Jak na tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petunye
28.6.15 12:30

Ja svou tchyni mam rada, ale jen kdyz ji nevidim.Dnes byla u nas a mala se plazila po zemi a ona pry: jeee, co to dela, to jsem jeste nikdy nevidela se decko takto plazit! :zed: Pritom mela 3 deti.Je to vubec mozne? no mozna jo.

• Citovat
  • Upravit
3232
28.6.15 12:49
@Karleon píše: @Pesimista Ne, tohle platí vždy.

pozor, psychoapti a manipulatorui jsou osobnosti, se kterymi musis vest nikdy nekoncici boj, jakmile nekde polevis, mas opet „nuz v zadech“,
takze neexistuje zadne konecne reseni, nez permanentni valka, tihle lide jsou casto mylne oznacovani za psychicky nemocne, ale opak je pravdou, jsou to jem kriminalni osobnosti, ktere v mensi mire (na domacim poli) nebo vetsi (az na hranu zakonu) uplatnuji svoje nasili, jinak se to pojmenovat neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
28.6.15 13:18

@Anonymní Ve chvíli, kdy by začala s řečmi, které by se mi nelíbili, bych řekla, končíme návštěvu a vyšoupla bych ji ze dveří. Tohle bych udělala pokaždý. Pokud by přijela ve chvíli, kdy ji tam nechci, nepustila bych ji přes práh. Místo dovolený bych jí zásadně říkala jiné, než kam skutečně jedeme. Nenechala bych jí mi ubližovat. Já jsem uřvaná, takže bych jí zprudila na tři doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
28.6.15 13:31
@dominika1981 píše:
Pij hodně alkoholu, já když ho piju, tak mi nikdo nevadí…ani tchýně :mrgreen: ..ne, ale vážně…buď ji začneš tolerovat takovou jaká je…a víme to všichni, že jsou tchýně prostě krávy..a nebo z toho budeš pořád nešťastná. :palec:

No vida, to já jsem to nevěděla, až když jsem začala chodit sem na emimino. A tak nevím - bud jsem taky kráva anebo že bych nebyla tchyně? To bude ono - pro snachu a zetě nejsem tchyně, říkáme si jménem a máme se rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
28.6.15 14:13
@inkakřivák píše: No vida, to já jsem to nevěděla, až když jsem začala chodit sem na emimino. A tak nevím - bud jsem taky kráva anebo že bych nebyla tchyně? To bude ono - pro snachu a zetě nejsem tchyně, říkáme si jménem a máme se rádi.

vyjimka potvrzuje pravidlo, se rika prece :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.15 23:39

@Pesimista no se obávám, že máte docela odhad… ze začátku byla taková snaživá, taky umí krásné kecy typu „teď je hlavně důležité, abys byla v pohodě ty“ a když ji to pak připomenu s prosbou, jestli by nás teda mohla přestat pronásledovat 24 h denně, řekne, že ne a nepřestane ani když už řvu jak magor (mí přátelé mi doteď nevěří, že jsem řvala na ni nehledě na dalších přítomných asi 250 lidí)…Je poměrně zajímavé to sledovat…Jednou jsem ve snaze vyjít vstříc |(dej prst zežere tě i s botama) dala na muže, který mě poprosil, jestli by nemohla jet s námi někam, že mu každý den blokuje svými výlevy značnou část pracovní doby. Tak já jsem kývla na to, že pojede „s námi“ - řekla mi, že na náš měsíční pobyt přijede na týden, bude bydlet úplně jinde a jen kdybychom potřebovali, pohlídá nám ráda dítě. Ve skutečnosti tam ale přijela na tři týdny, zařídila si pobyt ve stejném hotelu (první stížnost pak byla na to, že nemá pokoj hned vedle nás) a pronásledovala nás 24 h denně, klidně čekala někde na koridoru, jen aby se připojila. Perlička, že když jsme to teď probírali, podala to tak, že já jsem ji uháněla, aby s námi jela. Mě fakt zůstává rozum stát, je i zajímavé sledovat, jak si lži vymýšlí hned, je prostě neuvěřitelná nebo aspoň mě to tak přijde.
Ale vývoj této debaty mě vůbec nepotěšil. Já nevím, kam je schopná zajít. Vím, že v minulosti zbila třeba novou partnerku jednoho z mužů, kteří jí utekli, a tohoto muže se pak pokusila otrávit. Vážně nevím, co čekat ani co dělat. |Pokud se s mužem rozejdeme, bude ona mít ještě větší vliv na děti, z rodiny vím, že ji nezastaví ani to, že dítě, které nechce udělat, co chce ona, brečí. Třeba dítěti, které nemůže donutit, aby k ní jelo, řekne, že jen pojedou na výlet a večer ho zaveze k jeho druhým prarodičům (supr výlet, kde mu nakoupí blbin, nacpe sladkostma atd.) a pak místo aby ho zavezla, kam slíbila, si ho nechala u sebe. Kluk brečel až z toho onemocněl - druhý den už měl horečku. Rodičům řekla, že si to pak kluk rozmyslel a chtěl u ní zůstat… :nevim: nechci, aby tohle dělala mým dětem a vím, že chlap ji v tom nezabrání…
Já si nejsem jistá, jesli ona půjde, až ji vyhodím. Šahat na ni nechci, stopro by toho zneužila. Tak jak? Naposledy mi tvrdila, že si ji k nám pozval můj muž - což on popřel, ale až odešla. Řvala na mě před dětma - to mám před nimi řvát na ni, třeba připomenout, že se mého muže klidně vzdala kvůli své kariéry, nebrala ho na dovolenou, kam si jela s novým šamstrem a tak? To to mám říct jako ona před dětmi??? 8o Když jsem doma sama a ona něco doveze, řeknu, že jsme se na tom nedomluvili a že to nechci a nechám ji ty hromady odnést zase do auta. Ale chlap, přestože to nechce - slyším třeba jak ji říká do telefonu, že to nechce, si ty věci vezme. Upřímně nevím, co udělá muž, až ji vyhodím, teď jsem mu ale řekla, že to udělám, jestli na mě bude znovu zvyšovat hlas v mém domě. Nechci taky z toho věčnýho boje mít infarkt :roll:

• Citovat
  • Upravit
913
29.6.15 00:51
@Anonymní píše:
@Pesimista no se obávám, že máte docela odhad… ze začátku byla taková snaživá, taky umí krásné kecy typu „teď je hlavně důležité, abys byla v pohodě ty“ a když ji to pak připomenu s prosbou, jestli by nás teda mohla přestat pronásledovat 24 h denně, řekne, že ne a nepřestane ani když už řvu jak magor (mí přátelé mi doteď nevěří, že jsem řvala na ni nehledě na dalších přítomných asi 250 lidí)…Je poměrně zajímavé to sledovat…Jednou jsem ve snaze vyjít vstříc |(dej prst zežere tě i s botama) dala na muže, který mě poprosil, jestli by nemohla jet s námi někam, že mu každý den blokuje svými výlevy značnou část pracovní doby. Tak já jsem kývla na to, že pojede „s námi“ - řekla mi, že na náš měsíční pobyt přijede na týden, bude bydlet úplně jinde a jen kdybychom potřebovali, pohlídá nám ráda dítě. Ve skutečnosti tam ale přijela na tři týdny, zařídila si pobyt ve stejném hotelu (první stížnost pak byla na to, že nemá pokoj hned vedle nás) a pronásledovala nás 24 h denně, klidně čekala někde na koridoru, jen aby se připojila. Perlička, že když jsme to teď probírali, podala to tak, že já jsem ji uháněla, aby s námi jela. Mě fakt zůstává rozum stát, je i zajímavé sledovat, jak si lži vymýšlí hned, je prostě neuvěřitelná nebo aspoň mě to tak přijde.
Ale vývoj této debaty mě vůbec nepotěšil. Já nevím, kam je schopná zajít. Vím, že v minulosti zbila třeba novou partnerku jednoho z mužů, kteří jí utekli, a tohoto muže se pak pokusila otrávit. Vážně nevím, co čekat ani co dělat. |Pokud se s mužem rozejdeme, bude ona mít ještě větší vliv na děti, z rodiny vím, že ji nezastaví ani to, že dítě, které nechce udělat, co chce ona, brečí. Třeba dítěti, které nemůže donutit, aby k ní jelo, řekne, že jen pojedou na výlet a večer ho zaveze k jeho druhým prarodičům (supr výlet, kde mu nakoupí blbin, nacpe sladkostma atd.) a pak místo aby ho zavezla, kam slíbila, si ho nechala u sebe. Kluk brečel až z toho onemocněl - druhý den už měl horečku. Rodičům řekla, že si to pak kluk rozmyslel a chtěl u ní zůstat… :nevim: nechci, aby tohle dělala mým dětem a vím, že chlap ji v tom nezabrání…
Já si nejsem jistá, jesli ona půjde, až ji vyhodím. Šahat na ni nechci, stopro by toho zneužila. Tak jak? Naposledy mi tvrdila, že si ji k nám pozval můj muž - což on popřel, ale až odešla. Řvala na mě před dětma - to mám před nimi řvát na ni, třeba připomenout, že se mého muže klidně vzdala kvůli své kariéry, nebrala ho na dovolenou, kam si jela s novým šamstrem a tak? To to mám říct jako ona před dětmi??? 8o Když jsem doma sama a ona něco doveze, řeknu, že jsme se na tom nedomluvili a že to nechci a nechám ji ty hromady odnést zase do auta. Ale chlap, přestože to nechce - slyším třeba jak ji říká do telefonu, že to nechce, si ty věci vezme. Upřímně nevím, co udělá muž, až ji vyhodím, teď jsem mu ale řekla, že to udělám, jestli na mě bude znovu zvyšovat hlas v mém domě. Nechci taky z toho věčnýho boje mít infarkt :roll:

Tak kdyby nechtěla odejít, řekla bych jí v klidu, kvůli Vám teď musím opustit svůj domov. Za trest sem teď 3 měsíce nesmíte. Pokud budete obtěžovat, dobu prodloužím. A tu dobu bych ji skutečně nikdy domů nepustila a ani jednou jí nenavštívila. Ale nezávidim. Jsem šťastná za fajn tchýni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.15 01:18

@achesa1 Děkuji :kytka: Opustit dům je dobrý nápad, mě to prostě vůbec nenapadá takové věci… Sice těžko to udělat s dětmi třeba večer, ale v zásadě to možné je…jen aby vůbec vylezla z našeho domu, když budem vycházet. Ona vůbec nemá jako takové to, že se urazí a odejde, ona je totálně splachovací (teda jednou se stalo, že odešla po nějakém našem konfliktu, to byl na mrtvici i chlap, jestli nemá jít za ní, že to ještě nikdy neudělala a aby se jí já nevím něco nestalo. Tak jsem mu řekla, že velmi pochybuju, že by si sáhla na život z důvodu, že jsem ji řekla, že si u nás nebude dělat, co ona uzná za vhodné a že je u nás na návštěvě. Asi za půlhodiny přišla a dělala že se nic nestalo)…Ale jinak ona pořád dělá, jakoby nic - ať ji člověk slušně požádá nebo ji to řekne tvrdě, ona dělá to svoje… občas se podaří, že se po mém x-tém upozornění mírní, ale spíš mi přijde, že to jen přede mnou, jakmile nejsme na domácí půdě, dělá to dál a taky se snaží být s dětmi mimo dohled, asi aby do nich mohla hučet to své. Já si nějak neumím představit, jak ona uvažuje… nikdy není spokojená, všem leze na nervy, vůbec jí není hloupé se všude vnucovat (třeba i do rodiny svého bývalého muže)… nechápu ji

• Citovat
  • Upravit
13955
29.6.15 01:36

Poridte babce narocnyho konicka. Treba sportovniho psa :mrgreen:. Nebo malou farmicku, aby od tech zvirat nemohla odjizdet na moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
29.6.15 09:45
@Anonymní píše:
@achesa1 Děkuji :kytka: Opustit dům je dobrý nápad, mě to prostě vůbec nenapadá takové věci… Sice těžko to udělat s dětmi třeba večer, ale v zásadě to možné je…jen aby vůbec vylezla z našeho domu, když budem vycházet. Ona vůbec nemá jako takové to, že se urazí a odejde, ona je totálně splachovací (teda jednou se stalo, že odešla po nějakém našem konfliktu, to byl na mrtvici i chlap, jestli nemá jít za ní, že to ještě nikdy neudělala a aby se jí já nevím něco nestalo. Tak jsem mu řekla, že velmi pochybuju, že by si sáhla na život z důvodu, že jsem ji řekla, že si u nás nebude dělat, co ona uzná za vhodné a že je u nás na návštěvě. Asi za půlhodiny přišla a dělala že se nic nestalo)…Ale jinak ona pořád dělá, jakoby nic - ať ji člověk slušně požádá nebo ji to řekne tvrdě, ona dělá to svoje… občas se podaří, že se po mém x-tém upozornění mírní, ale spíš mi přijde, že to jen přede mnou, jakmile nejsme na domácí půdě, dělá to dál a taky se snaží být s dětmi mimo dohled, asi aby do nich mohla hučet to své. Já si nějak neumím představit, jak ona uvažuje… nikdy není spokojená, všem leze na nervy, vůbec jí není hloupé se všude vnucovat (třeba i do rodiny svého bývalého muže)… nechápu ji

To je síla. Já takový lidi vůbec nechápu. První tchýně mojí mámy byla taky šílená baba. Mně nesnášela ještě před narozením, protože se naši museli kvůli mně brát. Pak si mě teda chtěla kupovat různými dárky. Ale byla stejně strašně slizká. Takže to na mě nefungovalo. Máma tam z důvodu urážek od baby nikdy nejezdila (nebo čekala v autě) a baba nejezdila k nám (ačkoliv jsme ji párkrát pozvali, aby nebyla sama). No posledních pár let života byla už úplně sama. Poté, co mi udělala šílenou scénu na ulici, ve které mě obvinila, že můžu za rozvod rodičů (bylo mi 17), už jsem ji nikdy neviděla ani já ani ségra. Někdy se s ní vídala sestřenka. Ale nikdo jiný. Já mám naštěstí tchýni hodnou, ačkoliv ne vždy to má se mnou nejlehčí :-). Ale kdyby byla takhle hustá, tak by byl u nás mazec. Já si nenechám nic líbit a asi bych s ní rychle vyrazila futra. Ač nevím, jestli by to bylo správné řešení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.6.15 20:43
@Anonymní píše:
@achesa1 Děkuji :kytka: Opustit dům je dobrý nápad, mě to prostě vůbec nenapadá takové věci… Sice těžko to udělat s dětmi třeba večer, ale v zásadě to možné je…jen aby vůbec vylezla z našeho domu, když budem vycházet. Ona vůbec nemá jako takové to, že se urazí a odejde, ona je totálně splachovací (teda jednou se stalo, že odešla po nějakém našem konfliktu, to byl na mrtvici i chlap, jestli nemá jít za ní, že to ještě nikdy neudělala a aby se jí já nevím něco nestalo. Tak jsem mu řekla, že velmi pochybuju, že by si sáhla na život z důvodu, že jsem ji řekla, že si u nás nebude dělat, co ona uzná za vhodné a že je u nás na návštěvě. Asi za půlhodiny přišla a dělala že se nic nestalo)…Ale jinak ona pořád dělá, jakoby nic - ať ji člověk slušně požádá nebo ji to řekne tvrdě, ona dělá to svoje… občas se podaří, že se po mém x-tém upozornění mírní, ale spíš mi přijde, že to jen přede mnou, jakmile nejsme na domácí půdě, dělá to dál a taky se snaží být s dětmi mimo dohled, asi aby do nich mohla hučet to své. Já si nějak neumím představit, jak ona uvažuje… nikdy není spokojená, všem leze na nervy, vůbec jí není hloupé se všude vnucovat (třeba i do rodiny svého bývalého muže)… nechápu ji

A nejde to nějak na tvrdo říci tvému manželovi? Ať jste jednotní? Neotevírat jí, když není zvaná, oba jednotně. Dopředu si to naplánovat, neotevřeme, nebudeme brát věci, které nám vnucuje. To, co popisuješ je dost horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.15 21:12

@belladonna No jiste, chlap by to mohl vyřešit, kdybychom byli zajedno. Jenže když se ho ptám, proč nedokáže matce říct ne, když něco nechce, odpoví mi, že je to jeho matka (logiku v tom asi hledat nejde) Řekla jsem mu, že většina lidí má matku a přesto s ní naprostá většina může i někdy nesouhlasit, aniž by se něco stalo…I to, že se s ní nechceme vidět na té dovolené, kam tak „náhodou“ jela taky, jsem ji musela sdělit já, ačkoli když jsem se ho ptala, jak si to na dovče představuje, řekl mi hned, že se s ní tam vidět nechce. Zachránili ho příbuzní, protože ona na něj zase někde čekala ( na sjezdovce, bůhví jak dlouho) a on ji jen řekl ahoj a odbýt ji zvládli ti naši další příbuzní, když sondovala, kde jsme ubytovaní. Já nevím, proč se chlap jí tak bojí nebo co to je… co by mu asi mohla udělat?? :zed: No ale díky této diskuzi vidím, že takoví lidi prostě jsou (některé tu popsané případy taky masakr) a ve volných chvílích si čtu, jak se k manipulátorovi chovat - nediskutovat, nehádat se, ignoprovat a dělat blbku „Když to tak říkáš, asi máš pravdu že jsem nevychovaná“ :mrgreen: akorát mě vytáčí, že to dělá dětem, to se mi blbě ignoruje nějak…Ve středu máme někam jet, utajit to nešlo, to jsem zvědavá (slyšela jsem, jak chlapa ukecává, že chce jet s námi)…já si kolikrát říkám, že to snad ani nemůže být možný, že se vůbec nestydí :nevim: tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
16548
6.8.15 08:56

Moje tchýně je na odstřel. Naše „vztahy“ dospěly tak daleko, že mi nabídla peníze za to, že se rozvedu. Manželovi jsem to neřekla, ale kdykoliv jí vidím, otvírá se mi kudla v kapse. Neustále mi předhazuje manželovu bývalku, která čeká třetí dítě. Mě týden po potratu přinesla dětské botičky. Buď si je mám schovat na příště, nebo je někomu věnovat, když nejsem schopná dítě donosit. Takhle bych mohla pokračovat do nekonečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
6.8.15 11:04

@merlose 8o to ponechám asi bez komentáře, to je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
6.8.15 15:00

@Callipo90 To máš pravdu. Myslíš si, že by mě odsoudili, kdybych jí zastřelila, nebo otrávila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová