestli si zvykl na užší otvory. Citově vřelý muž naopak nemá problém vyvrcholit do vagíny, vzruší se i takto, nemyslíš :)

Jak se kdo vzruší nemá nic společného s citovou vřelostí.
Kam ty na to chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.22 10:07
@VlhkySen píše:
Navíc každý zkušený análník ví, že s těsností onoho otvoru to není zase tak horké, jak je tady místními moralistkami podsouváno…těsnější než vagína je snad pouze pár prvních tahů a někdy ani to ne :lol:

No to bych neřekl. Je sice pravda, že povolí, ale zdaleka je tam pořád těsněji než o díru vedle. Ono asi i záleží na nádobí, resp. jeho průměru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
20.9.22 10:17
@Venetia píše:
Naopak, nelezes nikomu do zadku :D

Chtít něco po ženě, co jí není příjemné, případně se na to musí dlouho psychicky i fyzicky připravovat jen proto, aby měl muž užší sevření mi přijde mimo. A mám za to, že většině žen anální sex příjemný není… (nic proti výjimkám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 21:55
@Veselej kluk píše:
Chtít něco po ženě, co jí není příjemné, případně se na to musí dlouho psychicky i fyzicky připravovat jen proto, aby měl muž užší sevření mi přijde mimo. A mám za to, že většině žen anální sex příjemný není… (nic proti výjimkám).

No bobe když doma dostane vybrat, tak to v nadpoloviční většině bude anál. Dokonce s potěšením. A uspokojit jí to uspokojí. Příprava nula nula prd. Co všichni maj s tím, že to trvá hodiny, než se může vstoupit :nevim:
Max trochu namazat.
A ano občas chci po ženě co jí není tak příjemné, ale to k některým věcem patří, a je to trochu z jiného soudku sexuality.
A ty názory, že se po letech budeš posrávat. ;)
A pro vrtaly doplním, že rimming mám rád, dráždění prostaty mi nic moc nedělá, tak to v repertoáru není.
A ženě plním zase já přání co by pro někoho bylo fuj. :dance:
Když chci protahovat komín nebudu s holkou co chce jen misionáře při svíčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
21.9.22 22:02
@negra píše:
Asi už jsem stará páka, čtu si tak různý články na netu a napadá mě:
Zajímalo by mě to, jak často ho muži chtějí? Myslela jsem, že je to asi tak 1/4 mužů, teď mám pocit, že spíš tak 3/4.co myslíte? Je to dnes normálka? Pokud normálka, u jak starých mužů? když chce anál, je i promiskuitní, anebo to s tím nesouvisí? Souvisí to s věkem?Příspěvek upraven 27.11.21 v 20:58

Většina to chtěla, ale opravdu jen občas, to znamena par krat do roka a jen když ja měla na to taky chuť a náladu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky