Proč si stále nemůžu najít partnera?

4
1.5.24 12:05

proč si stále nemůžu najít partnera?

Zdravím, chtěla bych se poradit, proč si stále nemůžu najít partnera. Je mi 18 let a nikdy jsem neměla vztah ani sex. Myslíte si, že je chyba převážně na mé straně? Nebo vám to příjde v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.5.24 12:21

Je to vporadku neni na co spechat dejte tomu nejaky cas a on se nekdo najde urcite se nesnazte o to prijit ihned s kymkoliv kdo se ozve jako prvni 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.5.24 12:22

@justgoogleit dekuji vam za radu. ale uz me to zacina stvat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.5.24 12:23

Bud uplne v klidu, mas spoustu casu, neni kam spechat :) ja potkala manzela v 19, do te doby jsem se chlapa taky ani nedotkla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.5.24 12:35

To je různé. Znám holky, co nikde nic a v 25 svatba a happy end, a pak ty, co nikde nic nafurt (a samozřejmě - většina na škále mezi tím)… :nevim: Taky je rozdíl, jestli to je tím, že člověk prostě ty zájemce odmítá, nebo je odmítán. Ale zas tak divné mi to nepřijde, ty nejzajímavější lidi s podobnými hodnotami člověk potká až na VŠ, nebo prostě při práci ve vysněném oboru, při koníčcích, cestování. Asi není úplně divný, že člověka nikdo nezaujme pokud má kolem sebe jen 10 kluků na výběr… :think:

Kdybych to brala podle sebe - tak na SŠ o mě měli zájem asi jen 2 kluci, jeden se mi nelíbil. Pak jsem byla v maturáku zabouchlá do lektora, ten zas nechtěl mě. :lol: Větší zájem o mě začal být až tak kolem těch 21-22 (a to se kupodivu zajímal i onen lektor, ale mezitím se mi změnil vkus, takže nic). A od té doby standardně trošku větší zájem projevuje tak 5 chlapů ročně, s tím, že už jsem teda přes 10 let šťastně mimo hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
1.5.24 13:13

Já čekala, že to píše nějaká 35 letá žena… :lol:. Broučku, ve svých 18 můžeš být fakt v klidu :hug:. A s kámoškama se vůbec nepoměřuj.

• Citovat
  • Upravit
2141
2.5.24 17:30

Já v 18 měla za sebou jednu dětskou lásku, byla panna a co? Bylo mi to jedno. Věděla jsem, že nekde je, někdy se objeví a taky to tak bylo. Jak já bych někdy s tebou měnila. Nechám ti tady myho chlapa a dítě a domácnost, a ještě budeš chválit svůj bezstarostní život. Nás bylo na konci střední 6 holek co byli panny, já mezi nimi a byla jsem na to hrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová