Jak jsi osvojit dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.12.18 06:44

Manzel holky neumí tak vim ze to bude chlapeček ale za holku bych byla ráda úplně stejně děkuji za odpověď a rady

• Citovat
  • Upravit
274
17.12.18 06:48

To je pravda ale mě od toho zrazivali lidi co měli v péči děti. Ale třeba buďte mít štěstí přeji Vám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.18 08:22

Myslím si, že by i na vás koukali divně, proč chcete osvojit, když jste oba zdraví a můžete mit vlastní. Nás se i ptali, co jsme všechno pro početí vlastního potomka udělali - IVF, a tak. Jinak ještě paní ze socialky chtěla vidět, kde bude mít dítě pokojik. Nevím, nevím, 2+1 a 3 děti :think: I když já taky tak vyrostla :D Pro klid duše si zajdi na ten OÚ a poptej se - jiný kraj, jiný mrav :mavam: Jo a VELKOU šanci byste měli u dítěte nemocného, nebo „nebileho“. Romské, Vietnamské, apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.18 09:45

Tak to raději dotoho nepůjdu díky za varování

• Citovat
  • Upravit
1793
17.12.18 09:52

Mám kamarádku která má 2 kluky, chtěla do třetice holčičku..čekaly 3 roky..nakonec to vzdaly a mají přirozeně vlastní třetí dítě, ale opět kluka. Jsou rádi že jsou děti zdravé a šťastné, s tatínkem nejlepší parta. Maminka ale pořád sní o holčičce, tak uvažují stále o adopci holčičky i když je to na dlouhou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová