Jak děti změnily váš sexuální život?

Anonymní
15.1.25 19:48

Jak deti zmenily vas sexualni zivot?

Mame dve deti, 2 a 4 roky, takze jsem jeste stale s nimi na rodicovske. Vetsi uz zacina chodit do skolky, ale jen na dopoledne, plus maji deti ruzne cviceni a snazim se s nimi chodit nekam do kolektivu. Mame mensi byt coz nas trochu omezuje a vyhledove se chceme presunout do vlastniho domu, ktery chceme zacit za rok stavet. Deti jsou zatim male a chteji byt stale s nami, vetsi ma porad postel v nasi loznici a mensi vetsinou spi s nami v posteli. Myslim, ze mame docela fajn zivot, mame vse co potrebujeme, nemusime se nijak omezovat i presto, ze jsem doma a nemam temer zadny prijem. Co ovsem docela upada je nas sexualni zivot. S jednim ditetem to jeste nejak slo, ale co mame druhe, je to stale tezsi, deti moc dobre nespi, vetsi uz nespi pres den, vecer usinaji okolo desate a vstavame v sedm. Prostor pro nejake nase soukromi zkratka neni, pres den to nepripada v uvahu, to je mam obe za zady a vecer partner usina kolikrat driv nez deti. Pokud se nam v posledni dobe postesi jednou mesicne, tak je to obrovsky uspech, ale nekdy ani to ne. Bylo to tak u vas take tak, ze s detmi proste uz ten prostor a cas neni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
328
15.1.25 19:53

Děti usínají až okolo desáté? A mají přes den dost aktivní program (pobyt na čerstvém vzduchu atd.)? Nebo naopak nejsou večer přetažené, a proto nemůžou usnout?

Příspěvek upraven 15.01.25 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
15.1.25 19:53

Je vas v ložnici prostě nějak moc :D Proč 4 lety už nemá svoji postylku ve svem pokojiku? Jak máte velký byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 19:54

Zcela zásadně. V práci jsem měla volnou pracovní dobu a plno dalších aktivit. Manžel neměl páru kde jsem. Teď vždycky když někam jdu, tak se manžel ptá kam :roll:

• Citovat
  • Upravit
328
15.1.25 19:59

Aby čtyřleté dítě bylo vzhůru v kuse od sedmi od rána do deseti do večera je dost extrém. A je to důsledek buď nějaké výchovné chyby, anebo bych se bála ADHD, pro které jsou problémy se spánkem typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.25 20:10

Nám nijak. Máme je hodně let od sebe a asi ve třičtvrtě roce šla mladší dcera do svého pokoje. V posteli s námi nespala. Spíš co jsem s ní byla doma, měli jsme sex pořád. Manžel dělal na směny, syn byl ve škole, takže paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 20:16

@Weia Tak, ADHD mozna ma, tedy uz nas to take napadlo, je to hodne aktivni dite, uz od mala blbe spi. Ale nemame s nim jine problemy, ve skolce je vse OK, je dost sikovny, ale kdyz ho uspime driv, tak o to driv vstane. Zrejme mu to takto vyhovuje.

@suzka1 Mame male 3kk, asi 65m2. Nechce tam byt, zkousime ho davat do jeho pokojiku, ale budi se tam a chodi k nam v noci spat do postele. Jenze k nam uz se poradne nevejde, takze se nevyspime pak nikdo. Proto ma u nas v loznici postel, takhle nam aspon neleze do postele a spi ve svoji.

• Citovat
  • Upravit
24413
15.1.25 20:25

No je ho míň samozřejmě, ale je. Já vidím jako problém u vás, že děti chodí spát pozdě. Kdyby nám šli spát v deset, tak usneme s dětmi a není nic. Naše děti usínají do osmé hodiny. Pak máme čas pro sebe. Taky mám spali v posteli a to problém teda není. Nemusí být sex jen v ložnici.

Jinak čtyřletý mi usíná v osm večer a vstává v šest. Někdy o něco později. Šestiletý od dvou let usíná také před tou osmou hodinou a vstává v pět ráno. Klidně i dříve. Je to šikovný kluk s nižší spánkovou potřebou. Budí se v noci oba pořád. Většinou na čůrání nebo jsou spát za námi. Třetí spí úplně hrozně, ale tam máme zdravotní problém. Takže úplně v klidu s tím spánkem. Jednou to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 20:26

Máme dvě nespavé děti, jedno vstává většinou i v noci, spí s námi v ložnici vždycky a náš manželský život tím nějak netrpí (manžel tedy tvrdí, že jo, ale pro mě je frekvence 3-4× týdně docela slušná).

• Citovat
  • Upravit
31216
15.1.25 20:27

Na otazku odpovim - k nepoznani. Ale jak deti rostou, lepsi se to (celkem dost).

Co se spanku deti tyce, tak Te uklidnim, jste na tom o dost lepe nez my, rypavych komentaru si nevsimej, doba spanku je hodne individualni. Taky mame nespavce a co clovek nadela… K posteli je kvuli tomu privazovat nebudu. Nam se prakticky do lonska zadne z deti nikdy nedostalo pres 10 hodin ze 24. Nejstarsi dcera ovsem uz jde do puberty, tak ta posledni dobou prospi vikendova dopoledne :mrgreen:.

Kazdopadne tim, jak mame tri, tak v podstate mnoho let jsme meli s nekterym ditetem „program zajisten“ od 6:00 do 23:30 a byla i horsi obdobi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 20:30

Celkem jo🙂 Ale spíše se člověk naučil hledat příležitosti. Dřív mně například nenapadlo mít sex ve tři ráno poté, co jsme s mužem oba totálně probrání po dvouhodinovém uspávání mimina, dvouletak už by mohl chvilku vydržet třeba o víkendu u pohádky a jinak holt brzy ráno nebo později večer. Aspoň člověk vystřídá místnosti a je změna. A konečně chápu, co je přerušovaný sex🙂

• Citovat
  • Upravit
6125
15.1.25 20:31

Dcera šla v roce do svého pokoje a chodí spát v 8.
Na tom jsem si prostě trvala.
Od 2 let v noci přijde sice za námi, ale my máme alespoň na sebe večer prostor.
Druhá je zatím mimino, tak ta je v postýlce, ale budu si trvat na těch samých pravidlech.

Ještě chápu, že děti spí s vámi, ale mají chodit spát prostě dříve a vy si můžete odskočit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.1.25 20:31

Hodně. Vlastně už v prvním těhotenství úplně skončil. (Obě děti IVF).
Pak už mi to přišlo zbytečný. Ale já jsem sex k životu nepotřebovala nikdy. Jen mi dlouho trvalo přiznat si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 20:36
@Dollorres píše: Více

A jak to snasi partner? Vyhovuje mu to takto?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.25 20:44

@Markéta188 Nevidim rozdil v tom, zda deti pujdou spat v 8 a vstanou v 5 a nebo kdyz pujdou spat v 10 a vstanou v 7. My se take potrebujeme vyspat.

@Hobitka Jj, vidim, to nasi spi jeste docela hezky, spi aspon v kuse a nebudi se kazdych par hodin. Ale dele nez tech 10h denne proste nespi.

@anavi13 Podle me to nic nemeni, kdyz je dame spat driv, budou driv vstavat, takze bychom taky sli driv spat, protoze spanek take potrebujeme. Vlastne jsem i rada, ze nevstavaji v treba v tech 5, protoze nevim co bych s nima tak brzy delala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky