Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste par tipu:
Vhodna povolani na hledani inteligentni a milujici partnerky, ktere nejde o penize, jsou zdravotnictvi, skolstvi a socialni povolani. Clovek musi byt alespon trochu intelegentni a ochotny se ucit, povolani jsou relativne spatne placena, na bohateho zenicha se tam moc nenarazi a clovek musi mit vztah k lidem. Diky tomu tam bude mensi koncentrace zlatokopek nez v jinych povolanich. Az budes nekdy potrebovat lekarskou pomoc, divej se po lekarkach a zdravotnich sestrach. Bud mily, pokud te nejaka zaujme, nabidni ji pozvani na kavu a dej ji listecek se svym jmenem a cislem (ne vizitku, na ktere je videt, ze jsi majitelem firmy). Muzes se dat do reci s nejakou ucitelkou s detmi venku, pokud bude vypadat, ze ma cas. Zapovidej se s ni, zeptej se ji na jeji praci, klidne prihod historku z obdobi podobneho veku, ve kterem jsou deti, o ktere se stara (pokud jsou to predskolaci, muzes si vzpomenout na svou oblibenou ucitelku ze skolky, na tom, jaka to tenkrat byla legrace, pokud je ucitelka na druhem stupni, muzes ji vyslovit uznani za trpelivost a rict, ze si pamatujes, jak jste coby pubertaci vyvadeli). Nebo ruzne socialni sluzby.
Obecne, kdyz jsi na rande se zenou, ptej se spis na ni a nech ji mluvit o sve praci a planech do budoucna, nez abys mluvil ty. Moc se tak o tvem uspechu a penezim nedozvi, aniz bys musel mlzit nebo prekrucovat pravdu, a naopak ti sama hodne povi o sobe a ty si o ni muzes udelat obrazek. Plus, lide o sobe mluvi radi. Dalsi plus, vyhnes se tomu, ze budes mluvit hodne o sobe a muzes pusobit jako nafuka. Kazda zena se setkala se spoustou muzu, kteri ji na rande rikali, jak jsou uspesni, co vse dokazali a jak jsou na tom financne dobre, a vetsina z nich se jenom takhle vytahovala, aby udelala dojem na zenu. Hodne zen hledajicich lasku tohle odpuzuje a mohly by te omylem zaradit do kategorie hochstapler, i kdybys rikal pravdu, protoze mame zkusenosti, ze muzi si ty uspesne firmy casto vymysleji, aby nas dostali do postele.
Obecne se potom take divej na jeji pili, altruismus, vztah k jeji praci, jak vychazi s penezi, hodnoty. Nejen na to, co rika, ale predevsim to, co dela.
@navy blue píše:
A co ty můžeš jako člověk nabídnout, když to nebudou zrovna ty prachy? za co by tě holka měla mít ráda?
Myslím, že partnerce jsem schopen nabídnout určitě minimálně tohle:
Stačí to?
A co tvá negativa? Každý nějaká má, někdo víc, někdo míň… Co by ti měla tolerovat nebo zkousnout?
Vzhledem k tomu, že úspěch v podnikáním považuješ za svůj největší klad, tak logicky přitahuješ ženy, které hledají takového chlapa.
@Anonymní píše:
Myslím, že partnerce jsem schopen nabídnout určitě minimálně tohle:Stačí to?
- Lásku a pozornost - umím vyjádřit své emoce a dát partnerce pocit, že je pro mne důležitá.
- Důvěru a loajalitu - jsem schopen důvěřovat a být loajální ke svému partnerovi.
- Empatii a porozumění - umím naslouchat a porozumět partnerce a jejím potřebám.
- Podporu a motivaci, motivovat partnerku v jejích cílech a zájmech.
- Bezpečí a stabilitu - určitě jsem schopen pro ni vytvářet bezpečné a stabilní prostředí
- Humor a pozitivní energii - umím se bavit a rozveselovat partnerku, a přinášet do vztahu pozitivní energii.
Jsi robot, že jo? Nebo jsi to někde opsal.
Například „jseš schopen být loajální ke svému PARTNEROVI“. A celé je to vycucané z umělé hmoty. ![]()
@Leni_2019 píše:
Muzou si poridit hospodyni.
Hospodyně bude s nemocným dítětem běhat po doktorech? Hospodyně bude místo rodičů chodit s dítětem na besídky? Hospodyně bude jezdit na rodinné výlety?
@navy blue píše:
A co ty můžeš jako člověk nabídnout, když to nebudou zrovna ty prachy? za co by tě holka měla mít ráda?
Je to pohledný sportovec přece ![]()
Tak povidej, v cem podnikas? Kolik ti to hodi mesicne?
Kdybys prisel napriklad za moji manzelkou, kdyz jeste nebyla moje a rekl ji. Ahoj, jsem businessman a blablabla, tak dostane zachvat smichu.
Trochu prirozenosti, vole!
@Sisika9 píše:
Hospodyně bude s nemocným dítětem běhat po doktorech? Hospodyně bude místo rodičů chodit s dítětem na besídky? Hospodyně bude jezdit na rodinné výlety?
Pokud budou chtit i pomoc s detmi, tak si samozrejme mohou poridit au-pair nebo chuvu.
Na besidky chodi rodice, na rodinne vylety chce jezdit cela rodina. A pokud jsou pro nekoho takovym problemem besidky, ktere zaberou nekolik malo hodin za rok, a nechce jezdit na rodinne vylety, potom mi pripada nerozumne si deti porizovat.
@Leni_2019 píše:
Proc by musela mit nutne vystudovanou VS?
On nechce vzdělanou?
@Sisika9 píše:
I pracující rodiče si na takové věci najdou čas, fakt žena nemusí být v domácnosti nebo pracovat na zkrácený úvazek.
@Leni_2019 píše:
Pise to snad nekde?
Chce inteligetní, ne? Tak jasně, může to být i inteligentní dělnice, ale tam se asi úplně úspěch a dobrý plat, aby nepotřebovala peníze od muže, tak jednoduše nehledá.:-)
@Bubla Bůčková píše:
Je to pohledný sportovec přece
Jojo, to je do života fakt hodně.
![]()
Nemusí to být zrovna případ zakladatele ale takoví „úspěšní“ jsou obvykle nesnesitelní, protože mají pocit, že díky svým penězům to doma budou řídit.
@Anonymní píše:
Myslím, že partnerce jsem schopen nabídnout určitě minimálně tohle:Stačí to?
- Lásku a pozornost - umím vyjádřit své emoce a dát partnerce pocit, že je pro mne důležitá.
- Důvěru a loajalitu - jsem schopen důvěřovat a být loajální ke svému partnerovi.
- Empatii a porozumění - umím naslouchat a porozumět partnerce a jejím potřebám.
- Podporu a motivaci, motivovat partnerku v jejích cílech a zájmech.
- Bezpečí a stabilitu - určitě jsem schopen pro ni vytvářet bezpečné a stabilní prostředí
- Humor a pozitivní energii - umím se bavit a rozveselovat partnerku, a přinášet do vztahu pozitivní energii.
těžko říct. kolik partnerek už jsi rozveselil?