Jak komunikovat, když jsem naštvaná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Forest_Gump1
17.12.18 16:35
@ametyst píše:
@Forest_Gump1 to existuje strach z líbání :D?
No i když já to i vcelku chápu. Taky se nerada líbám s cizíma.
Co znamená naschvál zkouší? že jsi zadaný a ona to ví?

Jo jsem ženatý, s tou filemafobií to byla finta, a měl jsem co dělat fakt. No když máš její obličej asi tak 10 cm před svým a kouká se ti na pusu, potom mi to bylo asi 2 dny líto, přece je to fakt krásná ženská, ale nebylo by to fakt dobře. Mohla by se rozjet lavina událostí.. Přece jen se asi vyplatí občas myslet hlavou než …

• Citovat
  • Upravit
1483
17.12.18 16:47
@Hroznej puberťák píše:
Tak tohle přesně tě diskvalifikuje z jakékoliv použitelnosti pro vztah. Jako sorry, ale přehazovat svoji blbost ze špatného předchozího výběru někomu, kdo s tím nemá lautr co společného, je hloupost a prasárna, a kdo není úplně blbej, se od takové otočí na podpatku a upaluje co mu síly stačí. Nebo případně takovou použije maximálně do postele, ale v žádném případě ne pro vztah. Proboha, co vy řeknete chlapovi, co vykládá, jak se s nějakou ženskou někdy zklamal a od té doby žádné nevěří? Že je de.bil. Tak tohle je úplně stejné :roll:

Ja mu nic takoveho nevykladam :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
17.12.18 16:55
@Mazlika píše:
Ja mu nic takoveho nevykladam :nevim: :nevim:

No ještě to tak. Někomu to vykládat je vůbec cesta do pekel. Ale i když to nevykládáš, dost lidí to prostě pozná…
To teda jen na okraj, podle popisu si myslím, že z tohodle typa teda žádný štěstí nekouká, že je to spíš na to poohlédnout se někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
1483
17.12.18 19:05
@Hroznej puberťák píše:
No ještě to tak. Někomu to vykládat je vůbec cesta do pekel. Ale i když to nevykládáš, dost lidí to prostě pozná…
To teda jen na okraj, podle popisu si myslím, že z tohodle typa teda žádný štěstí nekouká, že je to spíš na to poohlédnout se někde jinde.

Beru si to k srdci. Zitra se uvidime, tak doufam, ze si o vikendu konecne udela cas a budu to s nim moci trochu probrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
17.12.18 19:07
@Mazlika píše:
Beru si to k srdci. Zitra se uvidime, tak doufam, ze si o vikendu konecne udela cas a budu to s nim moci trochu probrat

Držím palce. A snaž se být nad věcí a mít ho pokud možno trochu na háku.

• Citovat
  • Upravit
1483
17.12.18 19:47
@Hroznej puberťák píše:
Držím palce. A snaž se být nad věcí a mít ho pokud možno trochu na háku.

Jooo budu si ze vseho delat neskutečnou p.del a kdyz nebude mit cas, tak co… chlapu je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
17.12.18 19:49
@Mazlika píše:
Jooo budu si ze vseho delat neskutečnou p.del a kdyz nebude mit cas, tak co… chlapu je dost

Tak, to je správný přístup :palec:

• Citovat
  • Upravit
1483
17.12.18 20:48
@Hroznej puberťák píše:
Tak, to je správný přístup :palec:

A ted rada… jak se to dela?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.12.18 20:53
@Mazlika píše:

Musíš vědět co chceš a neuhnout, a kdyby si za ním chtěla jít, tak se přivaž k posteli a nenene. První 3 dny jsou nejtěžší..

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
17.12.18 20:54
@Mazlika píše:

No, je třeba trénovat. Teprve trénink dělá mistra ;)
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
17.12.18 20:57
@Hroznej puberťák píše:
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct :mavam:

Jo, čím víc budeš trénovat, tím líp to půjde. Já si už říkám „No co jsem zamilovaný, ale kašlu na to. “

• Citovat
  • Upravit
1483
17.12.18 21:07
@Forest_Gump1 píše:
Jo, čím víc budeš trénovat, tím líp to půjde. Já si už říkám "No co jsem zamilovaný, ale kašlu na to. "

K tomu se nikdy nemuzu dopracovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
17.12.18 21:08
@Forest_Gump1 píše:
Musíš vědět co chceš a neuhnout, a kdyby si za ním chtěla jít, tak se přivaž k posteli a nenene. První 3 dny jsou nejtěžší..

Zkusim to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
17.12.18 21:09
@Hroznej puberťák píše:
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct :mavam:

To je super napad, zkusim na tom zapracovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
17.12.18 21:15
@Mazlika píše:
K tomu se nikdy nemuzu dopracovat :think:

asi to chce trochu cynismu, trochu pomáhá když se na sebe podíváš z vejšky, a nebo si řekneš " jak je ten člověk důležitý pro celý můj život, a proč si myslím že je to Pan Úžasný jak říká Adela Elbel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky