Jak na tvrdé paty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
5.4.13 22:03

@mikami jo scholl krem je dobrej ale musi se to mazat porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.4.13 22:09

Večer po umytí nohou teplou vodou si namažte postižená místa rozkrojeným citronem a do postele si navlečte ponožky. Po několikerém opakování bude pokožka jemná, hladká a měkká. Aby překrojený citron déle vydržel, kápněte na talířek trochu octa a citron na něj položte. Popraskané ztvrdlé paty budou opět vláčné, pokud si je budete drhnout pemzou nebo jiným odstraňovačem ztvrdlé kůže a každý večer po mytí si nohy namažete obyčejnou lékařskou vazelínou. Další možností je, že si v lékárně koupíte čistou neparfémovanou vazelínu, po umytí promastíte nohy a navlečete mikrotenové sáčky jako ponožky. Ráno budete mít nohy vláčné jako mimino. Navíc se zahojí i drobné oděrky. Vazelína je také dobrá na spáleniny. Za 10 minut je po problému i bolesti a po více aplikacích se kůže krásně zahojí. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
5.9.13 14:46

Ahoj je mi 19 let a taky na to hodně trpím jak z bot tak celkově hodně se mi osvědčila dětská vazelína… Občas zajdu i na pedikuru samozřejmě ale po domácku urcite vazelina a obyč zalešťovací „šmirgl“ :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.9.13 14:51

Paty jsem tvrdý nikdy neměla. Mě spíš trápí tvrdá kůže na vnitřních bocích chodidla, jakoby na boku palce a pod ním. Tam se mi tvoří hodně ztvrdlé kůže - hlavně v létě, když nosím žabky a pantofle. Takže každý měsíc od června d října na pedikůru :zed: přes zimu mám klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.3.14 21:56

KOupila jsem si nedávno,,brousítko,, v lidlu. Je to sada na manikkuru a pedikuru na elektřinu a je to boží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.3.14 09:07
@lleennttiillkkaa píše:
KOupila jsem si nedávno,,brousítko,, v lidlu. Je to sada na manikkuru a pedikuru na elektřinu a je to boží

koupila jsem si to taky :)! Není to vůbec špatné, ale chce to dělat pravidelně a nesmím to flákat jako jsem to udělala teď přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
3.3.14 13:57

Mate vyzkoušené to elektronicke holky? Pokud je o něm tedy řeč? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
3.3.14 19:46
@Lístečka píše:
koupila jsem si to taky :)! Není to vůbec špatné, ale chce to dělat pravidelně a nesmím to flákat jako jsem to udělala teď přes zimu.

mno já už tam mám tu kůži tak tvrdou, že nejhorší budu muset vzít nůžkama a pak dobrousit tímhle, ale jsem fakt spokojená, má to grády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.3.14 09:16

Holky, nemáte někdo zkušenost s přístrojem scholl velvet smooth, jestli to dobře píšu teda :-).. zabírá to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
30.7.14 14:36

Vykašlete se na předražený el. pemzy. Já používám domácí peeling tj. udělat z cukru, trochy medu a olivového oleje hrubou kašičku. Nejdřív si namočit nohy v teplé vodě s kapkou olivového oleje, potom přejet kamenem na odstranění odumřelé kůže (rossmann asi 20,–) a ve finále použít připravený peeling. Namazat obyč krémem a šupky do ponožek a nožky jako nové :-) a vydřží hladké opravdu dlouho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
30.7.14 14:40

Vybornej je sklenenej pilnik. Nedam na nej dopustit a od te doby zadne trvde paty…

• Citovat
  • Upravit
529
30.7.14 14:52

Kerasal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.7.14 14:59

Bohuzel me treba zadny peelingy nepomohou :( mam s temi patami obrovsky problem, cim jsem starsi, tim je to horsi. Mam zespoda nohy jako stara zenska a to je mi 25. Bohuzel mam nejen tvrde paty, ale taky je ta kuze jakoby roztrepena, ze mi staci prejet treba patou po gauci a je to i normalne slyset, jak se to zadrhava o ty vlakna. Brousim si ty paty pilnikem a mazu vazelinou. Ale opravdu hladoucke nohy mi vydrzi jen jeden den a pak je to zase stejne. Po tydnu od osetreni mam nohy hnusne, jak kdybych se o ne nikdy nestarala, navic mi casto ty paty praskaji a dost to boli, no fakt hruza :( nevim uz co s tim. Jedine brousit a mazat vazelinou den co den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.7.14 15:04

Mě pomáhá natírání mastí Calcium Pantotenat na noc. Jen je třeba, dát si pak na noc ponožky, aby si člověk nezamastil povlečení, což se mi teď v létě v tom vedru moc nechce… :lol:. Ale dělala jsem to takto skoro celou zimu a jaro a hodně to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
30.7.14 15:06

Opravdu zkus ted med, oliváč a cukr :-) měla jsem to podobné paty jak podpatky a rozpraskané :-) suroviny jistě najdeš doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková