Jak jste se vyrovnaly se zamlklým těhotenstvím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
27.8.21 16:31

Byla sem nekolikrat tehotna a jiz dite mit nemohu. Nevim jestli se s tim da vyrovnat. Spis se naucit jak dal zit bez ditete. Vyplnit nejak prazdnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.8.21 16:32

A nevim co je horsi. To ze nikdy nebudu mit dite nebo jestli to ze sem byla nekolikrat tehotna a zadne dite z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.8.21 16:33

@qwertzuika ono to chce prostě čas, uvidíš, že zase bude dobře a příště to už vyjde 😊

Kontryhel piju od prvního dne cyklu a pila jsem ho i před tím třetím těhotenstvím a otěhotněla jsem hned 2 cykly po revizi. Ale tentokrát teda efekt moc nemá. Po ultrazvuku 12 DC jsem dostala i léky na podporu růstu sliznice a stejně nic moc 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.8.21 16:34

@whitemirror to je mi líto, čím sis musela projít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
16.9.21 10:24

I já si to nyní prožívám. S partnerem jsme se snažili rok a půl a už jsme skoro měli žádanku na CAR a zadařilo se. Moc jsme se oba na děťátko těšili, 2 kontroly v pohodě, srdíčko bylo, embryjko vitální a o to víc mě nynější kontrola teď v pondělí 13.9. sebrala, když mi gynekolog řekl, že má pro mě velmi špatnou zprávu, že miminku přestalo bít srdíčko (8+6). Hned mě dal žádanku do nemocnice na operaci, aby ho ze mě vyndali. Už jsem po operaci a jsem doma a je to lepší. Pár nocí jsem probrečela, ale je to o dost lepší. Je mi 31 let a toto bylo bohužel moje první těhotenství a snažili jsme se rok a půl, než se zadařilo a pak tohleto. Stává se to bohužel často a myslím si, že se o tom strašně málo mluví a o to víc, jsou pak z toho ženy, jejichž je toto první těhotenství a pak to skončí ZT, velmi zdrcené. Kdyby se o tomto tématu více mluvilo, tak by to sice bolest žen nezmírnilo, ale aspoň by věděly, že se něco takového může stát a není to bohužel ojedinělé. Každý si říká, jak jemu se to určitě nestane a ono zrovna. Já rovněž žiju zdravě, ani jeden nepijeme, nekouříme a přesto se to stalo. Myslím si, že stále o tom prvním těhotenství budeš přemýšlet, ale už se s tím časem srovnáš. Já vím, že až budu mít po šestinedělí a budu uzdravená, tak se chceme hned snažit znova, ale každý to má samozřejmě jinak. I doktoři mi v nemocnici řekli, že se nemusím bát, že bychom nyní čekali dalších rok a půl, že po vyčištění je mnohem větší pravděpodobnost, že se zadaří hned v následujících cyklech, tak jsem na to zvědavá. Moc držím palce, aby to příště vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty