Jak jste získala toho svého..:)

Ils
2
18.9.15 09:40

Jak jste získala toho svého..:)

Ahoj holky, jak jste ‚klofly‘ toho svého vysněného? :) Nějaké rady co na ně platí, na co vždy zaberou a jak? :) Třeba mě se strašně líbí chlapi v uniformě..A můj vysněnej je voják, tak doufáám, že jednou bude jeden můj :srdce:…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
18.9.15 09:43

Můj vysněný klofnul mě, když jsem to nejméně čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.9.15 09:43

Mne se libi vojaci a kravataci a pritom mam doma chlapa, ktery dela rukama a nosi monterky :srdce: my se poznali po netu, a prvni laska stale trva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.9.15 09:44

@Ils klofni si nějakého slušného zabezpečeného samostatného… a tu uniformu mu pak oblékej, když se budeš potřebovat vzrušit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
18.9.15 09:45

Asi jsem staromodní, ale nechala jsem se klofnout  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.9.15 09:46

:think: Toť otázka, ale na různé chlapy platí různé věci, stejně jako na nás. Asi v globále, co zabere - atraktivní, inteligentní, sebevědomá, která ví, co chce a není s ní nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.9.15 09:49

@Ils jestli je vysněný nevím, aktuálně jsem ve stavu, že ho jednou určitě zaškrtím :D
Jinak jsem ho nezískala, jednoho dne jsem k němu přišla s kytkou a peřinou(měl jen jednu a já prostě potřebuju svojí), vyprala jsem mu a už si mě nechal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323

Muj hasic me normalne ukecal a opil na horach v baru.. a to byl v civilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Podle me to takhle nefunguje. Proste se to stane. A me se to tak stalo. Oba se rozvadíme, znali jsme se od vidění ze základky a na facebooku jsme se dali do rici a zjistili jsme, ze se oba rozvadime, tak jsme si dali sraz, pokecali a bylo to super a měsíc jsme se scházeli tak, ze jsme někam vyjeli autem a povídali si o životě, rozumeni jsme si, ja vztah nechtěla za žádnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35939
18.9.15 09:50

To nemůžu napsat, je to sprostý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.9.15 10:06

Me ho nasel muj tenkrate 3m synovec :mrgreen: Rval bez mamy v kocaru jak tur a ja vubec netusila co s tim ditetem mam delat. prisel on a zachranil me :mrgreen: Do Ceska jsem se zu nevratila.
Soucastne skore :5.5 roku spolu, 1 manzel,1 syn a jo sex je porad fajn :mrgreen:

a co na ne plati? Nic. je to osud…ale muzes vyberu napomoci tak, ze budes mila, usmevava, chytra a sympaticka holka. O pravidelne hygiene a celkove vizazi mluvit nemusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
18.9.15 10:20

Jednou jsem mě popadla odvaha na napsala jsem mu, zda mu chutnaly šunkový párečky co jsem mu doporučila - a už to jelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149248
18.9.15 10:24

Nevím jakto, ale vždycky jsem byla klofnuta já. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
18.9.15 10:30

Čekala jsem na kamarádku, že půjdeme do školy odevzdat seminárku..měla jsem ten den blbec, nepěkně oblečená, mastný vlasy, naštvaná, protože kamarádka nepřicházela a já věděla, že přijdeme pozdě. Náhle se vyřítila z restaurace, a s ní takovej menší, usměvavej chlapík, kterej se navzdory mýmu naštvanýmu obličeji na mě pěkně nasmíval :lol:..sice to pak byla delší cesta, ale vydobyl si mě, a jsem nejšťastnější na světě, že jsem tenkrát do té školy šla a díky kamarádce ho potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.9.15 10:31
@veronika67 píše:
Asi jsem staromodní, ale nechala jsem se klofnout :mrgreen:

Taky tak.

Svého času jsem ale okouzlovala muže tím, že jsem jim pustila Clerks II (od Kevina Smithe), ovšem je to tip pro silnější povahy, doporučuji napřed shlédnout samostatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí