Jak na něj zjistit kontakt?

Anonymní
7.5.24 14:55

Jak na nej zjistit kontakt?

Ahoj, před rokem jsem ležela v nemocnici kvůli operaci. Seznámila jsem se tam se starším mužem, byl moc fajn. Bohužel mě pak akutně převezli do jine nemocnice a nestihli jsme si vyměnit kontakty. Vím kde bydlí, vím celé jméno, na katastru jsem ho našla. Sociální sítě nemá. Dá se někde získat jeho číslo či email? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
7.5.24 15:00

A jak mu vysvětlíš, kde jsi ten kontakt vzala? Tobě by nepřišlo divné, kdyby ti najednou zavolal cizí člověk? Jseš jak stalker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8184
7.5.24 15:01
@Anonymní píše: Více

Dá. Zajdeš tam, zazvoníš a zeptáš se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13797
7.5.24 15:02

Tak když víš, kde bydlí a jak se jmenuje, tak mu napiš dopis ne? S kontaktem na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8184
7.5.24 15:09

Ostatně tohle je celé šílené, kam se doba posunula. Dřív byla znalost kontaktu právě jméno a adresa. Dnes jako by se lidé báli přímého kontaktu, tak upřednostňují virtuální setkávání a komunikaci. Ke dveřím na adresu dnes zajdou zazvonit už asi jen Svědci jehovovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 15:13
@rmot píše: Více

No asi to bude tím, že holt nebydlím 20 metrů od nej. A opravdu nepojedu několik kilometrů stalkovat k němu před barák. :lol:

• Citovat
  • Upravit
27756
7.5.24 15:16

To bude mít manželka radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.5.24 15:16

@rmot Je to fakt strašný no, včera diskuze o tom, že se ženský líbí soused přímo v baráku a místo aby ho šla oslovit, tak si psali přes Tinder..

Já nevím, jestli sem přispívají holky, kterým je 13, ale mě to ve 33 letech příjde spíš úsměvné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8184
7.5.24 15:43

Dojedeš, zazvoníš a vyřízeno za chvíli ne? Proč bys měla někde stalkovat? Chceš se s ním přeci navázat kontakt, jestli to dobře chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.5.24 15:44

Tak mu napis ten dopis :nevim: dej tam svoje číslo a když bude mít zájem, tak se ti ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10737
7.5.24 15:49

A myslíš, že je na tebe zvèdavej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25052
7.5.24 15:59
@rmot píše: Více

a co řekne případně manželce, která otevře dveře? :mrgreen:
volila bych radši dopis, aspoň nehrozí přímá okamžitá fyzická inzultace :-) do toho dopisu bych ovšem napsala jen své křestní jméno, zmínku o špitálu a svůj EMAIL, nikoliv příjmení ani adresu.. aby zakladatelce domů nepřišly třeho jeho dospělé děti počechrat ciferník :mrgreen: když je to tedy „strarší muž“.. zřejmě pohledný, když na něj pořád myslí.. tak těžko bude sám…to by byla celkem náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.5.24 16:09

Teď najednou si vzpomněla na někoho, koho poznala před rokem. Tam mi něco nesedí. Nejsou náhodou ve špitále oddělené pokoje pro ženy a muže? Nebo zaspala jsem dobu? Když ležel vedle. Nicméně pokud o kontakt tak stojíš, tak mu napiš. A uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 16:11
@Lucy75 píše: Více

V emailu mám příjmení i jmeno :mrgreen:
Holky asi ten dopis napíšu. ;) Manzelku nevim jestli má.. Zase tak dopodrobna jsme do těch nezajizdeli. Každopádně bych se ho ráda zeptala jak se má. Měl za sebou spoustu operaci, a i přesto že jemu po operaci bylo zle, tak u mě seděl celý den když jsem měla hlavu jak balón. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 16:12
@Janushh27 píše: Více

Vsak ano. Vedle na druhem pokoji. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat