Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Tak tohle přesně tě diskvalifikuje z jakékoliv použitelnosti pro vztah. Jako sorry, ale přehazovat svoji blbost ze špatného předchozího výběru někomu, kdo s tím nemá lautr co společného, je hloupost a prasárna, a kdo není úplně blbej, se od takové otočí na podpatku a upaluje co mu síly stačí. Nebo případně takovou použije maximálně do postele, ale v žádném případě ne pro vztah. Proboha, co vy řeknete chlapovi, co vykládá, jak se s nějakou ženskou někdy zklamal a od té doby žádné nevěří? Že je de.bil. Tak tohle je úplně stejné
Ja mu nic takoveho nevykladam
![]()
@Mazlika píše:
Ja mu nic takoveho nevykladam![]()
No ještě to tak. Někomu to vykládat je vůbec cesta do pekel. Ale i když to nevykládáš, dost lidí to prostě pozná…
To teda jen na okraj, podle popisu si myslím, že z tohodle typa teda žádný štěstí nekouká, že je to spíš na to poohlédnout se někde jinde.
@Hroznej puberťák píše:
No ještě to tak. Někomu to vykládat je vůbec cesta do pekel. Ale i když to nevykládáš, dost lidí to prostě pozná…
To teda jen na okraj, podle popisu si myslím, že z tohodle typa teda žádný štěstí nekouká, že je to spíš na to poohlédnout se někde jinde.
Beru si to k srdci. Zitra se uvidime, tak doufam, ze si o vikendu konecne udela cas a budu to s nim moci trochu probrat
@Mazlika píše:
Beru si to k srdci. Zitra se uvidime, tak doufam, ze si o vikendu konecne udela cas a budu to s nim moci trochu probrat
Držím palce. A snaž se být nad věcí a mít ho pokud možno trochu na háku.
@Hroznej puberťák píše:
Držím palce. A snaž se být nad věcí a mít ho pokud možno trochu na háku.
Jooo budu si ze vseho delat neskutečnou p.del a kdyz nebude mit cas, tak co… chlapu je dost
@Mazlika píše:
Jooo budu si ze vseho delat neskutečnou p.del a kdyz nebude mit cas, tak co… chlapu je dost
Tak, to je správný přístup ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Tak, to je správný přístup
A ted rada… jak se to dela??
![]()
@Mazlika píše:
A ted rada… jak se to dela??![]()
Musíš vědět co chceš a neuhnout, a kdyby si za ním chtěla jít, tak se přivaž k posteli a nenene. První 3 dny jsou nejtěžší..
@Mazlika píše:
A ted rada… jak se to dela??![]()
No, je třeba trénovat. Teprve trénink dělá mistra ![]()
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct ![]()
@Hroznej puberťák píše:
No, je třeba trénovat. Teprve trénink dělá mistra
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct
Jo, čím víc budeš trénovat, tím líp to půjde. Já si už říkám „No co jsem zamilovaný, ale kašlu na to. “
@Forest_Gump1 píše:
Jo, čím víc budeš trénovat, tím líp to půjde. Já si už říkám "No co jsem zamilovaný, ale kašlu na to. "
K tomu se nikdy nemuzu dopracovat ![]()
@Forest_Gump1 píše:
Musíš vědět co chceš a neuhnout, a kdyby si za ním chtěla jít, tak se přivaž k posteli a nenene. První 3 dny jsou nejtěžší..
Zkusim to ![]()
@Hroznej puberťák píše:
No, je třeba trénovat. Teprve trénink dělá mistra
Zkus ho brát jako tréninkový objekt. Jako že na něm trénuješ na někoho lepšího. To by mohlo pomoct
To je super napad, zkusim na tom zapracovat ![]()
@Mazlika píše:
K tomu se nikdy nemuzu dopracovat
asi to chce trochu cynismu, trochu pomáhá když se na sebe podíváš z vejšky, a nebo si řekneš " jak je ten člověk důležitý pro celý můj život, a proč si myslím že je to Pan Úžasný jak říká Adela Elbel
Jo jsem ženatý, s tou filemafobií to byla finta, a měl jsem co dělat fakt. No když máš její obličej asi tak 10 cm před svým a kouká se ti na pusu, potom mi to bylo asi 2 dny líto, přece je to fakt krásná ženská, ale nebylo by to fakt dobře. Mohla by se rozjet lavina událostí.. Přece jen se asi vyplatí občas myslet hlavou než …