Jak jste věděly, že chcete dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11892
11.7.26 17:08

Nevěděla…prostě jsem neplanovane otěhotněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.7.26 17:34

Nevěděla. U nás to věděl muž. Spíš jsem věděla, že je nechci nemít. A když už mi bylo přes třicet, nějak vyplynulo, že se rozmnožíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
11.7.26 17:37

Přišlo mi to tak nějak logické posunutí vztahu - po 6 letech svatba, po 2 letech po ní první dítě, po dalších dvou druhé dítě… a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty. Jen tu dovolenou v Jugoslávii jsme vynechali :mrgreen:
A taky jsem měla trochu krizi „kariéry“, potřebovala jsem pauzu a přemýšlela, jestli cesta, kterou jsem se vydala je ta správná, tak jsem si ji zkomplikovala dětmi natolik, že jsem nakonec šla jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.7.26 19:25

Přidávám se do týmu „nevěděla“. Měla jsem dokonce docela dlouhou a výraznou fázi „děti nechci“. Pak jsem potkala manžela, vdala se a neplánovaně otěhotněla. Manžel děti chtěl, já v té době nebyla úplně proti resp. s ním bych děti klidně měla. Měli jsme správný věk, nebyli úplně bez koruny, potrat prostě nedával smysl. Mateřství/rodičovství je mazec, ale jsem ráda. Teď tu vedle mě spí už děti dvě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.26 19:41

My se na tom tak nějak dohodli. A taky jsem si říkala, že jako kam dál máme ten vztah budovat? Společný život, zaopatření, finance, spokojenost. Co víc bychom spolu měli mít?

Zase ale je to někdy náročný, a někdy je to opravdu zkouška partnerství. Pokud se táhne za jeden provaz tak je ale všechno snažší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová