Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tajal píše:
Dobry den, vím, že zde radite skvěle. Mám skvělou kamarádku a ty si od včera píše s jedním mladým klukem. Ukazovala mi ho na fotkách a vypadá fakt mile. Různě se tak skadli atd. Kamarádka se ho snaží podporovat v tomto období. Včera mu nepsala celý den, aby ho nerušila. Dnes mu napsala: Ať se daří 🙂, poslední týden před statnicemi 🙂. Kluk jí na to odepsal - Jančo…přestaň mi to připomínat. Jsem rád, že jsem v pohodě 😀.
Jak chápete jeho odpověď? Přijde Vám to laskovne? A co byste mu na to odpověděli?
Přijde mě, že ho ta tvoje kámoška se. e
a nebo toho před státnicemi má zkrátka hodně a fakt nechce, aby mu to někdo připomínal ![]()
@korn123 píše:
Přijde mě, že ho ta tvoje kámoška se. e![]()
a nebo toho před státnicemi má zkrátka hodně a fakt nechce, aby mu to někdo připomínal
No žejo! S každou další založenou diskusí si říkám, že ten kluk má svatozář, když už ji neposlal do tmy otevřeně a jen se jí snaží ohleduplně naznačit, ať se drží ve friendzóně ![]()
Jako by napsal “Janco, myslis, ze jsem tak blbej a na ty statnice zapomněl?”
To je jak připomínat těhotné, že má už jen týden do termínu porodu - proste trapne a na zabiti.
Takze jsou v kontaktu teprve dva dny a ona uz mu takhle leze do zadku a prehnane ho resi a pise mu, at se dari. Tohle nje presne to, co normalniho chlapa odradi.
Tohle se proste v takove fazi nepise, ta holka pusobi jako zoufalka bez sebevedomi,.
@Jana525 píše:
Takze jsou v kontaktu teprve dva dny a ona uz mu takhle leze do zadku a prehnane ho resi a pise mu, at se dari. Tohle nje presne to, co normalniho chlapa odradi.
Tohle se proste v takove fazi nepise, ta holka pusobi jako zoufalka bez sebevedomi,.
Nejsou v kontaktu dva dny, cca dva týdny zpátky se s ním „kamarádka“ měla potkat a on se na ty státnice vymlouval. Pokud to teda není někdo nový, zakladatelka má pořád diskuze jakože o kamarádkách. Asi je nemocná.
Neodpovídala bych nic, nemá zájem, tady je už z jeho strany rozhodnuto.
@Tajal píše:
Dobry den, vím, že zde radite skvěle. Mám skvělou kamarádku a ty si od včera píše s jedním mladým klukem. Ukazovala mi ho na fotkách a vypadá fakt mile. Různě se tak skadli atd. Kamarádka se ho snaží podporovat v tomto období. Včera mu nepsala celý den, aby ho nerušila. Dnes mu napsala: Ať se daří 🙂, poslední týden před statnicemi 🙂. Kluk jí na to odepsal - Jančo…přestaň mi to připomínat. Jsem rád, že jsem v pohodě 😀.
Jak chápete jeho odpověď? Přijde Vám to laskovne? A co byste mu na to odpověděli?
Ne, laškovné to není. Jen už má z těch státnic nervy v kýblu, jako snad každej VŠ student.
Napsala bych: „Chápu, už Ti ‚TO‘ nebudu teda připomínat. Určitě ‚TO‘ dobře zvládneš. Budu Ti při ‚TOM‘ v datum držet pěsti.“ Na konci bych dala nějakej veselej smajlík.
@Tajal píše:
Upřímně, jestli jsi po 14 dnech seznámení, tak urputná, jak tady ty tvoje diskuze o něm, tak bych už tě něchtěla vidět, natož si s tebou psát. Nech ho žít, prosím tě ![]()
Hele zakladatelko, na rovinu. Tobě normálně chybí nějaké kolečko, a možná ne jedno. Naprosto nechápeš běžnou konverzaci, ironii, a navíc to tvoje věčné schovávání za kamarádky.. Nemáš náhodou aspergera?
@Tajal píše:
Ne, neni to laskovne. Jen ti slusne rika, ze nepotrebuje, abys ho stresovala odpocitavanim dni.
Jedinou odpovedi je asi omluva, ze ti nektere veci nedochazeji.