Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak jste ‚klofly‘ toho svého vysněného?
Nějaké rady co na ně platí, na co vždy zaberou a jak?
Třeba mě se strašně líbí chlapi v uniformě..A můj vysněnej je voják, tak doufáám, že jednou bude jeden můj
…:))
Mne se libi vojaci a kravataci a pritom mam doma chlapa, ktery dela rukama a nosi monterky
my se poznali po netu, a prvni laska stale trva ![]()
@Ils klofni si nějakého slušného zabezpečeného samostatného… a tu uniformu mu pak oblékej, když se budeš potřebovat vzrušit ![]()
Toť otázka, ale na různé chlapy platí různé věci, stejně jako na nás. Asi v globále, co zabere - atraktivní, inteligentní, sebevědomá, která ví, co chce a není s ní nuda.
@Ils jestli je vysněný nevím, aktuálně jsem ve stavu, že ho jednou určitě zaškrtím ![]()
Jinak jsem ho nezískala, jednoho dne jsem k němu přišla s kytkou a peřinou(měl jen jednu a já prostě potřebuju svojí), vyprala jsem mu a už si mě nechal ![]()
Muj hasic me normalne ukecal a opil na horach v baru.. a to byl v civilu ![]()
Podle me to takhle nefunguje. Proste se to stane. A me se to tak stalo. Oba se rozvadíme, znali jsme se od vidění ze základky a na facebooku jsme se dali do rici a zjistili jsme, ze se oba rozvadime, tak jsme si dali sraz, pokecali a bylo to super a měsíc jsme se scházeli tak, ze jsme někam vyjeli autem a povídali si o životě, rozumeni jsme si, ja vztah nechtěla za žádnou cenu
Me ho nasel muj tenkrate 3m synovec
Rval bez mamy v kocaru jak tur a ja vubec netusila co s tim ditetem mam delat. prisel on a zachranil me
Do Ceska jsem se zu nevratila.
Soucastne skore :5.5 roku spolu, 1 manzel,1 syn a jo sex je porad fajn ![]()
a co na ne plati? Nic. je to osud…ale muzes vyberu napomoci tak, ze budes mila, usmevava, chytra a sympaticka holka. O pravidelne hygiene a celkove vizazi mluvit nemusim ![]()
Jednou jsem mě popadla odvaha na napsala jsem mu, zda mu chutnaly šunkový párečky co jsem mu doporučila - a už to jelo ![]()
Čekala jsem na kamarádku, že půjdeme do školy odevzdat seminárku..měla jsem ten den blbec, nepěkně oblečená, mastný vlasy, naštvaná, protože kamarádka nepřicházela a já věděla, že přijdeme pozdě. Náhle se vyřítila z restaurace, a s ní takovej menší, usměvavej chlapík, kterej se navzdory mýmu naštvanýmu obličeji na mě pěkně nasmíval
..sice to pak byla delší cesta, ale vydobyl si mě, a jsem nejšťastnější na světě, že jsem tenkrát do té školy šla a díky kamarádce ho potkala.
@veronika67 píše:
Asi jsem staromodní, ale nechala jsem se klofnout
Taky tak.
Svého času jsem ale okouzlovala muže tím, že jsem jim pustila Clerks II (od Kevina Smithe), ovšem je to tip pro silnější povahy, doporučuji napřed shlédnout samostatně ![]()