Partnerské problémy - jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1112
20.12.10 10:20

:lol: :lol: :lol: změnil jsi server?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.12.10 11:22

Děkuji Vám všem kteří jste to přečetli a poslali svůj názor.. Díky :)

Přeji Vám všem hezké vánoce !!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.12.10 11:29

Ahoj,
holky už napsali skoro vše. Tak já jenom dodám, že si opravdu co nejdříve promluvte a to na neutrálním prostředí a bez asistence kohokoliv jiného. Vyjasněte si, co vlastně chcete a jak moc chcete spolu být a co pro to uděláte. Rodinné konstalace mi přišly spíš jako hraní, než nějaká rozumná rada do života. Doporučuji spíš manželskou poradnu kam zajdete spolu. A ty víkendové relaxy provozujte oba dva. Jeden víkend žena a jeden víkend ty, oba si musíte odpočinout. Hodně štěstí a napiš jak pokračujete, držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.12.10 13:14

Musím teda uznat, že tvůj popis situace je dost svérázný a né dostatečně jednoznačný..Nedokážu přesně rozpoznat v čem je opravdový problém, protože se v první řadě snažíš být originální až vtipný..

Přijde mi, že ty jsi ukřivděný protože dle tvých měřítek děláš něco navíc a nikdo si toho neváží..A ona dle svých měřítek dělá maximum, ale ty to považuješ vůči sobě za dost málo..
Oba jste nespokojení..Navíc ona když něco chce, musí prosit..Ty můžeš kdykoli odejít, kdykoli přijít..Ona ne. A když už někam chce, pošleš jí spát..Moc pěkné.
Asi bych bouchla vzteky. :mrgreen: :cert:
Pro ni jsou všechny běžné záležitosti nyní velmi vzácné a nejedna žena na MD si připadá díky tomu jako velká NULA..
Komunikace je základ..Ale bez nadsázek, ironie, poetických metafor, jízlivostí a uraženosti.
Přeji brzskou dohodu..Kvůli synovi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.6.13 08:45

Ahoj všem, chci oživit tuto diskusy. mám trápení s tím mým. jsme spolu 8let máme 3,5letou holčičku. v lednu jsme měli fakt krizi, dost hroznou. naké to dopisování s jinou na fb a taky věčné chození po barech a hospodách. vyříkali jsme si to a bylo to zas nákou dobu hezké. dokonce jsem při jedné udobřovačce otěhotněla. ted už jsem v 24tt a nák mám pocit, že zas žijeme každý zvlášt. hodně makáme oba, ale já mám snahu být ve volných chvilkách s ním on mi furt někam uniká. prý si chce odpočinout. furt je s notasem na balkoně nebo někde lítá. myslí, že nepoznám, že byl v hospodě. moje práce je celodenní. jsem tam od 8 do 01v noci to se vůbec nevidíme, ted jsem tam byla3 dny a včera měla jediný den volna.to on přišel z hospy v 18.45 a šel jíst opet na balkon, když jsem mu řekla, že pak opět 4 dny makám a že se neuvidíme jestli si nepopovídáme co bylo za ty 3dny, řek mi, že si dá v klidu pivo a chce odpočívat. na moji vítku, že byl včera doma sám, malá byla u babičky a že by tedy měl být odpočatý se už semnou nebavil vůbec. pak jsme se štěkli až v posteli. řek mi že jsem blázen, že se nic neděje, že mám hroznou náladu otočil se a v klidu usnul. já mlela co jsem potřebovala říct a on spal. hrůza :cert: ted se opet 4 dny neuvidíme a to si píšem tak 2 sms co malá a víc nic.jemu je to fuk a já jsem z toho hotová. ptala jsem se už v slzách jesti to je tím, že to druhé nechce tak mi řek, že melu sračky a sem magor. řešim hovna a nehodlá se těma mejma kravinama zabývat. kluci v práci mi furt řikaj, že už ho ten vztah asi nebaví, že si nemá semnou co říct. že ho moc usurpátoruju, ále to mi nepřijde, vždyt se skoro nevidíme. bohužel mi přijde, že jen díky tomu se tolik nehádáme. nevim co jen bude až porodim. už ted dělám vše sama. všechno zařizuju já, doma jen občas něco pošolichá. když ho o něco poprosím tak si to pak za par dní udělám sama. všechno ho obtěžuje. nechodíme spolu nikam. nikdy mi nenabídne jesti chci jít s ním. sex žadnej, letmá pusa na uvítanou. když jsem mu včera řekla, že tak si partnerský život nepředstavuju, něco zamumlal a spal dál. co mám dělat. jemu nejvíc vyhovuje když fakt žijem vedle sebe a ne spolu ale dá se tak žít :?: :,( je to asi model jeho rodiču tam máma dělá vše a táta se jen tak vyskytuje. klape jim to.jsem divná já :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.6.13 08:50

Nejsi!!! já bych mu narovinu asi řekla, že po uvážení skutečně nechci takovýto partnerský život žít, že mi to nevyhovuje. A pokud se oba nezačneme snažit to nějak napravit, tak je mi líto, ale takový stále stejný - vedle sebe žijící, místo spolu - vztah už pro mne nemá budoucnost. a papa lala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.6.13 08:56

To mi taky tak přijde, ale co pak dál :?:co když pujdem od sebe :?: já ho miluju, neumim si představit být sama se 2 dětma. navíc baruška ho miluje, furt se po něm ptá když je v páci, asi jako každé dítě, hrozně by jí to ranilo. a co to mimčo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
19.6.13 09:44

Takový vztah fungovat může. Pokud to vyhovuje oběma. Ty máš několik možností. Buď to všechno kvůli dětem překousneš, budete žít vedle sebe a možná pro děti. Ty zkusíš dál bojovat s větrnými mlýny a třeba se ti povede ten vztah vzkřísit (dřív to takové nebylo?). Možná to bude znít hnusně, ale můžeš si při tom chystat zadní vrátka pro případ, že to s ním nevydržíš a budeš chtít odejít. Druhá možnost je sebrat děti a svých pět švestek a vypadnout. Dcera o něj nepřijde. Možná se jí bude věnovat víc než dřív, protože si místo počítače udělá čas na ní. Třeba mu i dojde o co přichází a změní se, ale tenhle typ chlapů znám. Mají dojem, že oni nemají problém, problém má jen jejich manželka, tak ať si ho vyřeší a mě nechá napokoji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.13 10:11

Holka já to měla stejné a můj milý mě podváděl takže chodí ti za jinou kretén. :cert:

• Citovat
  • Upravit
328
19.6.13 20:32

Holky já se k tomu za celej den nedostala. měla jsem furt moc práce, šef mi odjel na dovču a jsem na to tady sama. celej den nad tím přemýším. tady jedna moje vrba mi radí at ho vyplašim a chvíli se někam odstěhuju. jesti mu budu chybět a pokusí se to nák napravit.za měsíc máme ject na dovolenou tam se to asi rozlouskne. jedem ještě s jedním párem, tak uvidim jestli bude radej pařit s kámošem a nebo bude semnou a s malou delat v klidku bábovičky na pláži. Pozve mě na nakou tu véču jen ve dvou jak to bylo dřív. snad to nák vyřešíme vždyt budeme mít dvě děti, přece není možný udělat si další dítě a pak se chovat jako zmetek :cert: ty chlapy to maj stejně jinak hozený, člověk jim snese modrý z nebe a voni furt maj málo :! :evil: čert aby do toho :cert: jak se mám sakra těšit na miminko když se o to není s kým podělit. jasný rodina a tak, ale to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 07:09

Ahoj, tak už vim na čem jsem. jmenuje se jana, seznámil se s ní cíleně kvůli sexu a nic jinýho v tom prej neni :cert: opis sms od ní :cert: těšim se počkám na vaše rozkazy pane a chci si zasloužit váš jazyk, prosím prosím, že mě budete lízat pipinku, udělám všchno. A TOHLE NEBERE TO JAKO UBLIŽOVÁNÍ MI :!prej to prostě potřeboval ted by mělo následovat tisíc nepublikovatelných nadávek :cert: jsem hotová, jo a eště jsem já ta svině co mu vlezla do telefonu, to prej von by nikdy neudělel, tak jsem mu na to řekla, že bych zas nevlezla jinýmu frajerovi do poklopce a kdo je tady ta svině. jsem tak vyřízená, že jsem ani nebračela od včera od 5.40 do ted jsem nespala, mám 19 hod v práci a pod srdcem nosím dítě takovýho… :! nemám jít rovnou do bohnic :?: co budu Do…dělat :?: to mám jít v září na md a s holin zadkem se mám někam stěhovat se 3letym děckem :?: jsem v pasti :!

• Citovat
  • Upravit
1265
22.6.13 08:29

Nuž keby sa doma správal „nevinne“ tak by si asi ťažko pátrala po tom, čo sa deje…je to jeho chyba, že sa prezradil.Inak je to hrozné, ja sama som nikdy nepátrala, jednoducho sa zmenil, a to mi stačilo. Takže neveru nemám potvrdenú, a nebola som ani zvedavá na odpovede typu, že si zato možem sama, lebo, napr. Barborka to má rada natvrdo, alebo v trojke…na to sa mám príliš rada. Proste sa správal ako idiot, tak som sa rozviedla./začali nám chodit aj upomienky požičiek o ktorých som nevedela/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí