Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim o radu jak koupat rocni decko ve srchovym koute? Na vanicku zacina byt mala dekuji
Mi se sprchujem spolu, ve vanicce od mala jeci, necha se osprchovat, hraje ze sprchou, ted uz i sedi ve spchaci
Mala sama jeste nestoji… jak umit intimni partie… vleze to musi byt dost nepohodne
Kup vetsi vanicku
jsou i pomerne velke, kdyz pohledas. ja jsem koupala obcas ve vanicce i skoro dvouletou, kdyz to bylo nutne ![]()
tak od roka a pul zvlada zprchovy kout - vetsinu casu stejne sedi a hraje si, pak ji ve stoje sprchnu celou a jde ven.
@Ivetka.chumlenova my máme sedátko do vany, má ze spoda přísavky, tak se nemůže převrátit, sedí v tom už od pul roka a myslím že tam do dvou let vydrží ![]()
Já malého vždy posadila v koutě na podložku a sprchovala. Pokud už sedí, vlezte si tam spolu, posad ji a osprchni ![]()
To je krasny napat… ale myslim ze malou nedonutim jen tak sedet… zacina vymyslet. ![]()
@Ivetka.chumlenova tchýně mého syna koupe ve sprchovém koutu tak, že mu dá naspod ručník, aby si na něj mohl sednout a dá mu tam sprchovou hadici ať si s ní hraje.
Normálně do sprcháče napustím vodu, a sedí tam, a hrajou si tam, u toho umeju
Já koupu ve sprcháči od 3 měsíců. Napřed jsem měla malého na lehátku, ale to mi moc nevyhovovalo. Pak jsem začala koupat na břiše a teď už si tam sedne nebo leze, tak to je v pohodě.
Syn se bojí sprchy, takže když jsme se přestěhovali do bytu bez vany, vytáhla jsem vaničku co měl jako novorozeně a vždycky ji nacpu do sprcháče. Může v ní jen tak tak sedět, ale na hraní mu to stačí a pak se prostě postaví a já ho opláchnu ![]()
Mám gumovou protiskluzovou podložku aby jí to neuklouzlo a vesele si tam hraje. Zadek jí předtím pořádně umyji v umyvadle
@Guinka píše:
Syn se bojí sprchy, takže když jsme se přestěhovali do bytu bez vany, vytáhla jsem vaničku co měl jako novorozeně a vždycky ji nacpu do sprcháče. Může v ní jen tak tak sedět, ale na hraní mu to stačí a pak se prostě postaví a já ho opláchnu
upřímně, nepostrádáte tu vanu? Nechybí Vám? Ten pocit, kdy se člověk natáhne do vany, vypne mozek a maceruje tělo ve vonné lázni, ten je k nezaplacení. V zimě se i prohřeje, no výhod by se našla řada.