Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 Nemusíš jíst jen třeba olíznout to bohatě stačí
Zkus se zeptat lidojedů. Asi to bude záležet na přípravě - vařenej nebo smaženej nebo jako maso do polívky?
Koření určitě taky hraje velkou roli ![]()
Chlap koupí všechny příchutě kondomů a doma řekne ženě, že si zahrají hru, že si nasadí kondom a ona řekne jaká to je příchuť.
Chlap zhasne a žena po chvíli volá: „Niva?!“
„Ale néé, já si ho ještě nenasadil.“
Ještě k původní diskuzi. Myslím, že je hrozně fajn, když obě strany mohou „v klidu“ říct „prosím, běž se umýt“.
U minulého přítele prostě nedovedl pochopit, že strčit si do pusy něco, co bylo 12 hodin ve zpocených trenkách a má to to bílé (zaboha si nevzpomenu na správný název) za předpožkou je prostě hnus. Pokaždé se silně urazil. Nepochopím. ![]()
Já taky nechci aby mi někdo lezl do kalhot, když nejsem osprchovaná či alespoň opláchnutá.
@tevl píše:
Ještě k původní diskuzi. Myslím, že je hrozně fajn, když obě strany mohou „v klidu“ říct „prosím, běž se umýt“.
U minulého přítele prostě nedovedl pochopit, že strčit si do pusy něco, co bylo 12 hodin ve zpocených trenkách a má to to bílé (zaboha si nevzpomenu na správný název) za předpožkou je prostě hnus. Pokaždé se silně urazil. Nepochopím.
Já taky nechci aby mi někdo lezl do kalhot, když nejsem osprchovaná či alespoň opláchnutá.
Smegma
@Annabela11 píše: Více
Tak mě třeba ta moje kouří jen když jsem umytej, jinak mám smůlu a chápu ji, spocenej a nemytej, od moci, to by muselo být hnus ![]()