Jak jste na sebe vyzrály? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
23.1.12 09:33

No on je taky rozmlsaný :D , jsme v tom stejní, naštěstí se to nikdy neodrazilo na váze… Asi budu muset zvolit jinou taktiku, jezdit nakupovat bez kreditní karty a jen s určitým počtem peněz. Jenže nevím jak dlouho mi to vydrží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
23.1.12 09:35
rejžička píše:
Napadají mě snad jen dvě věci:
  • nerada utírám prach, tak to řeším tak, že když nesu něco do prádla (utěrku, ručník), setřu tím cestou všechno okolo :mrgreen:
  • nejraději bych se celý den cpala nějakými sladkostmi, tak místo toho cucám bonbony

Nebo si kupovat nějaké šíííleně drahé čokolády, které Ti bude líto sníst rychle a budeš si je šetřit. Nebo si za každé mlsnutí udělat čárku a večer se při pohledu na ten plot stydět a snažit se ho zkracovat. Nebo začít kouřit (no dobře, to asi neni nejlepší náhrada:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
23.1.12 09:37

Skvěle funguje chodit nakupovat pěšky bez auta - když jsi limitovaná objemem tašky a tím, co uneseš, to si pak rozmyslíš, co si do toho košíku dáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.1.12 09:38

Tak já používám zelený Domestos na wc,stane se že někdy zapomenu,nebo není potřeba,tak třeba ob den tam dám, ten Ecover jsem viděla,ale je dražší,Domestos mi vyhovuje,když ho zředím,otřu hadříkem i malé nějaké hračky,kliky od dveří,parapety,na koupelnu používám Savo tekutý gel či co,ten voňavý,třeba fialový či zelený,na pákovky dávám Savo koupelna,teď jsme zkoušela Cilit Bank takovou tu pěnu,co pokryje velkou vrstvu jak bylo v reklamě a už to nekoupím,extra to nečistí,spíš mám jen lepší pocit,že když doperu pračku,spláchnu vanu vodou,pokryla sem to tou pěnou na několik minut a spláchla,že je to čisté,ale lepší je stříknout Savo,přejet žínkou či hadříkem,spláchnout. Ono my máme starší byt,takže si toho musím víc hledět,než kdo má třeba novostavbu,tak i když by byl někde flíček či tak,je to ok,ale i když máme v bytě nové věci nábytek,tak je tu staré umakartové jádro,starší trouba,linka taky není nejnovější,tak si musím víc hledět :nevim: Já jsem se tento systém naučila sama,naše mamka vysávala jednou týdně,všude koberce,prachy taky jednou týdně dělala,měla jiný systém,spíš jen měla uklizené,že nebyl bordel,ale když někdo přišel blíž,tak viděl kde uklidila a kde ne,že to šidila. Já třeba prach taky 1× týdně minimálně,ale když není co tak i 3×,ale to s emusím fakt nudit,že není do čeho píchnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
23.1.12 09:40

holky zklamala jsem a zapla jsem ho a to je tady takový svinčík, že se stydím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.1.12 09:42

Ovoce taky miluju, jak sladkosti tak ovoce musím mít každý den. A je jedno jestli jsem těhotná, což zrovna jsem, nebo netěhotná, chutě mám stále stejné, jsem fakt beznadějný případ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.1.12 09:44
Viking píše:
rejžička píše:
Napadají mě snad jen dvě věci:
  • nerada utírám prach, tak to řeším tak, že když nesu něco do prádla (utěrku, ručník), setřu tím cestou všechno okolo :mrgreen:
  • nejraději bych se celý den cpala nějakými sladkostmi, tak místo toho cucám bonbony
Nebo si kupovat nějaké šíííleně drahé čokolády, které Ti bude líto sníst rychle a budeš si je šetřit. Nebo si za každé mlsnutí udělat čárku a večer se při pohledu na ten plot stydět a snažit se ho zkracovat. Nebo začít kouřit (no dobře, to asi neni nejlepší náhrada:)

Kouření vím, že by mi nezachutnalo, hlavně by to byla ještě víc nezdravější náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.1.12 09:45
Lu78 píše:
Skvěle funguje chodit nakupovat pěšky bez auta - když jsi limitovaná objemem tašky a tím, co uneseš, to si pak rozmyslíš, co si do toho košíku dáš :mrgreen:

Je fakt, že tohle občas dělám a koupím jen to nejnutnější. Asi to budu dělat častěji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.1.12 09:46
lleennttiillkkaa píše:
holky zklamala jsem a zapla jsem ho a to je tady takový svinčík, že se stydím :D

Škoda :mrgreen: Vidíš já už jsme i po snídani,mám vysáte,konferák utřený,linku,jen nádobí čeká,až ho umyju,oběd je udělaný od včera,tak jen mojemu ohřeju než půjde na odpolední,malá spinká a já brouzdám ;) Jak ji dám svačinu,pohrajeme si a půjdu na to nádobí,tátu vypravíme do práce a půjdeme ven,opět klasický den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.1.12 09:49

Jinak co jsem lenoch,tak držet dietu,jím na co mám chuť,jím spíš nepravidelně,mám ráda čokolády,brambůrky ,Colu :zed: V těhu jsem nic nenabrala,zvracením jsme dala dolů 6kg,to se do porodu vyrovnalo na váhu před těhu a v porodce jsme nechala 10kg,ale co jsem přestala kojit co měla malá dva měsíce,šlo to postupně nahoru,i když já nekojila plně ,ale střídavě s UM. Měla bych se v tomhle zamyslet,jen jsem zase já v tomhle děsně zdechlá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
23.1.12 09:50
petka86 píše:
lleennttiillkkaa píše:
holky zklamala jsem a zapla jsem ho a to je tady takový svinčík, že se stydím :D
Škoda :mrgreen: Vidíš já už jsme i po snídani,mám vysáte,konferák utřený,linku,jen nádobí čeká,až ho umyju,oběd je udělaný od včera,tak jen mojemu ohřeju než půjde na odpolední,malá spinká a já brouzdám ;) Jak ji dám svačinu,pohrajeme si a půjdu na to nádobí,tátu vypravíme do práce a půjdeme ven,opět klasický den :dance:

Tak my vstávali teprve před hodinou, takže bych to stejně nestihla :D ale konferenčák je taky otřený(ať žijou vlhčený ubrousky :D)Dítě stále v pyžamu, protože se odmítá oblíknout a já se s ním odmítám dohadovat a já teda v pyžamu taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
23.1.12 10:49

Jinak vám teda pěkně děkuju, strávila jsem teď dvě hodiny intenzivním úklidem, a to nemám přeloženo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.1.12 10:55
Viking píše:
Jinak vám teda pěkně děkuju, strávila jsem teď dvě hodiny intenzivním úklidem, a to nemám přeloženo:)
:mrgreen: Taky mě tahle diskuze přiměla uklidit. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
23.1.12 12:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já uklízim nejvíc když se objeví nějaká takováhle diskuze, tady nebo jinde, to se pak chytnu za nos a jdu a uklízim… :lol:
Nebo když jsem nasr…štvaná, to mi to pak jde pěkně od ruky. Momentálně se spojily tyhle 2 věci, takže 2 důvody k úklidu. Tak jdu pokračovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.1.12 12:52

Že bych sem nahlídla pokaždé, když budu potřebovat vysmýčit? :think: :mrgreen:
S tím naštváním tou mě funguje taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...