Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@whitemirror píše:
Proč je ta otázka postavena tak, jak často ho muži chtějí? Ona je to snad radost jen pro muže, ženy ho nevyžadují? Nevím, kde se bere ta představa, že je to potěšení jen pro muže, zatímco žena to musí nějak „přetrpět“, aby tím muži udělala radost.Já to neprovozuju, jelikož vagínu nemám jak vrata do chlíva a vzrušuje nás vaginální sex oba dost, nemusíme zkoušet ještě těsnější otvor. Akorát by si ten můj stěžoval, že má potom odřený penis…
Máš v pr.deli šmirgl jo? ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Muj nanžel nechce normalni, natož analní..
A předchozí partneři? Nebo milenci? Taky nic?
@Charloschanche píše:??? Analní sex s milenci neprovozuji. Je to pro mě hodne intimní.
Myslím, že je to běžná praktika. Co se na tom líbí chlapům? Je užší, když to někdo neroztahuje rukou nebo kyjem na mamuta. Je to trochu víc o pocitu nadvlády, dominance. I ten pocit, že to je víc tabu, než normální soulož i po letech kdy je to v repertoáru běžně.
No a po letech je to ve více než 50 % souloží volba mé ženy, tak to bude oboustranný win. Udělá se rychleji a víc to prožívá.A předchozí partneři? Nebo milenci? Taky nic?
@Královna Kosmíru píše: ??? Analní sex s milenci neprovozuji. Je to pro mě hodne intimní.
Hele asi se budu držet zkrátka, napsal bych to trochu explicitněji, ale tomu ženskýmu světu nerozumím? Ok manža na tebe s potřebou sere, najdeš si náhradu. Tvou prde.ku předpokládám v určitých polohách viděl. A ty si nedáš anál protože to může jen někdo? Evidentně s propadlou permanentkou? Ok, asi tě to tak nebere, ale o co víc je to fuj oproti klasické nevěře? Jako chlap bych se s tím tak netrápil. Vlastně cca 50% mých partnerek to dalo na první dobrou. I jednorázových. Pokud tě to baví není jedno s kým? Teda krom velikosti možná. ![]()
Jinak dík za odpověď.
@Charloschanche píše:
Hele asi se budu držet zkrátka, napsal bych to trochu explicitněji, ale tomu ženskýmu světu nerozumím? Ok manža na tebe s potřebou sere, najdeš si náhradu. Tvou prde.ku předpokládám v určitých polohách viděl. A ty si nedáš anál protože to může jen někdo? Evidentně s propadlou permanentkou? Ok, asi tě to tak nebere, ale o co víc je to fuj oproti klasické nevěře? Jako chlap bych se s tím tak netrápil. Vlastně cca 50% mých partnerek to dalo na první dobrou. I jednorázových. Pokud tě to baví není jedno s kým? Teda krom velikosti možná.
Jinak dík za odpověď.
No beru to zkratka tak
PS: Nechapu ru propadnou permanentku ![]()
@Královna Kosmíru píše:Že manžel mohl, ale milenci ne? Právě to už jsem jednou slyšel i já. Co to je u těch žen můžu si užívat, ale jen odsaď podsaď? Čekal bych, intimčo doma nula tak si dám vše jinde, ale vy v tom rozlišujete co jinde jo a co ne. Proč?
No beru to zkratka takPS: Nechapu ru propadnou permanentku
@Charloschanche píše: Že manžel mohl, ale milenci ne? Právě to už jsem jednou slyšel i já. Co to je u těch žen můžu si užívat, ale jen odsaď podsaď? Čekal bych, intimčo doma nula tak si dám vše jinde, ale vy v tom rozlišujete co jinde jo a co ne. Proč?
Možná si něco necháváme jen pro ty, ke kterým něco cítíme, máme vztah
Milenec by měl sloužit k našemu potěšení
@Venetia píše:
Možná si něco necháváme jen pro ty, ke kterým něco cítíme, máme vztah
Milenec by měl sloužit k našemu potěšení
A anální sex není pro ženu potěšení? Nebo milenec je jen na určité druhy potěšení?
@Mount_Everest píše:
A anální sex není pro ženu potěšení? Nebo milenec je jen na určité druhy potěšení?
určitě ne pro všechny
Milenec by mel vyhovovat mne, k cenu by jinak byl, pokud by každý chtěl něco jiného?
@Tajemny muz
Co se tyce infekce, urcite se nesmi stridat zadek — vagina. Jakmile tam zatahnes do vaginy e.coli, je to pruser. My mame anal pri kazdem sexu, zadna priprava, nic, nekdy se stane nehoda, tak rekne ooops, nehoda a jde se umyt. A jede se dal. Nejdriv udela me vaginalne, a pak se dodela on analne. Mne je pres 50, jemu pres 65. Orgasmus u toho mam, jen kdyz lezime na boku a dela mi to jeste rukou.
@Tajemny muz píše:
Rád bych u vás žen zjistil, zda je pro vás anální styk provázen bolestí až s odstupem po styku, zda jsou obvyklé nějaké problémy spojené s možnou infekcí (tohle nikdy partnerky dříve neřešily, ani se žádný problém nestal).
sice nejsem žena, ale pokud ji to bolí s odstupem, tak není uvolněná nebo dobře připravená, případně „se blokne“ během toho.
@Arturie píše:
@Tajemny muz
Co se tyce infekce, urcite se nesmi stridat zadek — vagina. Jakmile tam zatahnes do vaginy e.coli, je to pruser. My mame anal pri kazdem sexu, zadna priprava, nic, nekdy se stane nehoda, tak rekne ooops, nehoda a jde se umyt. A jede se dal. Nejdriv udela me vaginalne, a pak se dodela on analne. Mne je pres 50, jemu pres 65. Orgasmus u toho mam, jen kdyz lezime na boku a dela mi to jeste rukou.
Tak abys pak v 60 udržela stolici, když to děláte při každém sexu
Je na pováženou, že Tvůj partner už vyvrcholí jen análně, těžko pak hledat cestu zpět, když už má tak necitlivý penis, že vagina nestačí…
O anální sex jsme se s jedním bývalým milencem pokoušeli párkrát. Nikdy to nedopadlo, nedokázala jsem se uvolnit natolik, aby do mě pronikl. Nutno podotknout, že ho měl tlustšího. Ale když mi to dělal zezadu a strčil mi prst do zadku, tak jsem měla tak silný orgasmus, že i on sám říkal, že to ještě nikdy nezažil, aby žena uvnitř tak intenzivně a dlouho pulzovala. Tenkrát to byla pecka. Ale my jsme si v posteli tenkrát fakt skvěle sedli.