Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím nějaké rady ( případně i vitaminy na podporu ) jde o to že mi je 30 a nikdy jsem neměla orgasmus s mužem. Je fakt ze jsem mela nudný sexuální život ale nyní mam partnera který je neskutečný a hrozně ho to mrzi..a me taky protoze vidim jak se snaží a ja proste nic 🤷🏻♀️ ikdyz jsem fakt vlhka hodne, bavi me to…ale proste to nejde 🤷🏻♀️ 🤦🏻♀️
orgasmus při pohlavním styku je mytus.. musí té vylízat a nebo udělat rukou na klitorisu ![]()
A sama se uděláš? Možná tomu musíš domoci při samotném aktu.
@Hh685 píše: Více
Já orgasmy začala zažívat až po 30 po dětech. Pak jsem se naučila i masturbovat. Ale musím říct, že ze 70 % je to o tobě a pouze 30% může ovlivnit muž. Chlap by mohl být Casanova, ale pokud ty se psychicky neuvolníš a nenavnadíš si myšlenky, tak orgasmu nedosáhneš. A hlavně netlačit na pilu
Fakt to nejde jen vaginálně? Taky je mi 30 a chtěla jsem to někdy zažít aniž bych se musela dodělat nebo udělat jinak kdy je to rychlý, přejde to a prostě je to pak už nuda nebo vy to máte dlouhý?
Možná patříš do té skupiny žen, co nikdy vaginálního orgasmu nedosáhnou, i takové jsou mezi námi. ![]()
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě že to jde
Ale… je tu mnoho ale. Jen menší část žen to má přirozeně jen souloží. Ta větší část to buď nezažije vůbec (orgasmus pouze vnější stimulací) anebo po souhře (přijdou spolu jak na to a pak už to frčí). A pak tu máme minoritu s orgasmy dalšími exotickými způsoby (čištění zubů, anální sex, pouze představy a další)
Jooo sexualita je neuvěřitelně rozmanitá.