Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dominika1981 píše:
Pij hodně alkoholu, já když ho piju, tak mi nikdo nevadí…ani tchýně..ne, ale vážně…buď ji začneš tolerovat takovou jaká je…a víme to všichni, že jsou tchýně prostě krávy.. a nebo z toho budeš pořád nešťastná.
Když jsou všechny tchýně krávy, tak to budem taky jednou krávy
![]()
@kalafunka píše:
Když jsou všechny tchýně krávy, tak to budem taky jednou krávy![]()
Ale to snad ne ![]()
@merlose Odsoudili asi ano, ale nikdo by se tomu nedivil
( vtip samozřejmě ) ![]()
@Callipo90 píše:
@merlose Odsoudili asi ano, ale nikdo by se tomu nedivil![]()
![]()
( vtip samozřejmě )
Měla bych sympatie celého národa.
@merlose
a to si říkám, že mám děsnou tchýni
poslala bych ji do prdélky a už se s ní víckrát nebavila a manželovi bych to řekla
@veronika67 Dosáhla jsem svého, aspoň trochu. Dostala zákaz k nám chodit. Manžel bude chodit tam, ale k nám do bytu zatím nesmí.
![]()
@merlose dobře jsi udělala, takový chování je opravdu už hnus a nechápu, jak si tohle může někdo dovolit
![]()
Bohužel se musím přiklonit k názoru, že jediné řešení je omezení kontaktu. Uznávám, že pro dítě je babička přínosem, ale pouze pokud je to normální dospělý člověk, který je schopný vytvořit s dítětem hezký vztah, dá mu pocit, že je milováno a vytvoří mu zázemí. Pokud je to labilní hysterka, co ničí vztahy v rodině, nemá dítě o co přijít, kromě zklamání. Třeba ho bude mrzet, že nemá babičku, ale pořád je to menší zlo než ošklivé vzpomínky na konflikty babičky s rodiči. Moje tchýně se k nám v šestinedělí dobývala v noci opilá, když šla z oslavy, nepustila jsem ji dovnitř, scéna po celým sídlišti. Celá rodina je proti nám, už je to 7měsíců, co jsme jí neviděli. Nejdřív jsem byla v šoku,'pak mi to bylo líto, teď děkuji každý večer za zdraví syna a další den bez ní.
Bohužel se musím přiklonit k názoru, že jediné řešení je omezení kontaktu. Uznávám, že pro dítě je babička přínosem, ale pouze pokud je to normální dospělý člověk, který je schopný vytvořit s dítětem hezký vztah, dá mu pocit, že je milováno a vytvoří mu zázemí. Pokud je to labilní hysterka, co ničí vztahy v rodině, nemá dítě o co přijít, kromě zklamání. Třeba ho bude mrzet, že nemá babičku, ale pořád je to menší zlo než ošklivé vzpomínky na konflikty babičky s rodiči. Moje tchýně se k nám v šestinedělí dobývala v noci opilá, když šla z oslavy, nepustila jsem ji dovnitř, scéna po celým sídlišti. Celá rodina je proti nám, už je to 7měsíců, co jsme jí neviděli. Nejdřív jsem byla v šoku,'pak mi to bylo líto, teď děkuji každý večer za zdraví syna a další den bez ní.
Hrůza hruza hrůza. jaká může být tchyně jako učitelka mateřské školky??? Jsem bezradná. Vicita pomlouvá chce nás rozdělit ja už jsem na pokraji..5 lety vztah se nám bortí. udělala sem kror a řekla ze chci svůj byt pro nás. at jsme sami. proto že když jsme byli u ní tak nás hlídala a pořád kontrolovala jestli nám třeba není Zima
jestli mazánek nemá hlad a jestli mu varim a uklizim. nemám na celé napsané služka
hrůza. Teď je to ještě horší když bydlime pryč po dobu co jsme pryč nebyla na návštěvě ani jednou..
muj přítel mi řekl že kroky k ní mám dělat já. mam ji lest do prdele??? To určitě
A pointa? Otázka? A upozornění - existují nějaká pravidla, interpunkce - a neřvěte hned o dyslekticích a dysgraficích, tady jich podle projevů musí být nejmíň 50%.
No ptala jsem se, kde je otázka, co chceš slyšet? protože v tom, co jsem se snažila přečíst, žádný dotaz není. A ta interpunkce - prostě tomu, cos napsala, se dá rozumět jen velmi velmi těžko. Prostě - chybí mi tam h áčky, čárky, interpunkce, smysluplně použitá velká písmena a hlavně - kde je otázka? takto to bylo myšleno, jo?