Jak chápete jeho odpoved?

Tajal
11.6.23 21:07

Jak chápete jeho odpoved?

Dobry den, vím, že zde radite skvěle. Mám skvělou kamarádku a ty si od včera píše s jedním mladým klukem. Ukazovala mi ho na fotkách a vypadá fakt mile. Různě se tak skadli atd. Kamarádka se ho snaží podporovat v tomto období. Včera mu nepsala celý den, aby ho nerušila. Dnes mu napsala: Ať se daří 🙂, poslední týden před statnicemi 🙂. Kluk jí na to odepsal - Jančo…přestaň mi to připomínat. Jsem rád, že jsem v pohodě 😀.
Jak chápete jeho odpověď? Přijde Vám to laskovne? A co byste mu na to odpověděli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
11.6.23 21:12
@Tajal píše:
Dobry den, vím, že zde radite skvěle. Mám skvělou kamarádku a ty si od včera píše s jedním mladým klukem. Ukazovala mi ho na fotkách a vypadá fakt mile. Různě se tak skadli atd. Kamarádka se ho snaží podporovat v tomto období. Včera mu nepsala celý den, aby ho nerušila. Dnes mu napsala: Ať se daří 🙂, poslední týden před statnicemi 🙂. Kluk jí na to odepsal - Jančo…přestaň mi to připomínat. Jsem rád, že jsem v pohodě 😀.
Jak chápete jeho odpověď? Přijde Vám to laskovne? A co byste mu na to odpověděli?

Přijde mě, že ho ta tvoje kámoška se. e :lol: :lol: a nebo toho před státnicemi má zkrátka hodně a fakt nechce, aby mu to někdo připomínal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.6.23 21:16

@Tajal myslím si že s kámošky není úplně nadšený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
11.6.23 21:16
@korn123 píše:
Přijde mě, že ho ta tvoje kámoška se. e :lol: :lol: a nebo toho před státnicemi má zkrátka hodně a fakt nechce, aby mu to někdo připomínal :D

No žejo! S každou další založenou diskusí si říkám, že ten kluk má svatozář, když už ji neposlal do tmy otevřeně a jen se jí snaží ohleduplně naznačit, ať se drží ve friendzóně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
11.6.23 21:25

Jako by napsal “Janco, myslis, ze jsem tak blbej a na ty statnice zapomněl?”

To je jak připomínat těhotné, že má už jen týden do termínu porodu - proste trapne a na zabiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
11.6.23 21:40

Já myslím, že s tou „kamarádkou“ začínáš být docela trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.6.23 21:50

Takze jsou v kontaktu teprve dva dny a ona uz mu takhle leze do zadku a prehnane ho resi a pise mu, at se dari. Tohle nje presne to, co normalniho chlapa odradi.
Tohle se proste v takove fazi nepise, ta holka pusobi jako zoufalka bez sebevedomi,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.23 22:02
@Jana525 píše:
Takze jsou v kontaktu teprve dva dny a ona uz mu takhle leze do zadku a prehnane ho resi a pise mu, at se dari. Tohle nje presne to, co normalniho chlapa odradi.
Tohle se proste v takove fazi nepise, ta holka pusobi jako zoufalka bez sebevedomi,.

Nejsou v kontaktu dva dny, cca dva týdny zpátky se s ním „kamarádka“ měla potkat a on se na ty státnice vymlouval. Pokud to teda není někdo nový, zakladatelka má pořád diskuze jakože o kamarádkách. Asi je nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.6.23 22:06

Neodpovídala bych nic, nemá zájem, tady je už z jeho strany rozhodnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
11.6.23 22:19
@Tajal píše:

Ne, laškovné to není. Jen už má z těch státnic nervy v kýblu, jako snad každej VŠ student.

Napsala bych: „Chápu, už Ti  ‚TO‘ nebudu teda připomínat. Určitě ‚TO‘ dobře zvládneš. Budu Ti  při ‚TOM‘ v datum držet pěsti.“  Na konci  bych dala nějakej veselej smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11621
11.6.23 22:51

Tesis se na statnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.6.23 07:01
@Tajal píše:

Upřímně, jestli jsi po 14 dnech seznámení, tak urputná, jak tady ty tvoje diskuze o něm, tak bych už tě něchtěla vidět, natož si s tebou psát. Nech ho žít, prosím tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
12.6.23 09:07

Hele zakladatelko, na rovinu. Tobě normálně chybí nějaké kolečko, a možná ne jedno. Naprosto nechápeš běžnou konverzaci, ironii, a navíc to tvoje věčné schovávání za kamarádky.. Nemáš náhodou aspergera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10871
12.6.23 09:12
@Tajal píše:

Ne, neni to laskovne. Jen ti slusne rika, ze nepotrebuje, abys ho stresovala odpocitavanim dni.
Jedinou odpovedi je asi omluva, ze ti nektere veci nedochazeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí