Jak dosáhnout orgasmu?

9
6.12.25 21:41

Jak dosáhnout orgasmus

Holky prosím nějaké rady ( případně i vitaminy na podporu ) jde o to že mi je 30 a nikdy jsem neměla orgasmus s mužem. Je fakt ze jsem mela nudný sexuální život ale nyní mam partnera který je neskutečný a hrozně ho to mrzi..a me taky protoze vidim jak se snaží a ja proste nic 🤷🏻‍♀️ ikdyz jsem fakt vlhka hodne, bavi me to…ale proste to nejde 🤷🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9036
6.12.25 22:19

A sama ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.25 22:23

:D orgasmus při pohlavním styku je mytus.. musí té vylízat a nebo udělat rukou na klitorisu :palec:

• Citovat
  • Upravit
448
6.12.25 22:36

A sama se uděláš? Možná tomu musíš domoci při samotném aktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30715
6.12.25 23:30

Se zas nekdo pri vikendu nudi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.25 15:10
@Hh685 píše: Více

Já orgasmy začala zažívat až po 30 po dětech. Pak jsem se naučila i masturbovat. Ale musím říct, že ze 70 % je to o tobě a pouze 30% může ovlivnit muž. Chlap by mohl být Casanova, ale pokud ty se psychicky neuvolníš a nenavnadíš si myšlenky, tak orgasmu nedosáhneš. A hlavně netlačit na pilu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 22:42

Fakt to nejde jen vaginálně? Taky je mi 30 a chtěla jsem to někdy zažít aniž bych se musela dodělat nebo udělat jinak kdy je to rychlý, přejde to a prostě je to pak už nuda nebo vy to máte dlouhý?

• Citovat
  • Upravit
10
21.12.25 21:43

Možná patříš do té skupiny žen, co nikdy vaginálního orgasmu nedosáhnou, i takové jsou mezi námi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
21.12.25 22:33
@Anonymní píše: Více

Samozřejmě že to jde ;-) Ale… je tu mnoho ale. Jen menší část žen to má přirozeně jen souloží. Ta větší část to buď nezažije vůbec (orgasmus pouze vnější stimulací) anebo po souhře (přijdou spolu jak na to a pak už to frčí). A pak tu máme minoritu s orgasmy dalšími exotickými způsoby (čištění zubů, anální sex, pouze představy a další) ;) Jooo sexualita je neuvěřitelně rozmanitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová