Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jsou to stejné testy, ale vyfoceno 2×, vyber si tu kvalitnejší
ale je t oz mobilu… první test včera v 10, druhý test včera ve 14 hod ( oba už jsou bohužel zaschlé, takže ne tak intenzivní jak byly po těch 5 min, kdy jsem to měla vyhodnotit) a poslední je teď aktuální v 10. a nedělní ve 14 hod byl víc výraznější než dnešní a nedělní 17:00 hod byl asi jako včera ráno…a teď babo raď ![]()
kazdemu rastie LH v inej dennej dobe, u Teba je to ocividne poobede, takze testovat o desiatej nemusis, nema to zmysel.
skoda, ze nemerias BT, takto fakt tazko posudit. testuj dalej, vzdy o tej 14tej a istite kazdy druhy den. lepsie Ti poradit neviem ![]()
@soldi nespletla jsi se? mě přijde, krom té neděle, kdy byl pozitivní, že vždy v těch 10 je skoro pozitivní a ve 2 už míň…ale taky z toho nejsi chytrá že? já vůbec, když min měsíc jsem pozitivní neměla nikdy…a jakého jsi osobního názoru, byla ovulka, nebo ještě ne? co myslíš ty? milovali jsme se v neděli a včera a dnes chci dát drahému pauzu ![]()
@katuska_m hej, hej, prepac, prehodila som to
a minuly cyklus si testovala rovnakymi testami a tiez dva krat denne?
dnes si dajte pauzu, ale urcite zajtra pokracujte a potom obden.
a len na zaklade ovulacnych testov si nedovolim tvrdit, ze ci ovulacia uz prebehla.
keby si aspon hlien sledovala a krcok (cipok)
@soldi joj testovala 2× denně stejnými testy a bylo to takto: středa pidi duch, čtvrtek čárka ale ne silná a druhý den už jen duch… takže divné, pravý opak tohoto testování… hlen i čípek sleduju, čípek je měkkoučký jak ret, ale hlen nic moc, ale ten jsem ani posledně neměla extra dlouhý tažný…
@katuska_m ještě jedna možnost, zajít k mudr, aby ti udělali folikulometrii (vagin. ultrazvukem) a pomohl ti zjistit, jak na tom folíci jsou…zda se teprv tvoří (ovu teprv bude) nebo už folík praskl a tím je po ovulce…
@Janikula je to možnost, ale mě je to blbý tam zas lizt. protože poslední 2 týdny jsem tam byla tak 6×, takže kvůli tomu, že me zajímá, kdy je ovulka tak nepolezu, by mi to bylo blbý ![]()