Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak mu vysvětlíš, kde jsi ten kontakt vzala? Tobě by nepřišlo divné, kdyby ti najednou zavolal cizí člověk? Jseš jak stalker
Tak když víš, kde bydlí a jak se jmenuje, tak mu napiš dopis ne? S kontaktem na sebe.
Ostatně tohle je celé šílené, kam se doba posunula. Dřív byla znalost kontaktu právě jméno a adresa. Dnes jako by se lidé báli přímého kontaktu, tak upřednostňují virtuální setkávání a komunikaci. Ke dveřím na adresu dnes zajdou zazvonit už asi jen Svědci jehovovi.
@rmot píše: Více
No asi to bude tím, že holt nebydlím 20 metrů od nej. A opravdu nepojedu několik kilometrů stalkovat k němu před barák. ![]()
@rmot Je to fakt strašný no, včera diskuze o tom, že se ženský líbí soused přímo v baráku a místo aby ho šla oslovit, tak si psali přes Tinder..
Já nevím, jestli sem přispívají holky, kterým je 13, ale mě to ve 33 letech příjde spíš úsměvné..
@Anonymní píše: Více
Dojedeš, zazvoníš a vyřízeno za chvíli ne? Proč bys měla někde stalkovat? Chceš se s ním přeci navázat kontakt, jestli to dobře chápu.
@Anonymní píše: Více
Tak mu napis ten dopis
dej tam svoje číslo a když bude mít zájem, tak se ti ozve.
@rmot píše: Více
a co řekne případně manželce, která otevře dveře? ![]()
volila bych radši dopis, aspoň nehrozí přímá okamžitá fyzická inzultace
do toho dopisu bych ovšem napsala jen své křestní jméno, zmínku o špitálu a svůj EMAIL, nikoliv příjmení ani adresu.. aby zakladatelce domů nepřišly třeho jeho dospělé děti počechrat ciferník
když je to tedy „strarší muž“.. zřejmě pohledný, když na něj pořád myslí.. tak těžko bude sám…to by byla celkem náhoda…
Teď najednou si vzpomněla na někoho, koho poznala před rokem. Tam mi něco nesedí. Nejsou náhodou ve špitále oddělené pokoje pro ženy a muže? Nebo zaspala jsem dobu? Když ležel vedle. Nicméně pokud o kontakt tak stojíš, tak mu napiš. A uvidíš.
@Lucy75 píše: Více
V emailu mám příjmení i jmeno ![]()
Holky asi ten dopis napíšu.
Manzelku nevim jestli má.. Zase tak dopodrobna jsme do těch nezajizdeli. Každopádně bych se ho ráda zeptala jak se má. Měl za sebou spoustu operaci, a i přesto že jemu po operaci bylo zle, tak u mě seděl celý den když jsem měla hlavu jak balón. ![]()
Ahoj, před rokem jsem ležela v nemocnici kvůli operaci. Seznámila jsem se tam se starším mužem, byl moc fajn. Bohužel mě pak akutně převezli do jine nemocnice a nestihli jsme si vyměnit kontakty. Vím kde bydlí, vím celé jméno, na katastru jsem ho našla. Sociální sítě nemá. Dá se někde získat jeho číslo či email?