Jak dlouho kojit 2 měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
28.9.18 12:07

Náš malej pití od porodu prodlužoval. Začínali jsme na deseti minutách, teď bude mít 4 měsíce a pije minimálně půl hodiny, interval cca 3 hodiny. Večer je u prsa i hodinu a půl. Mléka mám dost. Taky někdy po kojení v tomto období plakal, ale bylo to spíš z důvodu, že ho bolelo břísko- dát odříhnout nebo nosit chvíli v klubíčku.. někdy byl jen přejezenej a fakt už nechtěl, vzal si třeba za hodinu, prostě jak si dítě řekne. Pokud prospívá, rozhodně bych nepřikrmovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 08:56

Ja mam zase problem ze moje mala 2mesice. Pije maximalne tri minuty a pk chce kazdou hodinu. A kvuli tomu mam malo mleka. Mala ma dva mesice. Takhle to dela poslednich 14dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
2.11.18 13:32

Lucie kovby : mám ten samý problém, moje malá si ze mě dělá po hodině jen zivy dudlík. Jinak place, dokonce i v naruci. Proto ted učím na dudlik. Přibírá teda dobře, mléka mám dost.
Přikládat po 50 min už nebudu, stejně dohromady houby vypije, jen z toho pak je celá zavzdusnena /zaprden a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
3.11.18 19:11
@Makryk píše:
@Martina1993 tak je vše ok. Nestresuje se, kojte, co to dá. Pokud je technika správná a neodnáší to bradavky, tak mrňouska nechte papat. Děláte to správně. Dítě, které se kojí ve 2 měsících 15 minut jsem ještě neviděla… I když samozřejmě netvrdím, že nejsou :lol: :lol:

Ja mam 7 tydenni a pije 8 - 20 mi ut, prumerem 10 - 15 mi ut. Pribral 1,5 kilo za 6 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová