Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahooj chystam se ze zacnu hubnout.. Jsem 15 mesicu po porodu a uz je to sileny..
v tehotenstvi slo nahoru skoro 30kg.. A vaha se drzi nahore.. Tudiz mam nejakych 95kg…
Uprava jidelnicku je jasna.. Pridat zeleninu ovoce.. Vynechat sladky, slany.. Atd… Ale chtela bych poradit nejaky sport pri kterem se dobre hubne.. Respektive pri kterem jsou kilicka dolu..
ted uz zacina byt krasne takze denne prochazka s kocarkem minimalne 5 km.. Ale chce to jeste cvicit k tomu… Diiky za tipy na cviceni.. ![]()
@telezska Mně vyhovovalo cvičení od Jillian Michaels, na začátek 30 day shred nebo Ripped in 30 (to druhé mi přijde lepší, cvičí se 5 - 6 dní, pak den pauza a začíná se další level). Pak se mi taky líbilo cvičení od Boba Harpera. Všechno se dá najít na netu. Za měsíc cvičení jsem měla dole 7cm přes břicho
Dobrý cvíčo na doma je tak do 30 min, jinak nenajdes cas nebo se nepřinutís.
Chtělo by to to pro začátek nějakou aerobku - rotoped, eliptický trenažer, běh, brusle… pak postupně přidat i nějaké to posilování.
Svižné, minimálně hodinové procházky s kočárem, ale fakt rychlou chůzí, žádné kochání se, k tomu nějaké domácí posilování - Jillian, Shaun T., rutina.cz atd a to uvidíš jak to pojede dolů ![]()
Záleží na tom co je ti bližší, jestli držet tepovku nebo zkusit něco silového. Osobně jsem pro tu druhou variantu…zkus počíst, je tam toho spousta a má to hlavu a patu http://www.f-sport.cz/print.php?… .Neříkám, že fyzička není potřeba, ale pro hubnutí jsou efektivnější svaly, ty spalují 24 h denně ![]()
Nehledej sport při kterém se hubne, ale sport co Tě bude bavit. Hubne se jídlem né sportem. Za půl hodiny třeba plavání spalíš 220 kcal to je asi tak jedna tatranka. Sport je skvělý na srdce, pro svaly a vůbec pro skvělou náladu, vyber si něco co tě bude bavit.
@telezska běhám a jezdím na bruslích s kočárkem - spojuji příjemné s užitečným ![]()
@martina.se máš na to speciální kočárek? Já s tim svým moc nemám odvahu, nemá brzdu na rukojeti.
@felbloud no je fakt, že jsem kvůli tomu pořídila kočár s brzdou a navíc tříkolku.. ovšem už jsem viděla několik mamin, co jezdí v pohodě s normálním kočárem - já ne, bo na těch bruslích nejsem tak zběhlá.. ale co se týče běhání, na to je vhodný jakýkoliv..
@bozska-mrcha píše:
Záleží na tom co je ti bližší, jestli držet tepovku nebo zkusit něco silového. Osobně jsem pro tu druhou variantu…zkus počíst, je tam toho spousta a má to hlavu a patu http://www.f-sport.cz/print.php?… .Neříkám, že fyzička není potřeba, ale pro hubnutí jsou efektivnější svaly, ty spalují 24 h denně
Je tii jsou dobry stránky, dik