Jak na něj zjistit kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3051
7.5.24 16:12

@Lucy75 Takhle zazvonila tchýně u tchána v mládí, když v oném bytě bydlel s nějakou jinou slečnou. Což ona nevěděla.
Takže coby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25054
7.5.24 16:17

@Kryptozoo ;) tak ta to přežila a vyhrála :mrgreen:

jinak přece není problém si pro tento účel založit nový e-mail, naopak to snad je jasný… svatá prostoto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.5.24 16:47
@rmot píše: Více

No ja bych byla teda asi docela vydesena, kdyby na me jen tak zazvonil nekdo, s kym jsem pred rokem lezela v nemocnici a ted by mi chtel vyznavat lasku :lol: Myslim, ze se to moc nehodi a muze to byt dost trapne. Navic muze byt dotycny zadany. Spis bych teda zkusila ho nekde „nahodne“ potkat..pokud zakladatelka vi, kam treba chodi nakupovat, nebo kde pracuje…a dat rec. Bude to pusobit mene nasilne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 16:55
@Sonarka píše: Více

Vůbec to není v mém okolí. Vyznavat lásku mu teda úplně nechci. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2105
7.5.24 17:00

A on ti navykladal co, že na tebe tak zapůsobí, že má vilu, 3 kadilaky, 2 bazény a v něm lachtana? Že, nic ve zlem ale po roce chceš otravovat starého chlapa? Taky dost pravděpodobne bude mít třeba manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
7.5.24 17:00
@Anonymní píše: Více

Teď píšeš, že není v okolí, jinak by se to dalo dát do takové „náhody“ Ale každopádně napsala bych mu dopis. Pokud jste si padly do oka, velmi ho to potěší, i kdyby z toho nic nebylo. Zazvonit na člověka, o kterém vlastně nic nevím je takové blbé. Držím palce, počítej však s tím, že bude nejspíš zadaný. Chlapi jsou velmi vynalézaví a i kdyby tě přesunuli do jiné nemocnice, snažil by se najít na tebe kontakt. I kdyby se měl zeptat, v nemocnici a zjišťovat, kam tě převáží atd. Ale přesto dopis pošli, je to milé gesto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8185
8.5.24 00:48
@Lucy75 píše: Více

No co by řekla, stejně jako my v dětství, když jsme šli pro kamaráda - dobrý den, je Karel doma a může jít ven? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37446
8.5.24 00:59
@rmot píše: Více

Ne, ne,… může si jít ke mně hrát?! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.24 07:34
@vejilka píše: Více

No právě. Zvonit u něj nechci..co kdyby fakt měl manzelku. :mrgreen: Já jakožto zdravotní sestra vím, že nemocnice stejně nemůže podávat tyhle informace úplně cizím lidem. :kytka: Takže si to zjistit nemohl.

• Citovat
  • Upravit
5.6.24 12:07
@Anonymní píše: Více

Proč stalkovat? Zazvoním a uvidí se. Teprve když mě vykopne a já se nenechám odbýt, může tím stalkování začít.
Ale už tu někdo navrhl elegantnější řešení. Napsat dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16421
5.6.24 13:41
@Bluesbrother42 píše: Více

Možná, že mu ho i napsala. :think:
Docela by mě zajímalo, jak to nakonec dopadlo. Jestli to zakladatelka vzdala nebo se přece jen k něčemu odhodlala. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová