Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem to nasla, ale nevim jakou mate wifi, ale treba tam neco najdes http://www.youtube.com/watch?…
@Křupka1 - já jsem k tomu svýmu modemu našla třeba tohle video: https://www.youtube.com/watch?…
Není česky, ale to je jedno. V sedmý minutě tam zadává do vyhledávače to číslo: 192.168.0.1 a rovnou ho to přepojí na ty stránky. Mně to ale nejde, já se na tu stránku právě vůbec nemůžu dostat. ![]()
Ja bych to videla na poruchu na modemu, pokud ta sit nei videt, i kdyz kontrolka wifi sviti, tak asi odesel vysilac.
@PetraJ
já mám tp link a zadávám tuto adresu: 192.168.1.1, třeba to půjde ![]()
A nejde někde na modemu zapnout wifi? Má to zkratku WAN.
Mě to taky router furt vypíná. Máme Zyxel. Musím na adresu 10.0.0.138, heslo admin. pak kliknout na Network - Wireless LAN a odškrtnu Active Wireless LAN. Pak potvrdit na Aplly a počkat. Znovu zaškrtnu zpět Active Wireless LAN a zase Aplly. Poté se mi wifi zapne.
Pokud počítač nevidí tu wifi, tak nepomůže zadávat tu adresu, protože na tý adrese se objeví nastavení modemu, ne routeru (router je ten na wifi totiž a s nim počítač teď nekomunikuje, protože ho nevidí)… my teďka u mamky řešili to samý.. z modemu se jde přes kabel normálně připojit k internetu, ale wifi nevysílá, přestože bliká a vypadá v pořádku.. přítel zkoušel připojit router přes kabel rovnou k pc, zadat tu adresu, ale ani to nešlo, zkusil ho resetovat do továrního nastavení, ale taky nic, takže ten to má za sebou.. taky je starej asi 6 let… takže tam to budou řešit novym… takže u tebe bych taky zkusila připojit router kabelem k počítači a pak zadávat tu adresu do prohlížeče, pokud to naskočí (nejspíš by se tam objevilo „choose language“ a ještě něco, to tam skočilo včera u nás, když se to připojilo k modemu), tak dobrý, ale pak už nevim, co s tim
a pokud by se tam neobjevilo nic, tak to má asi taky za sebou
ale to si jenom tak nějak myslim podle toho našeho případu, žádnej odborník nejsem
ale vymysleli tam dočasný řešení - stáhnout si program na to, aby se z počítače dal vytvořit hotspot - vlastně to udělá wifi router z počítače, akorát ten počítač musí bejt pořád píchlej na kabel a nesmí mu snad ani zhasnout displej, usnout už vůbec ne… jinak přestane vysílat… bohužel si nepamatuju, jak se ten program jmenuje, ale můžu se na to zeptat nebo strýček google určitě poradí
@Kamkam - tak to vypadá stejně jako u vás, no. Já mám ten modem novej, kupovala jsem ho v září. Ani nevím, jestli by mi ho vůbec na reklamaci vzali, když ani nevím, co s ním je.
HOlt zkusím teď o svátkách najít někoho, kdo mi na to koukne.
@Roxelli - já se právě na tu adresu vůbec nedostanu. Jako by ta stránka ani neexistovala (teď myslím tu s tím mým číslem 192.168.0.1)
@PetraJ tak to je zase divný, že by to měl za sebou, když je novej, na reklmaci si myslim, že by ho vzali, když nevysílá.. proč, to už by bylo na nich, aby to zjistili ![]()