Jak na placatý zadek?

44
9.7.20 07:59

Jak na placatý zadek

Dobrý den, potřebuji poradit. Už nevím co mám dělat. Jsem vysoká, mám 180cm, 79kg. Cvičím, hubnu, zpevňuji se. Mám velká prsa(5tky), dlouhé nohy, hezký pas.. Všechno by byla paráda, ale mam naprosto strasnej zadek. V podstate jakoby tam nebyl, takovou placku. Každej den dřepuji, cvičím jak blázen, jezdím na kole a spoustu dalšiho, ale nic se neděje. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Popř. jaké cviky jsou na tohle dobré, kolik jich denně udělat? Mockrát děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elibro
9.7.20 08:05

Smířit se s faktem, že opravdu málokdo na planetě má tvary vyfotošopovaný modelky a že ty rozdíly jsou ve skutečnosti to hezký? Naučit se mít ráda svoje tělo v jeho přirozenosti? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25179
9.7.20 08:07

Napadl mě běh třeba do schodů nebo dřepy, ale ty už děláš a nezabírají…No, z mého pohledu - nikdo není dokonalý a ty si rozhodně stěžovat nemůžeš, taky jsi mohla být malinká kulička narostlá do metru padesát.
Zkus to pobrat tak, že holt nejsi dokonalá na 100%, ale jen na 95. Pokud máš pěkný obličej a vlasy. To je přece slušný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.7.20 08:12

Nejsme nikdo dokonaly. Bud rada ze nejsi placka vsude nebo kulucka. Pokud cvicis, tak cvic dal. Geny proste nepredelas a budes se muset smirit s tim co mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
9.7.20 08:13

Mne se osvedcily drepy se zatezi a kolobezka. Cilene jsem zadek necvicila, spis to byl takovy necekany bonus. Nicmene mam znamou, ktera se ve fitness svete dost pohybuje, a ta mi rikala, ze dost Cesek proste plochy zadek ma. Brazilky z nas nebudou, pokud nahodou nekdo nema geneticke dispozice k zadku jak bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
9.7.20 08:13

To je typ postavy, můžeš dál cvičit, ale jak moc to vycvičíš je otázkou. Já mám zase hezký kulatý zadek, štíhlé dlouhé nohy, ale prsa malá, co mi poradíš? Ty budeš obrácený trojúhelník

• Citovat
  • Upravit
373
9.7.20 08:19

Chůze do schodů je top, ale narůstá i svalová hmota na stehnech z toho. Super je i pilates, krásně to formuje svaly, mě to taky pomáhá, já mám zas zadek takovej hranatej :mrgreen:
cvičím kardio+ pilates - hlavně na nohy a zadek každý den a výsledky to má uspokojivý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
9.7.20 08:32

https://www.youtube.com/watch?… Zkus tohle. Po tom mi ten zadek doslova hoří. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
9.7.20 08:41

Naučit se přijámat taková jaká jsi a cvičit tak, aby tělo bylo zdravé a ne se snažit přecvičit genetiku.

Respektive můžeš zkusit přidat nějaké výpady, ale podívej se na zadek své matky a dalších příbuzných.

Lide se rodí do nejrůznějších tělesných forem a sice se můžeš usilovně snažit vypracovat se do takvé, co je zrovna v modě (ale teda kardashianovaské zadky a prsa už budou pomalu na ústupu a kdo ví, co se najde jako další).

A nebo se prostě můžeš stát sama sebou a být s tím v pohodě. Dát to taky dost práce, ale výsledek má spoustu pozitivních efektů na většinu aspektů tvého života. Narozdíl od tvaru zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.20 08:41

Zaplat si nejake hodiny s trenerom a nauc sa spravne cvicit zadok. Mnoho ludi nevie urobit spravne ani ten drep. A tiez treba pridavat zataz, nemozes cvicit dookola to iste s vlastnou vahou.
Mne s trenerom trvalo pol roka, kym som zadok zacala zapajat, pri vsetkych cvikoch preberali pracu stehna, bola som tak zvyknuta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
9.7.20 09:00

Běžkování :palec:. V létě nevím.

• Citovat
  • Upravit
4164
9.7.20 09:32

Jak se říká váhu ničím nenahradíš. Pokud chceš zvětšit hmotu, musíš jít do váhy. Takže dřepy a jiné cviky s váhou. Jinak jen zpevňuješ, spaluješ, buduješ výdrž. Tedy „jen“ všechno to je super, ale ty chceš i tu hmotu. Většina cviků na zadek je i o stehnech, takže se připrav, že se ti budou zpevňovat i stehna.
Trochu vyjímka je správně provedený mrtvý tah, tam zapojuješ záda a zadek, nebo zakopávání, ať v kleče s gumou, nebo na nějakém stroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.7.20 09:45

Koloběžka - zábavná forma dřepování. Já dřepy nesnáším, ale na koloběžce mě to baví

Tady si můžeš pročíst
http://kolobezime.cz/…oc-kolobezku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.20 10:03

Tohle moc nepolepšíš, to je prostě typ postavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
9.7.20 14:09

Nějak nesouzním s názory v diskusi, že zadek nezměníš. Jen budování zabere čas. Jak dlouho cvičíš? Dřepuješ správně? Spousta lidí předchází koleny špičky :dance: Jsem stejně vysoká, mě se zadek zakulatil až po roce. Mít prsa jako ty, tak na zadek prdím a koupím si fredy rifle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková