Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, opravdu denně. Vynechám jen pokud jsem nemocná tak, že je problém pomalu vstát z postele, což je max 2× do roka.
Ano sprchuji se denně ale koupání mě moc nebere no uvidíme před porodem i chlap se myje každý den a malý taky nesnesla bych to ![]()
Já ano tedy, nedovedu si přdstavit den bez sprchy a taky nedokážu pochopit lidi, co prdjdou sprchou či vanou jen parkrát týdně ![]()
Jasně, že jo. Kdybych se neumyla, nemohla bych usnout. To samé zuby. Ta pachuť v puse pak…
![]()
Já se sprchuju min. 2× denně, vana tak jednou do roka, připadám si v ní jak spařenej čuník
![]()
Teď jak jsem těhule, tak si dávám koupel tak obden, na relax, jinak sprcha denně.
Ano denně, vyjímkou je akorát neskutečná opice a když je mi opravdu hodně zle. Jo a když náhodou odpadnu u telky, ale to pak mastím hned ráno. Jo a předevčírem jsem se nemyla, neb nám vyflusl bojler a netekla teplá voda, ale ráno už šla, takže jsem se sprchla před odchodem do práce
Ano kazdy den i dite se snazim koupat kazdy den.Ale znam takovou ktera dite 4roky koupe kazdy 3 den a sebe taky kazdy druhy.Coz je tedy fakt hnus kor u zensky. NEdokazu si to predstavit jinak i v dobe menzes to tam jdu nekdy 2×.
Každý den se sprchuju a i když se vysprchuju ráno, musím se jít sprchovat i večer. Asi 2× jsem večer padala únavou, ale že jsem byla celý den zalezla doma, tak jsem si řekla no co, jednou se to nezblazni ![]()
Po dvou hodinách prevalovani v posteli jsem šla pod sprchu a pak padla do postele a spokojeně jsem usnula…
Myju se každý den, teď v těhotenství nezanedbávám. A jak už tu zaznělo, neumývám se většinou, když jsem nemocná, to jsem celý den v pyžamu a spím, jen, když mám horečky, tak se umyju, jelikož jsem spocená, ale to se mi nestává často ![]()
Sprchuji se denně, nerada chodím do postele neumytá, mám potom blbý pocit. Nemyju se tedy jen když se něco opravuje doma nebo se mi asi dvakrát stalo, že už bylo pozdě a já šla radši spát. Ale jinak ne. ![]()
Velká očista obden, opláchnutí podvozku neustálé v bydetu. V létě sprcha denně.
@Anonymní píše:
Dámy, jen tak pro zajímavost mejete se (sprchujete/ koupete) opravdu každý den?? Můžete klíďo i anonymně
A ty jsi anonymní proč, dámo?
Ano, považuji svůj hygienický standart za velmi vysoký. ![]()
Dámy, jen tak pro zajímavost mejete se (sprchujete/ koupete) opravdu každý den?? Můžete klíďo i anonymně